View Full Version : Kakvo Da Pravq?
Problema e sledniq.Haresvam edno momi4e daje ne samo q haresvam.... no kakto i da e.Tq mi dade nqkakvi nadejdi v smisul 4e moje da sme ne6to pove4e ot priqteli i az i predlojih dnes oba4e e kazala na edna neina priqtelka 4e nqma da trugne s men.Su6tevremenno ima edin zadnik koito q zaribqva ama e tup kato guz i ne moje da se podpisva.Kajete mi na4in po koito da moga da q spe4elq PLS. :( :( :( :( :(
Ami moq suvet e da se sbliji6 sus neq pove4ko.I nai-dobre da pogovorite ili da i predloji6-kakto se kazva ot opit glava ne boli.Pitai q za6to ne iska da trugnete.Uspeh!
cskamoni4ka
06-12-2006, 16:21
Ако наистина те харесва теб,а не него ще приеме,ако ли не и тегли една дълга къса...и да се оправя!Успех! :D
Dano uspeq 6toto se poburkvam ve4e ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
](*,)
cskamoni4ka
06-12-2006, 16:38
Dano uspeq 6toto se poburkvam ve4e ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
](*,)
Само споко,сичко ще е ок :D
Lov3Don`tCosT
06-12-2006, 16:53
Emi moje bi shte e dobre da i kajesh kakav dravnik e toi i da kajesh chuvstvata si predpolagam che shte te razbere Kasmet \:D/
Neznam napravo dnes kato razbrah kvo e kazala na taq neina priqtelka i poludqh.Vzeh kolata na ba6ta mi bez toi da znae i za malko 6te6e da stane ne6to nepopravimo ](*,) ](*,) ](*,) bqh otka4il totalno i bqh sposoben na vsi4ko
Nai-kofti e tva 4e 6te q vidq nai-rano v petak 6toto tq utre se vru6ta ot ekskurziq,a az zaminavam.No puk v petak tam 6te bude i onzi idiooot :evil: :evil: :evil: mamicata mu ov4a i neznam kvo da pravq
Едноок Смок С Дисаги
06-12-2006, 23:23
Ако ти куре си по пич от оня и тя по му се кефи повече отколкото на тебе по-добре не се занимавай
momcheto s tupiq nick...
06-12-2006, 23:27
Problema e sledniq.Haresvam edno momi4e daje ne samo q haresvam.... no kakto i da e.Tq mi dade nqkakvi nadejdi v smisul 4e moje da sme ne6to pove4e ot priqteli i az i predlojih dnes oba4e e kazala na edna neina priqtelka 4e nqma da trugne s men.Su6tevremenno ima edin zadnik koito q zaribqva ama e tup kato guz i ne moje da se podpisva.Kajete mi na4in po koito da moga da q spe4elq PLS. :( :( :( :( :(я я застреляй тая и фани мушни една голяма загорка!!
или пък застреляй всички от семейстовото и...тъкмо няма да си имаш проблеми...НЯМА С КОЙ :) ушевите--> боли ги фара тех ^^
Krem4eto
06-16-2006, 07:13
Ами ако приятелката и те лъже?Поговори с нея и чуй какво ще ти каже ако ти откаже майната и!УСПЕХ!
Ами ако приятелката и те лъже?
Съмнявам се.Тя е една от най-добрите ми приятелки.Тя също прави всичко възможно за да ми помогне.
Ами ако приятелката и те лъже?
Съмнявам се.Тя е една от най-добрите ми приятелки.Тя също прави всичко възможно за да ми помогне.
Ami ako priqtelkata ti te haresva?
Всичко ще се изясни тази вечер.Тя уж щеше да остава при някаква нейна приятелка.Незнам защо но като разбра че ще бъда в заведението в което ще е тя и реши да не остава.
WhiteHorse
06-16-2006, 16:03
Успех,брат!
Успех,брат! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
badi vseki pat razli4en ne trqbva v4era6noto izlizane da si prili4a s predstoq6toto vi napravi vsi4ko vazmojno da e taka vodi q na ekskyrziiki na kafeta v koito ne e bila ne6to ky4e ako ima6 hodi da go razhojdate .....abe trqbva vseki pat da e novo za neq i ot vreme na vreme po natatak oba4e v otno6eniqta vi da prisastva edno toplo i stydeno v smisal otvreme na vreme da im se porazsardva6 malko ob6to vzeto tava yspeh
strawberry1988
06-16-2006, 19:45
ami postepenno se sbliji s neq i si pogovorete,ako tq te haresva 6te ti oburne vnimanie,ako ne,prosto nqma6 6ens,no spored men trqbva nepremenno da opita6
Ami ako priqtelkata ti te haresva?
Позна!!Оказа се че ме харесва.Снощи ми го показа "доста ясно" #-o #-o
Както и да е постигнах напредък но хубавите неща стават бавно! :wink: :wink: :wink: