View Full Version : kak da povdigna vaprosa za prezervativa?
vaprosa mi e kato mu kaja 4e iskam s prezervativ dali nqma da mu mine jelanieto..se pak dokato go namerq i t.n.nz predpolagam 4e i toi iska ama...nqkak ne moga da si go predstavq tykmo sme se razgore6tili i izvednyj az mu kazvam "4akai 4akai da zema prezervativ..!"nz moje malko typi4ko da zvy4i ama kaje4e ne6to po vaprosa..?
Ami predi vsi4ko se predpazvai ot veneri4eski bolesti!!! A suveta mi kum teb - prosto druj prezervativa si na udobno mqsto na koeto da ti e pod ruka!!! :)
`Death`Whore`
06-12-2006, 21:42
1. Ако не използвате презерватив, рискуваш да се окажеш бременна с опасна венерическа болест или най-малко инфекция, която се лекува с доста пари.
2. Мъжката възбуда не отминава от думата "презерватив". Много неща звучат глупаво, но трябва да се казват.
emi kakvo da mu kaja po-to4no taka 4e da ne prozvu4i kofti ?
`Death`Whore`
06-12-2006, 22:11
По-добре му кажи преди секса, че държиш да използвате презервативи.
mn lesno stavat neshtata.. az na moq priqtel sum mu kazala, che ako iska da ima neshto poveche s men trqbva da me pazi.. ako iska da e s men ok.. ako ne da se maxa!!!! Neshtata trqbva da se kazvat direktno i navreme!! Ai sekundite prez koito slagash kondoma ne sa fatalni i nqma da poprechat na vuzbudata vi!Pazi se !
kaji mu go predi da ste se razgore6tili 4e 6te se 4uvstva6 po dobre ako olzvate kondomi ako te obi4a nemoje da kaje ne
poprincip bi trqbvalo toi da misli za tezi ne6ta i da te pazi!!! az s moito milo si govorq otkrito za vsi4ko i toi si znae 4e darja da e s... vazbudata nqma da iz4ezne tolkova lesno...
alkobalko
06-13-2006, 20:31
Lichno az govorih s moq priqtel za tova mnogo predi da zapochnem da pravim sex. Oshte togava mu kazah, che durja da se pazim i toi nqma6e ni6to protiv. Spored men i ti trqbva da govorish s nego za tova. Ako toi naistina durji na teb shte se suglasi s tova. Pazi se, zashoto ne znaesh kakvo moje da ti doide na glavata. Uspeh!
ne`znaina
06-13-2006, 21:35
тва че ще му кажиш че искаш с презерватив не вярвам да му повлияе на възбудата и т.н., не тряя да ти е неудобно да му го кажиш така предпазваш себе си и него,пък ако той е против значи си направи сметка колко му пука и колко мисли за тия работи и за последствията след тва.Успех и внимавай... :!: