PDA

View Full Version : Подути срамни устни

06-13-2006, 06:55
Значи ситуацията е следната...Една жечер бяхме с приятеля ми на бал и си попиинахме и двамата и много ни се доправи секс и наблизо имаше една детска градина и ние там..обаче нали бързахме и той го даде доста грубичко пук и по едно време бях изсъхнала и той буташе,а пук и не беше и много чисто..Та резултата след като се облякохме и мен нещо ми се поду отдолу и ме болеше отидохме у тях и се изкупах обаче това пак ме болеше.Гледахме го на огледалото и изглеждаше като някакво мехурче.На другия ден още не ми беше спаднало и даже мехурчетата бяха станали две :( Тъй като ме беше срам от майка ми и потърсих помоща на една мн добра приятелка и тя ме видя отдолу и тъй като разбира повечко от биология каза.че това са били малките срамни устни които са се подули и възпалили и нямало нищо страшно!Един цял ден лежах и се миех през половин час с интимен гел и с топла вода с лайка и на другия ден нямах вече нощо.Та вапроса ми е следния..случвало ли ви се е и някой ако може да обясни от какво е?На вечерта казах и на майка ми и тя каза че не е виждала такова нещо и да не нещо да ми е било разкъсано...Та ако може някой да ми обясни дали му се е случвало и какво е и от какво се получава,защото вече един месец ме е страх да правя секс :(

XXX_f
06-13-2006, 07:41
Ami spored men otidi na lekar i govori s nego za tova , da ti obqsni za kakvo stava vupros , zashtoto smqtam , 4e tuka nemojem da ti dadem to4en otgovor

Nadelina
06-13-2006, 09:07
Ne sym mnogo kompetentna ama ne mislq che e koi znae kakaf problem tfa...nqkfo vazpalenie e bilo tam ot mrasotiite i posle se e mahnalo...sq teb te e strah da pravish sex za da ne stane pak taka li? Mi ako stane znachi e neshto po seriozno i she idesh na lekar...pak ako idesh sq toi ne moje da ti kaje nishto shtoto veche se e mahnalo...taaaaaa ni taka ni taka! Spored men pravi si sex bez da se kosish...

CaSsPeR
06-13-2006, 09:42
hoi pitai 4i4o doktor toi 6ti kaje te si4ko znaqt ..

LoRinSeR
06-13-2006, 10:24
Гинеколог !

cskamoni4ka
06-13-2006, 10:29
"той го даде доста грубичко пук и по едно време бях изсъхнала и той буташе" ---> само от това ще да е

Овцата
06-13-2006, 10:57
Ами да, от прекаляване със секса става, особено ако си сухичка. Споко, прави си секс, що се мъчиш :)

SuN4o_F
06-13-2006, 16:00
"той го даде доста грубичко пук и по едно време бях изсъхнала и той буташе" ---> само от това ще да е
da i az mislq 4e e ot tova

fghghfhfg
02-11-2007, 13:04
skapa , moq pr0blem e sashtiq da ne kazvam che i po zle ot tvoito poduvane li kak da go nareka ](*,) .Sled snoshtnata vecher sam v sh0k i ujas..samo kato varvq i useshtam kolko mnogo sam poduta..chuvstvoto nemoga da go opisha..i sega neznam kakvo da napravq che da spadnat ](*,) otkachaaammm..nemoga da se gledam takava i mi e adski pritesneno..vleznah v toq sait da vidq nqkakvo reshenie samo che ne namiram nishto..totalno sam se otchaela..iskam da mi minee vechee..pri polojenie che ne mi se sluchva za parvi pat :shock: :oops: :( Molq vi,ako na nqkoq i se e sluchvalo podobno dfhsjklfksfhs nz kak da go nareka da pishe kak si e pomognala,zashtoto she se zasterqlam veche.Ujasno e chuvstvoto da imash neshto m/y krakata!na momchetata neznam kakvo im e , no na men................................. ](*,)

honda^
02-11-2007, 13:58
Ами отиди на генеколог, той най-добре знае какво ти има, как да се лекува6 и т.н. 6те ти даде много по-добър съвет.

Addicted-f
02-11-2007, 14:06
Ами и на мен ми е ставало така доста пъти но за 1 ден ми минава надутото.И така ми става като го правим по грубо или по дълго време продължава секса,тъй че не се шашкай просто следващия път бъдете по внимателни.

deidiy
02-11-2007, 17:17
еми притрила си се и това е било мазолче 8-[ другия път по-полека го правете :D

Alex_f
02-11-2007, 19:07
i na men m ise lsu4i vednaj takova poduvane,no na sledva6tiq den mi nqma6e ni6to.nai-veroqtno e stanali,za6toto si bila suxi4ka i za6toto e bilo po-grubo.spored men si pravi sex/i tozi pat po-poleka/ i ako pak stane taka ve4e si za doktor.

ThePainIsReaL
02-11-2007, 21:16
Няма смисъл да ходиш на гинеколог , ако не се повтори няколко пъти , което силно ме съмнява .

lolly_
02-11-2007, 21:38
Mila za tozi vapros edinstveno moje da ti otgovori ginekolog!Ne 4akai 6te sajalqvash ako e neshto seriozno

02-11-2007, 21:51
i az imam takiva problemi predi 4-5 dena pa kse polu4i taka : mnogo mi se poduha sramnite ustni,po4naha da me bolqt dokat ostoq i uj mi be6e minalo i re6ih da pravim sex i priqtelq mi kato trygna da go vkarva imen adski mnogo me zabolq i sprq.I adski mnogo se pritesnih ujas sq uj e po-dobre.Mn 4esto ze da mi se polu4ava tfa poduvane i nz ko da praq :( :( :(

весе
04-07-2007, 10:40
И на мен ми се случи, ама не беше много подуто и малко болеше. На другия ден вече нямаше нищо.

ProstoAz
04-07-2007, 14:41
Темата е стара!