PDA

View Full Version : нз как да го забравя

lq_lq_f
06-12-2006, 18:02
Predvaritelno blagodarq za mneniqta vi :)
Predi 1-2sedmici hodih s edno momche,koeto obichah adski mnogo.Skoro shtqhme da napravim 2meseca,no toi skysa s men zashtoto haresval nqkakvo drugo momiche :( Nemoga da si obqsnq,kak shte me zareje zaradi nqkva det q poznava 4dena,no nqma znachenie.Ta problema mi e che nemoga da si go izbiq ot glavata,mn go obicham,imah strahotni migove s nego.Molq vi pomognete mi,kakvo da pravq za da go zabravq ](*,) :smt017 :(

sexy_dizzy
06-12-2006, 18:21
Знам,че ще те разстроя допълнително,като ти го кажа,но щом те е зарязал заради друго момиче,явно любовта му не е била толкова силна към теб.Защото ако зарязвахме гаджетата си при всеки симпатяга едва ли щяхме да имаме сериозна връзка.А в любовта винаги има препятствия,а щом той те е заменил с друга просто не те обичал истински.Не знам дали ти го е казвал но поне остават хубавите спомени,нали?!Все пак не се отчайвай,може това просто да е някакво изпитание,той да осъзнае грешката си,и да иска да се върне при теб.Въпросът е:дали ти ще го искаш още тогава или ще си го заменила с друг!

alkobalko
06-12-2006, 18:42
Знам,че ще те разстроя допълнително,като ти го кажа,но щом те е зарязал заради друго момиче,явно любовта му не е била толкова силна към теб.Защото ако зарязвахме гаджетата си при всеки симпатяга едва ли щяхме да имаме сериозна връзка.А в любовта винаги има препятствия,а щом той те е заменил с друга просто не те обичал истински.Не знам дали ти го е казвал но поне остават хубавите спомени,нали?!Все пак не се отчайвай,може това просто да е някакво изпитание,той да осъзнае грешката си,и да иска да се върне при теб.Въпросът е:дали ти ще го искаш още тогава или ще си го заменила с друг!
napulno sum suglasna

lq_lq_f
06-12-2006, 20:45
mn mi se iska da vqrvam v poslednite ti dumi za tva che shte se vyrne pri men i t.n,no ne vqrvam.Dnes go vidqh da se pregryshta s drugo momiche :( No dori i da se vyrne,nz kakvo shte pravq kak shte sym sigurna che nqma da postypi po syshtiq nachin i nqma da me zareje zaradi druga:(

cskamoni4ka
06-12-2006, 20:48
Не си заслужава да се тровиш заради некъв пикльо,който не знае какво иска и е още пубер!

{sweet4e}
06-12-2006, 21:05
Значи напълно те разбирам.За да го забравиш ти предлагам да не мислиш за него да си намериш някакво друго занимание.Пък поогледай се-наоколо има толкова много момчета.Щом сте скъсали значи вие не сте един за друг,а това означава , че и ти ще намериш подходящия,просто малко трябва да изчакаш.Ако те обича истински той рано или късно ще разбере че ти си момичето за него и ще се върне!!!Но ако толкова държиш отново да се съберете ще ти дам един съвет-не допускай да те забрави!!!!!
Е, пробвай и двата начина току виж подействат!!! :-) [/list]

06-12-2006, 21:13
Еми заслужава да го забравиш, дейба и глупака :evil: не съжалявай за него

niGGa
06-12-2006, 21:16
Ангажирай си ума с нещо...

lq_lq_f
06-13-2006, 07:08
Mnogo vi blagodarq za mneniqta :) Do nqkyde mi pomognahte :)

sheila
06-13-2006, 07:37
ще ти кажа моята рецепта за преодоляване на мъката-всичко е въпрос на нагласа,казваш си че живота продължава,че не е единствения и че няма никаккъв смисъл да хабиш енергия и мисли по някои които не ти отвръща на чувствата...

maily
06-13-2006, 07:48
Da ne ti puka za toq,pi4ove kolkoto 6te6...Ako pojelae da se varne pri tebe az te savetvam da ne go prieme6,za6toto nqma smisal da se naranqva6 dopalnitelno... JIveI sI jIvoTTA i mu se KeFI MaksImALnOOO.. :D

06-13-2006, 08:26
mila, 1-2 sedmici sa naistina mnogo malko vreme za da zabravi6 4ovek, koito tvurdi6 4e si obi4ala, qvno 4oveka ne te e zaslujaval, taka 4e izob6to nedei da se nervi6. Bila sum v su6tata situaciq i mi trqbvaha 2 meseca za da spra na mislq po 24 4asa na den - misleh samo po 23 xaxax :mrgreen: taka 4e prosto ne misli za nego i vsi4ko 6te se podredi kakto trqbva :wink:

KaRameL_f
06-13-2006, 08:29
Ami sorry ako te naranq ama toi ne te e obi4al istinski stom se e zahlasnal po druga.Vremeto lekuva vsi4ki rani.Ste nameri6 drug,priemi 4e toi ne te za6lujava.dano tova ti pomogne gore glavata

la4ezara
06-13-2006, 08:31
Predi 1-2sedmici hodih s edno momche,koeto obichah adski mnogo.Skoro shtqhme da napravim 2meseca,no toi skysa s men zashtoto haresval nqkakvo drugo momiche :( Nemoga da si obqsnq,kak shte me zareje zaradi nqkva det q poznava 4dena,no nqma znachenie.Ta problema mi e che nemoga da si go izbiq ot glavata,mn go obicham,imah strahotni migove s nego.Molq vi pomognete mi,kakvo da pravq za da go zabravq ](*,) :smt017 :(

Nameri si drug i sled 2 sedmici 6te go zabravi6 toa plujek! :wink:

Krem4eto
06-16-2006, 07:40
Не си заслужава да се тровиш заради некъв пикльо,който не знае какво иска и е още пубер!

svetla_88
06-16-2006, 13:07
ЖИВОТЪТ ПРОДЪЛЖАВА ВЪПРЕКИ РАЗДЯЛАТА ВЪПРЕКИ БОЛКАТА ВЪПРЕКИ СЪЛЗИТЕ
НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА СТРАДАШ ЗА НЕГО !
ПОКАЖИ ЧЕ МОЖЕШ БЕЗ НЕГО И ЧЕ НЕ Е ЕДИНСТВЕН!
това съм си го залепила като девиз на вратата отвътре и винаги си го гледах и помага!

06-16-2006, 14:10
I az sam vav sashtoto polojenie i az nemoga da si izbiq momcheto s koeto skasah predi 1 mesec:( i vinagi kogato me pogledne pone zamalko az se raztapqm:(iskam si go otnovo no znam che nqma da e taka:{i toi haresva drygo momiche :( :smt010

bruk
06-16-2006, 20:27
Da ne ti puka za toq,pi4ove kolkoto 6te6...Ako pojelae da se varne pri tebe az te savetvam da ne go prieme6,za6toto nqma smisal da se naranqva6 dopalnitelno... JIveI sI jIvoTTA i mu se KeFI MaksImALnOOO.. :D

:smt023

06-17-2006, 00:02
Абе не че нещо ама що на краткотрайното увлечение му викате любов?

NaI_MiLi4KaTa
06-17-2006, 00:45
Това момче явно не те харесва щом си е харесал друга за толкова кратко време. А пък и да ти кажа не сте ходили толкова дълго време, че да се влюбите безумно и да не можете един без друг.

momi4eto_M_!_S_T
06-17-2006, 00:48
a be maina zapomni hubavite momenti kefi se :)
i zabravi lo6ite ( ako ima de :P ) :)
radvai se za nego :) za tova 4e e shtasliv dale4 ot teb :) :-D

