View Full Version : eh.. tazi liubov..
Значи проблема ми е следният. Харесвам едно момче даже ужасно много.. ама не сма сигурна дали той ме харева.. защото преди 2 седмици някаде неговата бивша приятелка се варна от Турция..пак той мн я обичаше.. и ся някак си се ендо не ми обраща внимание на мен а се на нея и аз мн се дразна от това айде моля ви се някои да ми помогне да го спечеля .. ](*,) :(
Bloodlust
06-12-2006, 19:34
ami 6tom te e zaebal zaradi "uj" biv6ata si priqtelka trqbva da si napravi6 izvodite. qvno za nego ne si ni6to pove4e ot uvle4enie ili "prosto priqtelka". spored men ne trqbva da si gubi6 vremeto v opiti da go spe4eli6 [-X po - dobre si pot1rsi nqkoi na koito naistina 6te mu puka za teb.
eee toi si ima priqtelka, stiga si nahalstvala :arrow:
momcheto s tupiq nick...
06-12-2006, 22:56
ааааааабеееее,вие много лесно се отказвате...
Момичето е влюбено!!
Момиче,фани гръмни оная от турция дет идва...мама й туркса!!!
Едноок Смок С Дисаги
06-12-2006, 23:03
Момичето е влюбено!!
Тва добро кат идея ама после ше тряя лежи оная кат за човек
momcheto s tupiq nick...
06-12-2006, 23:05
Момичето е влюбено!!
Тва добро кат идея ама после ше тряя лежи оная кат за човекpone shte leji,sus misalta che onaia nqma s koi da hodi ... i sega i se e otvoril edinstveniq shans- v sluchaia - momcheto, koeto napisa temata...
i kato izlezne ot zatvora,tq shte go razceluva i shte ima mnogo deca i shte se spukat ot seks :smt005
Едноок Смок С Дисаги
06-12-2006, 23:08
Момичето е влюбено!!
Тва добро кат идея ама после ше тряя лежи оная кат за човекpone shte leji,sus misalta che onaia nqma s koi da hodi ... i sega i se e otvoril edinstveniq shans- v sluchaia - momcheto, koeto napisa temata...
i kato izlezne ot zatvora,tq shte go razceluva i shte ima mnogo deca i shte se spukat ot seks :smt005
Ама ако в затвора мацката обърне резбата?
momcheto s tupiq nick...
06-12-2006, 23:11
Ама ако в затвора мацката обърне резбата?takiva nai gi obicham O:) oshte po-dobre! :)
Едноок Смок С Дисаги
06-12-2006, 23:12
Ама ако в затвора мацката обърне резбата?takiva nai gi obicham O:) oshte po-dobre! :)
Чей ся, ти ква роля имаш в целата далавера?
NaI_MiLi4KaTa
06-13-2006, 06:20
Обич, придружена от страх, когато обичта не е взаимна, се нарича ревност. :) А тя е изкуството да причиняваш на себе си по-голямо зло, отколкото на другите. :-k Той ваобще знае ли за чувствата ти? Извинявай, но не разбрах.
Krem4eto
06-16-2006, 07:32
ami 6tom te e zaebal zaradi "uj" biv6ata si priqtelka trqbva da si napravi6 izvodite. qvno za nego ne si ni6to pove4e ot uvle4enie ili "prosto priqtelka". spored men ne trqbva da si gubi6 vremeto v opiti da go spe4eli6 [-X po - dobre si pot1rsi nqkoi na koito naistina 6te mu puka za teb.
{sweet4e}
06-16-2006, 07:47
eee toi si ima priqtelka, stiga si nahalstvala :arrow:
e po-natatak moje das stane.Imai tarpenie