View Full Version : Момичета, какво прави едно момче секси?
Гостувам
06-12-2006, 15:28
потърсих подобна тема, но не открих... та въпроса ми е какво превлича момичетата в едно момче :-k :-s ? В смисъл сексуално... Надявам се да си откриете сърцата :)
marina star
06-12-2006, 15:45
az li4no nqtam opredelen ideal no edin maj trqbva zadaljitelno da izla4va sila(ne fizi4eska razbira se)moje bi mn sexy sa majete s leko nabola bradi4ka,ne mislite li momi4eta?men li4no me podludqvat maje s svetli o4i koito kato gi poglegne6 4ak da se strqska6!!!!a ako ima dobre oformeni gardi(muskulesti)i dupe i e s 6iroki ramene prosto e the best
az li4no nqtam opredelen ideal no edin maj trqbva zadaljitelno da izla4va sila(ne fizi4eska razbira se)moje bi mn sexy sa majete s leko nabola bradi4ka,ne mislite li momi4eta?men li4no me podludqvat maje s svetli o4i koito kato gi poglegne6 4ak da se strqska6!!!!a ako ima dobre oformeni gardi(muskulesti)i dupe i e s 6iroki ramene prosto e the best
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
white_chik
06-12-2006, 16:09
Ами то си зависи от самото момче/мъж,но на първо мятсто добре оформено тяло и много са важни усмивката и излъчването.Трябва да е някак си хем "изпепеляващо",но и закачливо и уж невинно.
oll korrect - ОК
06-12-2006, 16:22
Изисквания, изисквания...на вашите критерии не може да отговори някой на по-малко от 25! Айде да видим, конкретно на мене не ми се вижда тялото като сложа риза, как ще ме познаете какъв съм отдолу?!
Да прилича на мъж, а да не е някакъв метросексуален гамен, с който да си броим на кой колко косъма му били израснали. А, и да се държи нормално - нито свито, нито супер мъжкарски и тарикатски.
Visok, za6toto i az sam visoka,leko muskulest(oformeni gardi), sas tamna kosa, no sas svetli(sini,zeleni) o4i.Da se darji mn djentalmenski i da e nejen i umen.A sexualno...van6niq mu vud.I s gelosana na igli4ki kosa.Mn qko.
ami na men naprimer ne mi haresvat muskulestite pichove.prosto ne me privlichat.predpochitam nqkoi visok pich s po-slabo teloslojenie i roshava kosa. :roll: 8-[ :mrgreen: :smt008 :smt005 :smt007 :mrgreen: :mrgreen:
Visok, za6toto i az sam visoka,leko muskulest(oformeni gardi), sas tamna kosa, no sas svetli(sini,zeleni) o4i.Da se darji mn djentalmenski i da e nejen i umen.A sexualno...van6niq mu vud.I s gelosana na igli4ki kosa.Mn qko.
TOVA SAM TO4NO AZ :shock: TI DA NE SI OT PLOVDIV :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
TOVA SAM TO4NO AZ :shock: TI DA NE SI OT PLOVDIV :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Ами кво да кажа, освен че и аз преди половин година отговарях абсолютно точно на описанието (смених си прическата. само очите не са ми светли, но не е болка за умиране). Еми така е...в Пловдив сме готини ;)
Ами то си зависи от самото момче/мъж,но на първо мятсто добре оформено тяло и много са важни усмивката и излъчването.Трябва да е някак си хем "изпепеляващо",но и закачливо и уж невинно.
=D>
Opredeleno me kefqt mom4eta, koito sa sporten tip, ne si padam po nqkakvi super klio6tavi, trqbva da ima mesce xaxax :P :) a konkretno ne6tata koito me kefqt nai mnogo sa dobre oformeni gurdi, hubavo dupe, faiski dre6ki i ro6ava kosa 8)
xaxa emi to pri seki e razli4no amaa pri mene e tekam.... spored men ako mom4eto e smuknato e sexy :twisted: :twisted: ;-) :wink: \:D/ \:D/ O:)
Nadelina
06-13-2006, 09:44
Na mene bi me privlqkal sexualno .. ili po tochno takia me privlichat sexualno...Sas nqkfo detsko izlachvane...sladka usmivka..i v sashtoto vreme silen..fizicheski...muskulest..Kato vidqh temata vednaga si predstavih David Beckham :)
Ooooo :oops: Ne usjasno visok-- 180 cm mislq che e dostatuchno, kato za momiche sus sreden rust kato men. Osven tova, e hubavo momcheto da e muskulesto- v nikakuv sluchai oniq kulturisti ot spisaniqta--govorq za priqten relef, dobre oforemen korem i ramene. Az ne obicham nabolata brada, a tochno naprotiv--mekata i gladka koja, za da moga da si opiram liceto v negovoto. I kosmi ne obicham chestno. Moje da sa mujestveni, ama...ne sa mnogo kefski. Obicham dulboki, meki i privetlivi kafevi ochi, kusa tumna kosa i ako e murgav 10 to4ki bonus! Mrazq gel, che ne moga da go pipam po glavata, sushto taka i ako prekarva poveche vreme ot men pred ogledaloto hich ne e na dobre. Abe muj na mqsto da e :D
P.S. Seriozno izluchvane, bez ligavshtini. Moje da si zabaven, bez da si smeshen. I nai-vajnoto propusnah: Nakaraite jenata da se pochuvstva kato princesa-- i tq shte e vasha! Uspeh!
`Death`Whore`
06-13-2006, 16:08
За мен косата е адски секси, както и бруталния поглед, дупето, гърдите...
DevilWish
06-13-2006, 16:17
...но на първо мятсто добре оформено тяло и много са важни усмивката и излъчването.Трябва да е някак си хем "изпепеляващо",но и закачливо и уж невинно.
=D> Точно така! =D>
Ooooo :oops: Ne usjasno visok-- 180 cm mislq che e dostatuchno, kato za momiche sus sreden rust kato men. Osven tova, e hubavo momcheto da e muskulesto- v nikakuv sluchai oniq kulturisti ot spisaniqta--govorq za priqten relef, dobre oforemen korem i ramene. Az ne obicham nabolata brada, a tochno naprotiv--mekata i gladka koja, za da moga da si opiram liceto v negovoto. I kosmi ne obicham chestno. Moje da sa mujestveni, ama...ne sa mnogo kefski. Obicham dulboki, meki i privetlivi kafevi ochi, kusa tumna kosa i ako e murgav 10 to4ki bonus! Mrazq gel, che ne moga da go pipam po glavata, sushto taka i ako prekarva poveche vreme ot men pred ogledaloto hich ne e na dobre. Abe muj na mqsto da e :D
P.S. Seriozno izluchvane, bez ligavshtini. Moje da si zabaven, bez da si smeshen. I nai-vajnoto propusnah: Nakaraite jenata da se pochuvstva kato princesa-- i tq shte e vasha! Uspeh! tva opisanie e kato za mene :D samo 4e sum 183 ne 180 :D ako pravilno sum go razbral opisanieto de, eto me i mene (http://hforce.hit.bg/Snimki/22.02.2005%2014-37-40_0000.jpg) :D
samo 4e e malko stari4ka snimkata a i sum s o4ila i ne se vijdat o4ite 8)
А е момичета само външноста ли ви интересува...може да е мн красив и да е някои.... [-X
Иначе горе доло описанията ми харесват ..ама се нещо не ми достига за да съм "идеалният" мъж според вас :D
Бах, аз никъде ли не се вписвам? Само мускулите липсват.
one_touch
06-13-2006, 20:35
nqmam si to4no tip koito me privli4a.vinagi razli4no.v edni izly4vaneto v dr tqloto v treti darjanieto ,nai ve4e oba4e na4ina po koito se darji i po koito me kara az da se 4ustvam
^KaSiDi^
06-14-2006, 13:13
ami taka...da pochnem ot liceto...tr da ima qka koja,dylboki izrazitelni ochi(ne me interesuva mn mn cveta,obache da izlychvat sex i strast),iskam da ima qki ustni,v smisal plytni i sladka usmivka,zadyljitelno tr da ima hubavi zybki...ammmmm otnosno bradichkata dali da e nabola ili da mu e gladka,nqmam pritencii.....taka otnosno kosata ami sredno dylga,nqkva roshava takava nai mn bi mi haresvalo,kestenqva za predpochitane.....otnosno tqloto,bih iskala da ima hubavo dubre slojeno sportno tqlo,da e visok pone 180,da e fizicheski silen....ami kato cqlo mai e tva....ooo i da ne propusna samouvereniq pogled,tva e 50% ot izlychvaneto na edno momche/myj :P
P.S. Seriozno izluchvane, bez ligavshtini. Moje da si zabaven, bez da si smeshen. I nai-vajnoto propusnah: Nakaraite jenata da se pochuvstva kato princesa-- i tq shte e vasha! Uspeh!
mi vseedno me opisvash(pone az taka si mislq) 8)
mn prili4am na tova deto si go napisala :mrgreen:
m_andarink_a
06-14-2006, 13:36
nz....az idealnoto mom4e go poznavam po o4ite ( predpo4itam da sa svetli) kato pogledna v tqh da vijdam usoben blqsak :smt007 ... edni malki plama4eta kakvito ima i v moite o4i i kogato me dokosne da iskam da ne me puska nikoga..... a kogato mi pravi masa6 prosto da me vazbujda do poluda :wink: O:)
mi vseedno me opisvash(pone az taka si mislq) 8)
mn prili4am na tova deto si go napisala :mrgreen:
radvam se, prati mi pic:))
Setih se i oshte neshto. Muj izlizasht ot basein ili more. Au...che se razmechtah.. :oops:
kateto^^
06-16-2006, 09:36
zavisi vseki 4vek si e individualen :0) mene mi haresvat tezi mom4eta koito sa po-visoki ot mene primerno :) tva e got 6toto ima opredeleni pozi koito ne trqbva da pravite i sledovatelno izborut vi se ograni4availi razprostira(v zavisimost ot tva kolko vida pozi znae6) :)