06-17-2006, 15:08
Просто ще трябва да се надяваш да го забравиш защото това може би е било първото момче което си обичала...Аз също се мъча да забравя единствената си любов защото му изневерих...скъсахме за 7 месеца и пак тръгнахме...Мислех че с времето ще го забравя но напротив,колкото повече дни изминаваха толкова по силни ставаха чувствата ми към него...Е в краина сметка сега пак сме разделени и на мен ми е цифра кофти но какво да направя че има интриганти които само искат да скъсаме и сега са му наговорили че сам се целувала с друг...Тои естествено повярва защото вече съм мъ изневерявала де...Сега само се надявам отново да ми прости(не че има за какво де защото аз с никои не съм се целувала) и пак да се сдобрим защото явно никога няма да го забравя...

DevilWish
06-17-2006, 15:23
Еми заслужава да го забравиш, дейба и глупака :evil: не съжалявай за него
Съгласна съм.Щом го е направил е глупак и не може да разбере,че пропуска нещо важно за него-човек,който го обича и отива при 'неопитоменото' тепърва да се бори за нея.Смятам,че е глупак. :smt009

06-19-2006, 06:58

Big kazala samo 4e toi iska ne6to novo...pove4eto mom4eta sa taka...nedei da tuji6 za tozi idiot nqkoi den 6te sujanqva (ako ima surce vob6te) i 6te razbere kakvo e izgubil...toi e tupak :D

IsTiNsKa_LuBoV
06-19-2006, 07:01
Abe zareji go toi e tupak...mn mrazq takiva hora...no vse pak ti go e kazal v o4ite de...
Abe zareji go hvani si nqkoi na puk na nego:) :twisted:

Sexy_pise_f
06-19-2006, 21:29
SAVET LI ISKA6 ZNAE6 LI AZ KAK POSTAPIH OK MACE 6TE TE SVETNA
TOI ISKA6E DA SKASAME,AZ PLAKAH I SE TRA6KAH ZA NEGO 2 MES.PO-KASNO TRAGNAH S DRUG,ELA DA VIDI6 SA KVO STAVA(VLA4I SE ZA MEN PO KOREM )TAKA 4E KUR,EMI KVO DA SE PRAVI TRAGNAH S TOQ DRUGIQ I HVANAH 4E GO OBIKNAH,TAKA 4E .... KVO SE OSLU6VA6.....DEISTVAI!!!

sfdsg
06-19-2006, 23:36
Ami momi4e ,nie ko4ovete sme sux : ) Lubov ,lubov ama kato videm nqkoq kurventiq s qk zadnik i golemi bombi i se 6te napraim mizeriq : )
Zema6 dve kofi sladoled , kupuva6 si nqkav mega vibrator ,pozdravqva6 maika mu , ba6ta mu , lelq mu , 4i4o mu i t.n. , kupuva6 dve butilki vodka,posle pozdravqva6 rodata mu pak i na sledva6tiq den ( ako si v sastoqniq ) otiva6 diri6 nqkoi po hubav : ) Jivota si vari , nqma smisal habi6 salzi , za nqkva 6matka ... ima i drugi ribi v moreto : ) ot 89475963726059676543 mom4eta na toq svqt , se 6te ima nqkoi po - dobyr (btw sq mi hrumna ,4e vsa6nost az sam svoboden tiq dni : P )
Jivota e gaden , ako tragna da reva i da izpadam v depresiq za sqka mizeriq deto mi se e slu4ila , az 6tqh o6te na 4 godini , da si tegla kur6uma( mn lo6o mi sprqha onova detsko "Plod4etata" po kanal 1)..Za tva kato te rita jivota , sloji si metalna obuvka i go ritai i ti : )

ziky
06-19-2006, 23:39

Излизай с приятели слушай свежа и ритмична музика.....занимавай се с нещо така че да съчетаеп приятно с полезно пък с времето ще дойе и друга твоя любов....той нито е последния нито е първия!Не си залсужава да се ядосваш за него след като толкова много те е "ОБИЧАЛ" ше скъса с тебе заради друга!

rali4ka91
06-22-2006, 09:41
На същото мнение съм!!! :smt023