View Full Version : мислите ли ....?
много ми е интересно да разбера вие как мислите ...... на вас струва ли ви се , че хората които правят страшно много неща за вас , свалят ви едва ли не звезди и са готови на всичко за вас вие ги отбягвате , а гоните тези които се държат някак си по дисцанцирано и не показват чак толкова любовта си макар и тя да съществува....
crazy_mouse
06-12-2006, 17:23
По темата "мислите ли ....?"-ми да-мисля!А ся сериозно -ми честно казано може би от части е така,но не съм сигурна.Има хора които си по-затворени и не точно че ги отбягвам обаче общувам по-рядко с тях.Не знам точно как да го опиша.......... #-o #-o и не е съвсем вярно че общувам по-рядко с тях.Различно е - просто си зависи от самия човек и не мога да определя с точност :-k #-o :wink:
sexy_dizzy
06-12-2006, 18:02
Ами да това по някакъв начин те стимулира още повече да искаш да си с въпросния човек,но когато той вече стане твой-твое желание не се загубва.Така че е твърде относително!!
А когато започне да ти сваля звезди,ти сякаш си спокоен,знаеш,че този човек те харесва и до известна степен го отбягваш за да поддържаш тръпката,да видиш дали ще продължи да ти сваля звезди или веднага ще се откаже.Някак си го разиграваш.А когато усетиш че го губиш,е твой ред да се бориш и да тичаш след него.В това е цялата тръпка.Да провериш дали ще успееш да стигнеш до целта,докато не започнете взаимно да изгаряте един за друг.
Да , това определено е вярно .Хората ,които съвсем явно показват ,че са готови да направят всичко за теб не са толкова интересни.Това просто убива любовното желание , тъй като обичаният знае ,че винаги може да има обичащия го (как звучи само =; :lol: )
Ами да това по някакъв начин те стимулира още повече да искаш да си с въпросния човек,но когато той вече стане твой-твое желание не се загубва.Така че е твърде относително!!
А когато започне да ти сваля звезди,ти сякаш си спокоен,знаеш,че този човек те харесва и до известна степен го отбягваш за да поддържаш тръпката,да видиш дали ще продължи да ти сваля звезди или веднага ще се откаже.Някак си го разиграваш.А когато усетиш че го губиш,е твой ред да се бориш и да тичаш след него.В това е цялата тръпка.Да провериш дали ще успееш да стигнеш до целта,докато не започнете взаимно да изгаряте един за друг.
Сори,ама това е много глупаво :-s "Някак си го разиграваш"Да-а-а-а-а-а на момчето му е много приятно това.Аз дори и много да обичам едно момиче,ако тръгне да ме отбягва ще я оставя на мира.И също така ще се чувствам много кофти :smt012 Когато виждаш,че те обича и ти е приятно с него какъв е смисъла да го отбягваш?!?!?! ](*,) А пък после и да го гониш!?!?!?! ](*,) ](*,) :smt017
да , и в момента имам чувството че съм поставена през точно такава дилема , защото аз обичам да показвам чувствата си и да съм мила с любимия ми , тъй като съм имала случаи в които да са мили с мен а аз да ги избягвам , а сега се държат някак си (по някога даже си мисля че не изпитва никакви чувства към мен) по дистанцирано и направо се побърквам .... вярно е че тези които си показват чувствата някак си се губи тръпката с тях , но пък имам нужда от време на време да ми се показва стига да не става системно , че тогава може и досадно да стане