View Full Version : kakvo da pravq?
ledena_kralica
06-12-2006, 18:51
Az sam f,na 17,imam si gadje,oba4e problemat e,4e toi me obi4a,a az ne.Na men mi omrazna da igraq tozi teatar,nali razbirate i iskam da skasame.Ama ne moga da si namerq izvinenie,toi e super mil,4esten i t.n.,ama prosto nqma smisal da go laja,e mi e kef da go celuvam bez nikvi 4uvsva.I zatva re6ih da ne mu otgovarqm kato me potarsi.Izkliu4ih si gsma,ne vlizam v 4ata,sledobed si vkliu4vam gsma i gledam 78 propusnati povikvaniq !!! Ima nqkva simvolika v tva,da znaite - 7-8 i 6te si padnala, 7-8- i 6te li legnala....kakto i da e,ta 4udq se koga 6te razbere i az sq kakvo da pravq,ne moga da se kriq ve4no,vse nqkoga makar i slu4aino 6te se zase4em.A edinstvenata pri4ina da se razdelqme e,4e ne sam vliubena v nego izob6to i ne moga da se vliubq,a ne iskam da mu go kazvam,6toto e vse edno,4e prez clqoto vreme vi4ko e bilo laja,samo laja,znai,4e vsi4ko ve4e mi e vse edno .... of,aide kajete ne6to predi da se pobarkam,4e ve4e me e strah da si vkliu4vam gsma!
NaI_MiLi4KaTa
06-13-2006, 05:54
Мила, първото нещо, което ми дойде на акъла е въпросът: Какво изобщо правиш с него? Когато си трагвала с него каде ти беше главата? Предполагам, че още тогава си знаела, че този момент ще настъпи. Аз лично ненавиждам подобен род лъжи, но един човек е казал нещо, което искам да предам на теб: :lol:
"Чистата съвест не е нищо друго освен радост по повод на радостта, причинена от друг човек; нечистата съвест не е нищо друго освен страдание и болка по повод на болката, причинена на друг човек"
Мисълта е на Лудвиг Фойербах.
Незнам как можеш да се оттарвеш от него по най-лесния начин, но поне не го наранявай #-o . Поговори с него и му обясни как стоят нещата. :-k
Krem4eto
06-16-2006, 07:25
Мила, първото нещо, което ми дойде на акъла е въпросът: Какво изобщо правиш с него? Когато си трагвала с него каде ти беше главата? Предполагам, че още тогава си знаела, че този момент ще настъпи. Аз лично ненавиждам подобен род лъжи, но един човек е казал нещо, което искам да предам на теб: :lol:
"Чистата съвест не е нищо друго освен радост по повод на радостта, причинена от друг човек; нечистата съвест не е нищо друго освен страдание и болка по повод на болката, причинена на друг човек"
Мисълта е на Лудвиг Фойербах.
Незнам как можеш да се оттарвеш от него по най-лесния начин, но поне не го наранявай #-o . Поговори с него и му обясни как стоят нещата. :-k
И аз мисля така!
BTW Тази мисъл е наистина много хубава!
e_l_i_z_a
06-16-2006, 07:32
Добре,досега си го лъгала.Не искаш да го лъжеш повече...Но ти в момента от мига,в който си си изключила телефона-ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ГО ЛЪЖЕШ!Какво всъщност правиш?Със сигурност не е това,което искаш да направиш,но не ти стиска-да му обясниш какво чувстваш.
Той досега е бил на седмото небе и изведнъж ти режеш всички контакти-прекалено си рязка и объркваща.А това е дори по-лошо от варианта да му кажеш истината в очите.Затова давай-няма от какво да се притесняваш.Трябва да се научиш да казваш каквото мислиш и чувстваш,когато е нужно.А в момента със сигурност е нужно... [-X
{sweet4e}
06-16-2006, 08:00
Той досега е бил на седмото небе и изведнъж ти режеш всички контакти-прекалено си рязка и объркваща.А това е дори по-лошо от варианта да му кажеш истината в очите.Затова давай-няма от какво да се притесняваш.Трябва да се научиш да казваш каквото мислиш и чувстваш,когато е нужно.А в момента със сигурност е нужно... [-X [/b][/color][/quote]
Наистина така е много гадно спрямо него.По-добре се изправи срещу него и му кажи цялата истина.Кажи му ,че чувствата ти са изстинали вече ,че нещо не се получава и ще си намери друга която да обича повече.Така пак ще го нараниш,но все пак нали това е цялата истина и ти не искаш да го лъжеш?!
~Amalia~
06-16-2006, 08:20
spored men da si izkluchvash gsm-a i da ne mu otgovarqsh e nai-nerazumnoto neshto, koeto mojesh da napravish.Za 4 meseca vse pak ste si imali nqkakvo doverie i ti izvednaj spirash vsichko.Izlezte kato beli hora i mu kaji vsichko koeto si napisala tuk v ochite.Zashtoto toi sega se pobarkva kato ne znae nishto.Shte go zaboli kato mu go kajesh no shte e po-dobre otkolkoto da ne mu dadesh nikakvo obqsnenie
*an4eto*
06-16-2006, 08:38
DA!i az sum absolutno suglasna ..... ti pravi6 to4no tova ,koeto ne trqbva ... mnogo e gadno ei taka da se opita6 da izbqga6 i da se krie6 ... napravo e poburkva6to ...govori s nego -tova e edinstvenoto razymno re6enie