PDA

View Full Version : Moderated: Шампоан и балсам за хубава и бляскава коса

lori
06-12-2006, 14:43
имам нужда от помощ ще ми кажете ли кой шампоан и балсам да използвам за да ми стане косата хубава и бляскава съжелявам ако темата се повтаря не ме нападайте а просто я заключете 10 х

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!

SheLLia
06-12-2006, 14:55
ами аз използвам серията от шампоан , балсам , маска и балсам без отмиване на глис кюр и съм много доволна

white_chik
06-12-2006, 17:49
ами аз използвам серията от шампоан , балсам , маска и балсам без отмиване на глис кюр и съм много доволна
ще дадеш ли още малко инфо,защото ми ги хвалеха и мислех да си взема.Има ли некви специални за мазна коса?

SheLLia
06-12-2006, 17:57
моята серия е цялостно възтановяване 19 за суха и изтощена коса,трябва да има и за мазна.струват м/у 4 и 5 лева.не помна точно колко беше , а балсама без отмиване е към 6 лв. наистина са мого хубави.има и една маска semi di lino в розова опаковка струва 10 лева , тази маска също е страхотна.пробвай да си измиеш косата с шампоана сложи си от маската след като я измиеш напръскай я с балсама без отмиване и ще видиш че резултата е страхотен.няма да може да и се нарадваш :-D

dan dan dan
06-12-2006, 19:17
Аз ползвам на heat&shoulders за мазна коса.Обаче от тая серия има и 2 в 1,демек шампоан с балсам.Пробвай,може да ти хареса.

ProstoAz
06-12-2006, 21:53
И аз ползвам този шампоан и балсам на Глис Кюр и не мога да се оплача, но най-много хубави отзиви за шампоан, придаващ блясък на косата, съм чувала за новия Елсев, розовичкия, който го рекламират...с някакви перли бил... :D

KaRameL_f
06-13-2006, 08:05
Az izpolzvam na dove 6ampoan i balsam za normalna kosa ima dobar efekt.Ako isa6 moje da probva6
:mrgreen:

pufincetoto
06-13-2006, 09:06
И аз ползвам този шампоан и балсам на Глис Кюр и не мога да се оплача, но най-много хубави отзиви за шампоан, придаващ блясък на косата, съм чувала за новия Елсев, розовичкия, който го рекламират...с някакви перли бил... :D

az imam oranjeviq 6apoan i balsama su6to na elseva...mnogo sum dovolna, a predi tova bqh s rozoviq gliss kur, iot nego sum mnogo dovolna, vsi4ki kazvat 4e kosata mi e kato na kukli4ka i mom4etata ot na6iq klas v daskalo 6te se izbiqt da sqdat zad men da si igraqt s kosata mi..abe....koito i da izbere6 ot tiq nqma da sujalqva6, no e mn vajno da izpolzva6 i balsam - toi vur6i polovinata rqbota

a i drugiqt mi suvet za blestq6ta kosa e da ne q izsu6ava6 s se6oar -> az li4no izpolzvam mnogo 4esto presa za kosa no ne se izsu6avam sus se6oar i nqmam nikvi problemi - nito mi cufti...abe ni6to :smt016

nadqvam se da pomognah
:)

lori
06-13-2006, 09:09
всички помогнахте благодаря супер сте !!!!!!!!