PDA

View Full Version : Малко помощ!

06-12-2006, 22:21
Здравейте.Имам един малък проблем,влюбих се в момиче което вече си има гадже и не иска да се откаже от него защото много го обичала(разбрах го от неина приятелка).Посаветвайте ме как да действам,защото аз няма да се откажа от нея.

П.С. Моля за адекватни отговори а не оффтопик.

Благодаря за рабирането!

priti_kiti
06-12-2006, 22:27
ами как.. най-добре ще е да се откажеш наистина,защото щом тя е твърдо решена да остане с приятеля си и мн го обича, ти нямаш друга възможност освен да се оттеглиш.. не им създавай излишни проблеми,гадно е..

momcheto s tupiq nick...
06-12-2006, 22:32
Здравейте.Имам един малък проблем,влюбих се в момиче което вече си има гадже и не иска да се откаже от него защото много го обичала(разбрах го от неина приятелка).Посаветвайте ме как да действам,защото аз няма да се откажа от нея.

П.С. Моля за адекватни отговори а не оффтопик.

Благодаря за рабирането! hmm...emi nameri si druga...to pa tolko da si ia obiknal...edvali!
a puk,ako tolkova mnogo ia iskash neia,to otidi pri neia i i spodeli chustvata si .... moje da razmisli...

abe napravo zastrelqi onia kaluf,pa sled tova kato i mine..shte se opravi sichko...
drugiq nachin e da se grumnesh...ako ne stane 1-voto :)
a puk posledniq nachin e da vkarash 1 patronche vodka Flirt smeseno s edna bira..za da ti izlezne prez ushite.... shte ia zabravish...se nqkoga (:

Atika
06-12-2006, 22:32
Vinagi ima i vtori pyt .. da q chakash .. 1-2-3 meseca , godina, a moje bi dve ... no tozi pyt e za mazohisti ili za izgubili sobstveniq si pyt ....

Lumidee
06-12-2006, 22:37
nai - dobroto, koeto mojesh da napravish e da se otkajesh ot neq! Sled kato e ludo vlubena v drug kakva rabota imash ti tam?

momcheto s tupiq nick...
06-12-2006, 22:39
Abeeeee,choveka e vluben!!!
PICH,FANI GO ZASTRELQI TOIA!! IA NE SE IZLAGAI! ;-) SHTE TI ZIMA MACKATA TOI... [-X

06-12-2006, 22:53
Баце това със гръмването не ме устроива. :twisted:

Krem4eto
06-16-2006, 07:07
Защо не и кажеш "така и така аз те харесвам като ти казвам това незнам колко променям работата но искам да го знаеш,знам че ти си имаш друг но аз много те харесвам и мисля че ще вземеш правилния избор" и изчакваш да ти каже това което иска!Ако ти каже искам да си останем просто приятели,кажи и че между вас не може да има само приятелство!!!И и кажи ако размисли да ти званне и да си поговорите УСПЕХ ПИЧ!

Luff
06-16-2006, 08:13
Така интересното е че тя вече знае че много съм я харесал.И един приятел също я е харесал и естествно тя е разбрала.И нейната приятелка ми каза че и се драйфа от моя френд,а за мен е казала че просто нямала чувства към мен.Според мен имам шанс!Но трябва да и се харесам повече от нейния приятел?