Влез

View Full Version : Moderated:Искам да спя с него,но ме притеснява бялото течени

Bez_ime
06-12-2006, 21:46
Здравейте имам еди въпрос!Искам да спя с приятеля ми,готова съм!(До сега не съм спала с момче)Обаче има нещо което ме тормози и това е бялото ми течение!:(Това ме притеснява много!Ходила съм на лекар казаха ми че е нормално!Чела съм и ж много книги и статий,обаче...Искам да го разкарам...само това ме спира да спя с него!Една моя позната също има но не и пука ваобще и спи с нейния приятел!Кавете ми как да го махна или де да знам...:(Някак си гадно ми е да имам бяло течение и да спя с някой!:(Моля ви помогнете ми!До сега все лъжа приятеля ми,че ми трябва още време и така нататък!Той се съгласи,но всъщност не ми трябва време а искам да си махна бялото течение и тогава!!!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!

SeXyAdrenaLinka
06-12-2006, 21:49
Ех и аз сам така и много се притеснявах от това бяло те4ение преди да спя с приятеля си и даже все о6те ми е гадно, ама много не6та съм опитвала и не6те да се махне, ве4е не ми пука, то сие нормално, няма от кжо да се притеснява6, 6том си готова го направи без да ти пука :wink:

`Death`Whore`
06-12-2006, 21:52
Мъжете не се притесняват от влажните женски полови органи. Даже колкото по-влажна е жената, толкова по-приятен им е сексът. Като се замисли човек, ако момичето има по-обилно течение, това ще помогне на проникването, дори да не е много възбудено.

06-12-2006, 21:54
E VSE NQKOGA SHTE POCHNESH :wink: NEDEI IZLISHNO DA KARASH MOMCHETO DA CHAKA :twisted:

Lumidee
06-12-2006, 22:15
ne mislq, che tova trqbva da te pritesnqva i da e osnovnata prichina poradi , koqto ne spish s priqtelq ti!Kato beshe na lekar kakvo ti kaza? Trqbva da znaesh, che tova e normalno i ne si edinstvenata.. a na edin muj ne mislq, che shte mu napravi vpechatlenie..hahah

SuN4o_F
06-13-2006, 16:09
hmmm hodi pri drug ginekolog ako ima stranna mirizma i cvqt... ne bi trqbvalo da se pritesnqvash ot tova samo 6te te posavetvam da go pravite s prezervativ za6toto ako ti ima ne6to nedai si boje 6te mu go predadesh haide mili4ka uspeh i ne se pritesnqvai tolkova

DevilWish
06-13-2006, 16:14
Мъжете не се притесняват от влажните женски полови органи. Даже колкото по-влажна е жената, толкова по-приятен им е сексът. Като се замисли човек, ако момичето има по-обилно течение, това ще помогне на проникването, дори да не е много възбудено.
Syglasna sym s teb ;-)

06-13-2006, 18:30
е всяко момиче има бяло течение и това и е съвсем нормално. хич да не ти пука

la4ezara
06-13-2006, 18:50
[quote="`Death`Whore`"]Мъжете не се притесняват от влажните женски полови органи. Даже колкото по-влажна е жената, толкова по-приятен им е сексът. Като се замисли човек, ако момичето има по-обилно течение, това ще помогне на проникването, дори да не е много възбудено.[/quote

Dam. Ne moje6 da go mahe6 - to e kato cikula. Po4ne li vednuj ne spira (do opredelono vreme) :-)

:):П:)
06-13-2006, 19:27
Пък и нали като се възбудиш и овлажниш така или иначе има нещо като 'течение' ;-)

ne`znaina
06-13-2006, 21:43
;-) абе кво ти пука.. кажи ми кое момиче го няма тва бяло течение..тва че при едни е по-обилно а при други не няма значение.. печелиш повече от другите.. ще си по овлажнена и няма да е проблем за приятеля ти :) Успех и презерватив задължително :!:

TSecret
06-14-2006, 18:40
ne moej6 da si predstavi6 ako te4enieto ti e po obilno kolko e vurhoven seksa,za6toto dosta dobre deistva za lubrikant..... pak i ako naistina obi4a6 priqtelq si 6te spodeli6 problema si taka 4e toi da ne se pritesni i 6te vidi6 4e na nego niama da mu e nepriqtno a naprotiv.. vse pak ako si niamate doverie za kvo ste zaedno?

Пчелата Лайнарка
06-14-2006, 18:47
Ебати смръдлите... епа завъдете бактерии за повече течение да е по-готин секса. Фанете малко здравна култура да имате поне.

beb4o_bu
06-14-2006, 21:24
Всички момичета имат този проблем.Но щом лекар ти е казал,че всичко е наред,не се притеснявай.Ако не ползваш интимен сапун,купи си.Той намалява течението.

Martos
06-14-2006, 21:48
Не знам защо вси4ки се притеснявате от тези неща и как щяли да реагират силните ви половинки.Да ви кажа 4естно ние мом4етата сме доста запознати с това 4е имате те4ения и тем подобни и го приемаме нормално така 4е не трябва да се притеснявате от това ,споделяйте спокойно с нас и ние сме хора и ще ви разберем Пък тези които реагират по някъкъв на4ин остро на тези неща явно или още не са порастнали достатъ4но с акъла си или нещо не са много наред ,щом се притесняват от нормалните неща в живота. :D :D :D

sexy_dizzy
06-18-2006, 13:36
Ползвай интимен сапун.

CaSsPeR
06-18-2006, 15:27
nqkoi 6e mi kaeli kvo to4no e tva bqlo te4enie !?

Eimi_{}
06-18-2006, 15:29
И без това няма как да го махнеш,така че недей се притеснява! :D

`Death`Whore`
06-18-2006, 15:30
Бялото течение е просто повишена секреция на влагалището, т.е. е от влагалището тече бяла течност /не толкова рядко като вода обаче/.

SuN4o_F
08-21-2006, 23:06
Не знам защо вси4ки се притеснявате от тези неща и как щяли да реагират силните ви половинки.Да ви кажа 4естно ние мом4етата сме доста запознати с това 4е имате те4ения и тем подобни и го приемаме нормално така 4е не трябва да се притеснявате от това ,споделяйте спокойно с нас и ние сме хора и ще ви разберем Пък тези които реагират по някъкъв на4ин остро на тези неща явно или още не са порастнали достатъ4но с акъла си или нещо не са много наред ,щом се притесняват от нормалните неща в живота. :D :D :D
eeeeeee brato kefish me

08-21-2006, 23:34
nqma kak mila,tova e estestvenata sreda na vlagali6teto.primiri se i tova e !

Gost`
08-22-2006, 00:02
abee wie ludi li ste ima antbiotici za tazi rabota bialoto techenie wodi do sterilnost wzemete se obrazowaite malko...

08-22-2006, 01:50
Епа превключи на черно течение.