View Full Version : нз как да го забравя
Predvaritelno blagodarq za mneniqta vi :)
Predi 1-2sedmici hodih s edno momche,koeto obichah adski mnogo.Skoro shtqhme da napravim 2meseca,no toi skysa s men zashtoto haresval nqkakvo drugo momiche :( Nemoga da si obqsnq,kak shte me zareje zaradi nqkva det q poznava 4dena,no nqma znachenie.Ta problema mi e che nemoga da si go izbiq ot glavata,mn go obicham,imah strahotni migove s nego.Molq vi pomognete mi,kakvo da pravq za da go zabravq ](*,) :smt017 :(
sexy_dizzy
06-12-2006, 18:21
Знам,че ще те разстроя допълнително,като ти го кажа,но щом те е зарязал заради друго момиче,явно любовта му не е била толкова силна към теб.Защото ако зарязвахме гаджетата си при всеки симпатяга едва ли щяхме да имаме сериозна връзка.А в любовта винаги има препятствия,а щом той те е заменил с друга просто не те обичал истински.Не знам дали ти го е казвал но поне остават хубавите спомени,нали?!Все пак не се отчайвай,може това просто да е някакво изпитание,той да осъзнае грешката си,и да иска да се върне при теб.Въпросът е:дали ти ще го искаш още тогава или ще си го заменила с друг!
alkobalko
06-12-2006, 18:42
Знам,че ще те разстроя допълнително,като ти го кажа,но щом те е зарязал заради друго момиче,явно любовта му не е била толкова силна към теб.Защото ако зарязвахме гаджетата си при всеки симпатяга едва ли щяхме да имаме сериозна връзка.А в любовта винаги има препятствия,а щом той те е заменил с друга просто не те обичал истински.Не знам дали ти го е казвал но поне остават хубавите спомени,нали?!Все пак не се отчайвай,може това просто да е някакво изпитание,той да осъзнае грешката си,и да иска да се върне при теб.Въпросът е:дали ти ще го искаш още тогава или ще си го заменила с друг!
napulno sum suglasna
mn mi se iska da vqrvam v poslednite ti dumi za tva che shte se vyrne pri men i t.n,no ne vqrvam.Dnes go vidqh da se pregryshta s drugo momiche :( No dori i da se vyrne,nz kakvo shte pravq kak shte sym sigurna che nqma da postypi po syshtiq nachin i nqma da me zareje zaradi druga:(
cskamoni4ka
06-12-2006, 20:48
Не си заслужава да се тровиш заради некъв пикльо,който не знае какво иска и е още пубер!
{sweet4e}
06-12-2006, 21:05
Значи напълно те разбирам.За да го забравиш ти предлагам да не мислиш за него да си намериш някакво друго занимание.Пък поогледай се-наоколо има толкова много момчета.Щом сте скъсали значи вие не сте един за друг,а това означава , че и ти ще намериш подходящия,просто малко трябва да изчакаш.Ако те обича истински той рано или късно ще разбере че ти си момичето за него и ще се върне!!!Но ако толкова държиш отново да се съберете ще ти дам един съвет-не допускай да те забрави!!!!!
Е, пробвай и двата начина току виж подействат!!! :-) [/list]
Еми заслужава да го забравиш, дейба и глупака :evil: не съжалявай за него
Ангажирай си ума с нещо...
Mnogo vi blagodarq za mneniqta :) Do nqkyde mi pomognahte :)
ще ти кажа моята рецепта за преодоляване на мъката-всичко е въпрос на нагласа,казваш си че живота продължава,че не е единствения и че няма никаккъв смисъл да хабиш енергия и мисли по някои които не ти отвръща на чувствата...
Da ne ti puka za toq,pi4ove kolkoto 6te6...Ako pojelae da se varne pri tebe az te savetvam da ne go prieme6,za6toto nqma smisal da se naranqva6 dopalnitelno... JIveI sI jIvoTTA i mu se KeFI MaksImALnOOO.. :D
mila, 1-2 sedmici sa naistina mnogo malko vreme za da zabravi6 4ovek, koito tvurdi6 4e si obi4ala, qvno 4oveka ne te e zaslujaval, taka 4e izob6to nedei da se nervi6. Bila sum v su6tata situaciq i mi trqbvaha 2 meseca za da spra na mislq po 24 4asa na den - misleh samo po 23 xaxax :mrgreen: taka 4e prosto ne misli za nego i vsi4ko 6te se podredi kakto trqbva :wink:
KaRameL_f
06-13-2006, 08:29
Ami sorry ako te naranq ama toi ne te e obi4al istinski stom se e zahlasnal po druga.Vremeto lekuva vsi4ki rani.Ste nameri6 drug,priemi 4e toi ne te za6lujava.dano tova ti pomogne gore glavata
la4ezara
06-13-2006, 08:31
Predi 1-2sedmici hodih s edno momche,koeto obichah adski mnogo.Skoro shtqhme da napravim 2meseca,no toi skysa s men zashtoto haresval nqkakvo drugo momiche :( Nemoga da si obqsnq,kak shte me zareje zaradi nqkva det q poznava 4dena,no nqma znachenie.Ta problema mi e che nemoga da si go izbiq ot glavata,mn go obicham,imah strahotni migove s nego.Molq vi pomognete mi,kakvo da pravq za da go zabravq ](*,) :smt017 :(
Nameri si drug i sled 2 sedmici 6te go zabravi6 toa plujek! :wink:
Krem4eto
06-16-2006, 07:40
Не си заслужава да се тровиш заради некъв пикльо,който не знае какво иска и е още пубер!
svetla_88
06-16-2006, 13:07
ЖИВОТЪТ ПРОДЪЛЖАВА ВЪПРЕКИ РАЗДЯЛАТА ВЪПРЕКИ БОЛКАТА ВЪПРЕКИ СЪЛЗИТЕ
НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА СТРАДАШ ЗА НЕГО !
ПОКАЖИ ЧЕ МОЖЕШ БЕЗ НЕГО И ЧЕ НЕ Е ЕДИНСТВЕН!
това съм си го залепила като девиз на вратата отвътре и винаги си го гледах и помага!
I az sam vav sashtoto polojenie i az nemoga da si izbiq momcheto s koeto skasah predi 1 mesec:( i vinagi kogato me pogledne pone zamalko az se raztapqm:(iskam si go otnovo no znam che nqma da e taka:{i toi haresva drygo momiche :( :smt010
Da ne ti puka za toq,pi4ove kolkoto 6te6...Ako pojelae da se varne pri tebe az te savetvam da ne go prieme6,za6toto nqma smisal da se naranqva6 dopalnitelno... JIveI sI jIvoTTA i mu se KeFI MaksImALnOOO.. :D
:smt023
Абе не че нещо ама що на краткотрайното увлечение му викате любов?
NaI_MiLi4KaTa
06-17-2006, 00:45
Това момче явно не те харесва щом си е харесал друга за толкова кратко време. А пък и да ти кажа не сте ходили толкова дълго време, че да се влюбите безумно и да не можете един без друг.
momi4eto_M_!_S_T
06-17-2006, 00:48
a be maina zapomni hubavite momenti kefi se :)
i zabravi lo6ite ( ako ima de :P ) :)
radvai se za nego :) za tova 4e e shtasliv dale4 ot teb :) :-D
Просто ще трябва да се надяваш да го забравиш защото това може би е било първото момче което си обичала...Аз също се мъча да забравя единствената си любов защото му изневерих...скъсахме за 7 месеца и пак тръгнахме...Мислех че с времето ще го забравя но напротив,колкото повече дни изминаваха толкова по силни ставаха чувствата ми към него...Е в краина сметка сега пак сме разделени и на мен ми е цифра кофти но какво да направя че има интриганти които само искат да скъсаме и сега са му наговорили че сам се целувала с друг...Тои естествено повярва защото вече съм мъ изневерявала де...Сега само се надявам отново да ми прости(не че има за какво де защото аз с никои не съм се целувала) и пак да се сдобрим защото явно никога няма да го забравя...
DevilWish
06-17-2006, 15:23
Еми заслужава да го забравиш, дейба и глупака :evil: не съжалявай за него
Съгласна съм.Щом го е направил е глупак и не може да разбере,че пропуска нещо важно за него-човек,който го обича и отива при 'неопитоменото' тепърва да се бори за нея.Смятам,че е глупак. :smt009
Big kazala samo 4e toi iska ne6to novo...pove4eto mom4eta sa taka...nedei da tuji6 za tozi idiot nqkoi den 6te sujanqva (ako ima surce vob6te) i 6te razbere kakvo e izgubil...toi e tupak :D
IsTiNsKa_LuBoV
06-19-2006, 07:01
Abe zareji go toi e tupak...mn mrazq takiva hora...no vse pak ti go e kazal v o4ite de...
Abe zareji go hvani si nqkoi na puk na nego:) :twisted:
Sexy_pise_f
06-19-2006, 21:29
SAVET LI ISKA6 ZNAE6 LI AZ KAK POSTAPIH OK MACE 6TE TE SVETNA
TOI ISKA6E DA SKASAME,AZ PLAKAH I SE TRA6KAH ZA NEGO 2 MES.PO-KASNO TRAGNAH S DRUG,ELA DA VIDI6 SA KVO STAVA(VLA4I SE ZA MEN PO KOREM )TAKA 4E KUR,EMI KVO DA SE PRAVI TRAGNAH S TOQ DRUGIQ I HVANAH 4E GO OBIKNAH,TAKA 4E .... KVO SE OSLU6VA6.....DEISTVAI!!!
Ami momi4e ,nie ko4ovete sme sux : ) Lubov ,lubov ama kato videm nqkoq kurventiq s qk zadnik i golemi bombi i se 6te napraim mizeriq : )
Zema6 dve kofi sladoled , kupuva6 si nqkav mega vibrator ,pozdravqva6 maika mu , ba6ta mu , lelq mu , 4i4o mu i t.n. , kupuva6 dve butilki vodka,posle pozdravqva6 rodata mu pak i na sledva6tiq den ( ako si v sastoqniq ) otiva6 diri6 nqkoi po hubav : ) Jivota si vari , nqma smisal habi6 salzi , za nqkva 6matka ... ima i drugi ribi v moreto : ) ot 89475963726059676543 mom4eta na toq svqt , se 6te ima nqkoi po - dobyr (btw sq mi hrumna ,4e vsa6nost az sam svoboden tiq dni : P )
Jivota e gaden , ako tragna da reva i da izpadam v depresiq za sqka mizeriq deto mi se e slu4ila , az 6tqh o6te na 4 godini , da si tegla kur6uma( mn lo6o mi sprqha onova detsko "Plod4etata" po kanal 1)..Za tva kato te rita jivota , sloji si metalna obuvka i go ritai i ti : )
Излизай с приятели слушай свежа и ритмична музика.....занимавай се с нещо така че да съчетаеп приятно с полезно пък с времето ще дойе и друга твоя любов....той нито е последния нито е първия!Не си залсужава да се ядосваш за него след като толкова много те е "ОБИЧАЛ" ше скъса с тебе заради друга!
rali4ka91
06-22-2006, 09:41
На същото мнение съм!!! :smt023