View Full Version : Много съм висока!!
Хора,сега съм 7 клас и съм 1,70 висока.всички момичетата от моя клас са много по-ниски от мен и аз се чувствам някак си некомфортно!Също така май раста още,за един месец порастнах с половин сантиметър,а иначе съм си мн слаба!Но съм чувала даже някой да ми викат жирафа и т.н.Кофти ми е.и имам чувството че продължавам да раста!Има ли начин да спра растежа си на височина.........знам че ви се струва тъпо,ама почвам да се комплексирам,като стърча 1-2 глави над съученичките си :( та мога ли да се задържа така??а и с момчетата,трудничко е да си намериш по-висок......оффффф хелп
ami az su6to sum 7mi klas i sum visoka 1.74.i az ne sum debela.ne mislq 4e e lo6o da si visoka.na men nikoi ne mi e vikal jiraf ili ne6to takova,za6toto vs drugi suy4enici su6to sa visoki.nedei da se komplexira6 ot tova
Абе момиче,не им се връзвай.Хубаво е да си висока.Просто се развиваш по-бързо.Те пък се развиват по-бавно от теб и също ще израстнат след време.Въобще,това не трябва да ти е никакъв проблем.Да не искаш да си някакъв лилипут.Не се оставяй да бъдеш влияна от другите... И не се опитвай да си спираш ръста! Може да си натрупаш проблеми.
Да не те интересува хорското мнения.Чудят се за какво да се хванат...
е да но все пак ми е гадничко,аз стърча над всички,дори над момчета.......уфффф
Brrrrrrrrrrrrr
06-12-2006, 18:19
Щом ти говорят такива неща значи ти ЗАВИЖДАТ! И аз съм така. Най-виисока съм от целия кллас. Но никога не съм имала проблеми.
literbebe
06-12-2006, 18:27
Алеле боже аз съм 6клас и съм 172 споко бре,ти се изкара гигант,то е хубаво 4е си висока,щото те си4ки като са свикнали да гледат вси4ко живо по метър и 20 то нормално да завиждат не им се връзвай :wink:
Sladkish
06-12-2006, 18:32
Mislish li che na povecheto momcheta im haresfat niskite jeni :P se pak sqko momche jelae momiche na koeto krakata da zapochvat ot vryty :) Ne se pretisnqvai v tova da si visok nqma nishtu losho , az syshto sym visoka i naprotiv , tova ne me pretesnqva a me pravi po shtastliva i s po golqmo samochuvstvie :P Natrii im mucunite na tvoite sauchenici i da se prikluchva problema :)
moonbeam
06-12-2006, 18:44
q stiga,ne razbiram kakvo lo6o ima v tova da si visoka,trqbva da se gordee6 s tova.Gore glavata i da ne ti puka ot tova koy kakvo kazva,a i 1.70 nikak ne e mn,predpolagam 4e o6te 6te raste6 :-k az kato sam 180 i sam po-visoka ot vsi4kite mi priqtelki,daje i ot pove4eto mom4eta,nikak ne me e grija,v na4aloto mi be6e malko kofti no se svikva,a i pomisli za predimstvata :wink:
kobrichka
06-12-2006, 18:49
миличка не се притесняваи изобщо и аз когато бях на твоите години се комплексирах от височината си,но вече не е така.Аз съм 175 и 50 кг на 16 години и мого само да ти кажа че се гордея със височината си,сравни едно ниско момиче с каса пола и едно високо момиче с каса пола,високото бие по всички параграфи,а за момчета не си права 19-20 годишните изобщо не са ниски сега мислиш че са ниски защото гледаш тези от твоя клас.недей да се комплексираш добре си си :D
heheh.. v 7 mi klas e normalno da si po visoka ili po edra ot mome4etata.Ne im obrushtai nikakvo vnimanie ..nqma nishto losho da si po visok. Ai ne mislq, che ti trqbva gadje sedmoklasnik ;) Ne mu misli..ne mojesh da se preborish s tova!Ima mnogo xora, koito iskat da porasnat ,a ne mogat!Gledai da se xaresvash takava kakvato si:)
dan dan dan
06-12-2006, 18:52
Споко супер е да си висок.:)Не носи високи обувки,ако ти е толкова голям комплекс и такам.
SweetBunny
06-12-2006, 19:44
Malka si o6te i vijdam, 4e nqma6 opit...
No moga da ti kaja, 4e to4no tezi momi4eta TI ZAVIJDAT :!:
Ti ne znae6 li, 4e nikoga ne vzemat manekenki pod 170sm... #-o ...za6toto visokite momi4eta se predpo4itat...Da ne govorim, 4e v po-izvestnite modni agencii manekenki pod 175sm ne iskat...
Tova ne6to da ti govori :-k #-o :smt017
Az sum okolo 170sm i sum 8 klas, i 7klas bqh s taq viso4ina. I se 4uvstvam super dobre.
Trqbva da ti dostavq odovolstvie, 4e si NAD tqh...znae6 li kolko niski momi4eta iskat da imat dulgi kraka,ama e - nqmat gi :o Prekaleno mnogo ti puka za drugite, nqma6 izgradeno samo4uvstvie i pozvolqva6 na drugite da ti kazvat kakvo da pravi6 i da te kontrolirat, bilo to suznatelno ili ne...Eto! Zaradi tqh se komepleksirva6, 4e si visoka :smt017 Tui e tolkoz hubavo ne6to. Lipsva ti egocentrizum :!: Ima edna knijka "Kak da bude6 egoist" - e preporu4vam ti sled izpitite da q pro4ete6 :wink:
I az v edin period mnogo se kompleksirvah, 4e sum visoka...no se kefq na tova :-D I mom4etata te haresvat...a ti se pritesnqva6 za suu4eni4kite si! Da! Naistina moje6 da po4ne6 da se pritesnqva6 da ne si ostanat takiva niski, za6toto i te ne go iskat :lol: da ne misli6, 4e se kefqt, 4e sa "nedorasli" :roll:
по добре "жираф" отколкото трол.а и си идеална за манекенка след 1-2 години.успех
light_purple
06-12-2006, 21:08
е да но все пак ми е гадничко,аз стърча над всички,дори над момчета.......уфффф
Nedei da se 4uvstava6 vinovna za tova,4e mom4etata vi sa nedorazviti.Moga da ti kaja 4e edni ot nai krasivite jeni na sveta sa visoki ot 1.70 d0 1.79.Tova e prosto ot vuzrasta,kogato porasne6 6te bude6 haresvana za6toto si visoka i dori za6toto stur4i6 nad drugite:}.
Няма начин да си спреш растежа, а и защо ти е. Едни мрънкат, че са ниски, други се оплакват, че са високи...ах! Единсвения съвет от мен е да си вървиш изправена и да не се прегърбваш - изключително грозно е! Пък момчето само по височината ли си го избираш...
FikyScHetOo
06-12-2006, 22:40
напълно нормална си си! А това че си по-висока - при всеки ръста и бързината на растежа е различна. Спокойно! Иначе аз да ти кажа ако се меря нямога 2 пъти еднакво да премеря...акк си разбрала, че точно половин сантиметър?!?
abe macka stiga glposti be! Razbiram da si 185 i da se pritesnqva6 4e nqma da si hvane6 gaje :P 170 e ABSOLUTNO normalna viso4ina - tva 4e averkite ti sa niski si e tehen problem, spox :mrgreen:
и аз съм така най-висока от класа поне от момичетата има едно момиче което е 3 глави по ниско от мен но !!!!!!!!!!!
ти се оплакваш, че си висока, аз едно време много се бях притеснила, че съм ниска - всеки е различен и трябва да се приеме такъв какъвто е, колкото и банално да звучи това е истината, а за тези, които не те приемат - техен си проблем не може всички да са еднакви.
PS: много момчета си падат по високи мацки :D
Имам приятел 7 клас,който е висок 185 и тежи 82-3 кила.
И не се занимава с тея на неговата възраст,защото повечето са му прекалено ниски и слаби.Така,че ти е "страшен" проблема
momcheto s tupiq nick...
06-15-2006, 07:42
Хора,сега съм 7 клас и съм 1,70 висока.всички момичетата от моя клас са много по-ниски от мен и аз се чувствам някак си некомфортно!Също така май раста още,за един месец порастнах с половин сантиметър,а иначе съм си мн слаба!Но съм чувала даже някой да ми викат жирафа и т.н.Кофти ми е.и имам чувството че продължавам да раста!Има ли начин да спра растежа си на височина.........знам че ви се струва тъпо,ама почвам да се комплексирам,като стърча 1-2 глави над съученичките си :( та мога ли да се задържа така??а и с момчетата,трудничко е да си намериш по-висок......оффффф хелпДигай щанги!Но да не се вманячиш!!
Маце не са притеснявай ! Ти си малка така че най много още 1-2 сантима да пораснеш и тва е ! Другото което е на мода ся не са джобните ;) Тва ти го казва "м" :)
spokich-povecheto mi priqtelki sa v tvoeto polojenie-i naistina im zavijdam donqkyde(chisto priqtelski,nishto zlobno)...oplakvat se-obache te veche sa osyznali pliusovete~dishai :P
Пепи Пекторалиса
06-15-2006, 20:30
Момиче няма от какво да се срамуваш - напротив. Ти явно си стройна и грациална, което е хубавото, а не като повечето тийки - ниски трътлести и с целулит и паласки. Ръстът ти е перфектен. Казва ти го човек, който е с поне 5г по-голям от повечето пишещи тук.
light_purple
06-15-2006, 21:03
Kato vklu4i6 na modno revio ne te li kefat manekenkite??
Нищо тревожно.От моя клас има момиче, по-високо от мен.Аз съм 1.83-5...завършвам 8 клас =)
honey_reflection
06-16-2006, 00:05
Даже трябва да се радваш че, не си някаква нисича !!
Няма начим как да спреш да растеш ( то ако родителитети са високи то и ще си - попринцип е така )
lainagovna
06-16-2006, 00:07
едни две близначки на един купон 9ти клас, 180, само крака са :shock: :shock: мене ме беше срам да ги заговарям. само дето питах едната колко е висока (представете си как съм я гледал щом съм 165)
tc tc tc tc tc tc tc,do sega ne bqh chuvala nqkoi da se oplakva che e visok.nqma nachin da spresh da rastesh.i da ti se iska,nqma kak.i kakvo kato ti vikat che si jiraf?brat mi e visok 2 metra i si nameri gadje s visochina 1,96.ne se otchaivai.pyk i kakvo obshto vyobshte ima visochinata s liubovta?spoko.za vseki si ima polovinka. :wink: \:D/ :smt008 :mrgreen:
Eva,spored men tova 4e si v 7 kl i 4e si visoka 1.70 vaob6te ne trqbva da te pritesnqva.Dori i trqbva da se radva6,za6toto imam edna sau4eni4ka koqto e v 8 kl i e 5 glavi pod men,taka 4e v tova nqma ni6to lo6o.A tova 4e nqkoi ti e kazal 4e si jirav-toi prosto zavijda razberi go.:P Horata sa mnogo zavistlivi.I taka moje6 da stane6 model 6tom ne si debela i si visoka.Misli ot hubavata strana na ne6tata i da ne ti puka ot nikoi-4ovek trqbva da ima samo4uvstvie. :
obijdate niskite na trol,lilipyt ? shto ne se zamislite malko ??? ne otricham che sym niska,no moga dragi mi da vi kaja che tqloto mi e idealno,gyrdite mi sa idealni,krakata mi sa idealni...i dragi mi poznavam fotomodeli koito sa pod 170,da ne kaja i 1.60...lichno az sym se snimala pri edin reklamen fotograf za 3-4 fotosesii i kfo...ne mu pukashe ...taka che kazah go i v predishna tema...
VSQKO EDNO MOMICHE S PREDIMSTVATA SI...
visokite momicheta sa sexy,a niskite sladurani...
razlichni vkysove,razlichni hora...
ne izbivam komplexi,a kazvam istinata...:)
po temata dreme ti che si visoka,kakto na men ne mi pyka che sym niska :) ako vse pak se komplexirash mnogo ne slagai visoki tok4eta i tfa e :) no vse pak ...BE SEXY :)
sweet_girl_14
06-24-2006, 14:41
от моми4етата в класа аз съм най-високата но пък от компанията ми не има и по-високи.Аз съм 1.74 8 клас но пък ми е по-добре така висо4ка :)
Ейй ама това да ти е проблема!!И мен в по-малките класове ми се подиграваха...и то не само момиченцата ами и момчетата ама кво ми пука \:D/ Сега съм 183см и съм на 18,а момчето на моя живот е 179см.Височината не играе никаква роля в отношенията на хората,само може да те направи по-секси и харесвана от големите батковци :P
hollaback_girl
06-24-2006, 21:06
ami az sega sym 1.75 i zavar6ih 7mi klas.i az mn se pritesnqvah ot tova 4e star4a nad drugite,no ve4e vaob6te ne mi puka.oba4e sym zabelqzala 4e moje bi zaradi viso4inata me izkarvat na 15-16 godini,daje ponqkoga na 17.i tva e gotino 6toto i po-golemite mom4eta te haresvat,a po-golemite nai-malkoto ne sa ligliovci kat biv6ite mi sau44enici det ne sa pipvali jensko...
EvilBrunette
01-10-2007, 21:49
Хаха, спокойно! Аз съм 9 клас, висока съм 1.80 и стърча над всички.И какво от това? Осъзнавах, че някак си се откроявам от станалите. Те се катерят на токчета, за да изглеждат по-стройни, а ние високите нямаме нужда. Просто трябва да приемеш височината си не като недостатък, а като предимство :-D Успех и горе главата, манакенче :wink:
lunnoto_momi4e
01-11-2007, 09:07
И аз искам да съм висока,ама си седя 1,60,така че не се комплексирай.....
rali4ka91
01-11-2007, 15:56
az kato sam 180 i sam po-visoka ot vsi4kite mi priqtelkii :wink:
И аз , и аз :D
По темата: Споко бе, няма място за шаш и паника ;) Радвай се, че си висока - какво по хубаво от това?А за това дето ти викат жираф - ем детска му работа,не са пораснали още ;)
NightFairy
01-11-2007, 16:46
Еми кво толкова и аз съм 7-ми клас и съм висока 170,ама не ми пука,защото всички момчета от класа са с поне една глава по-високи от мен,а до миналата година не беше така.Въобще да не ти пука,радвай се,че си висока и стоиш над другите.
Проблема е 4е съученичките ти са ниски-не че ти си висока!Мн по хубаво е да видиш високо и стройно момиче отколкото...(аре ня казвам че някой ше земе се обиди:))
Резни си главата или малко от краката!Най-добре ше напраиш!
miss^sixty^style
01-26-2007, 17:54
мила аз също съм 7 клас и съм точно 1.70 :-D това е много добре за нашите години просто си се паднала в клас с джуджета :lol: споко ти можеш да си модел ако си красива а дребосъците не и ако те базикат за височината то те ти завиждат
GLeZoRanA
01-26-2007, 17:58
В 7 и 8ми клас имах същия проблем :shock: , сега вече имам чувството , че или аз се смалявам или всички мутират и се чувствам тъпо ... попринцип дечурлигата в седми клас не са много високи така че спокс с годинките другите ще пораснат , а ти дори може да се почувстваш ниска :cry: ИСКАМ пак да съм най-високааааааааа :cry:
Ти въобще не си висока!Аз съм 168 и да ти кажа не се намирам за висока.Най-много да пораснеш с още 5 см.Не ми се вярва да растеш повече, макар че е възможно. :wink: Просто не се притеснявай, защото ръста ти е нормален.
manekenka7a
04-06-2011, 08:57
Леле миличка,като прочетох историята имах чувството,че аз съм я писала :D Същата съм 7 клас 1,70 висока(най-висоа в класа) викат ми жираф,щъркел и какво ли не още... и аз имам нужда от съвет,за това колко още ще раста :?
nymphetaminegirl9
04-06-2011, 09:34
170 си е севсем нормална височина за момиче 7 клас :) ако те подиграват някои по 150............................................... ..................
eminemfenka
04-06-2011, 11:29
Аз 7 клас бях 170 и в началото бях над всички , но после ме задминаха и момчета и момичета, сега съм 175 и съм 8 клас и пак всички стърчът над мен , понякога се чувствам нисичка ама като дойде някоя тапичка до мен, да кофти е .. но не трябва да се сдхухваш за това , ти не си виновна ,че хората около теб са ниски :D
Носи дрехи на хоризонтални раета и оптично ще изглеждаш по-ниска. . Друг въпрос е, че ако си по-пълна хич няма да е хубава гледка :lol: 8-)
Lian4ety
04-07-2011, 16:16
Не се притеснявай аз съм 1.80 и съм 8 клас ;д. Мога да ти кажа,че да си по-висок е много по-хубаво и високите момичета са предпочитани :)
barbie1997
04-09-2011, 00:18
Аз съм 1,65,миналата година бях една от най-високите в класа,аа.. сега вече спадам и имам чувството,че ставам ниска :-D Не се притеснявай ,даже е много хубаво да си висок,мисля,че момчетата харесват повече високите момичета ... :)
SladkaZagadka
04-09-2011, 01:04
Не се притеснявай аз съм 1.80 и съм 8 клас ;д. Мога да ти кажа,че да си по-висок е много по-хубаво и високите момичета са предпочитани :)
:-D Забелязала съм, че всички високи момичета говорят, че другите им завиждали и са предпочитани, и по-хубави .. :D . Понеже на момчето ще му харесва красавицата да е по-висока от него и той да се чувства като джудже като тя е на токчета, та затова :D . Момчетата искат да се грижат за теб - а как да стане, като ти (не се обръщам към Lian4ety) си по-голяма и висока от тях ...
miss^sixty^style , извинявай, обаче всичко е до ген . Не може да казваш, че тъй като тя е по-висока от нормалното за възрастта си, другите са джуджета . Джуджета са хора под един метър, така че моля те, първо да проверяваш тълкуванието на думата, пък после да говориш . И не - много по-сладко е да не стърчиш над другите :) . Иначе си права - модел .
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/01_wk4/zeromodelDM250107_228x708.jpg
Кооолко е красиво, нали??
Мога да кажа, че не съм висока, но не съм и джудже . И въпреки това , това няма значение - защото винаги ще има хора, които ще те харесват, и не заради моделството и тялото ти, а заради самата тебе . Така че ако си модел като тази по-горе и мислиш, че ще си харесвана и обичана и стройна, а характерът ти е ужасен - ами не, никой не понася такива хора :) . Просто се поддържай във форма и това е :)
Тези, които бяха много високи от моя клас растяха, но до 6ти клас . След това спряха да растат на височина, а започнаха на ширина . Сега вече дори аз съм по-висока от тях , но го няма ефекта с ширината, разбира се :)
BaffaLsc
04-09-2011, 06:40
Хора, кво давате живот на някви теми от на пра баба ми годежа -.-
споко , аз съм 175 висока и съм в осми клас 8) 8)