View Full Version : Подути срамни устни
Значи ситуацията е следната...Една жечер бяхме с приятеля ми на бал и си попиинахме и двамата и много ни се доправи секс и наблизо имаше една детска градина и ние там..обаче нали бързахме и той го даде доста грубичко пук и по едно време бях изсъхнала и той буташе,а пук и не беше и много чисто..Та резултата след като се облякохме и мен нещо ми се поду отдолу и ме болеше отидохме у тях и се изкупах обаче това пак ме болеше.Гледахме го на огледалото и изглеждаше като някакво мехурче.На другия ден още не ми беше спаднало и даже мехурчетата бяха станали две :( Тъй като ме беше срам от майка ми и потърсих помоща на една мн добра приятелка и тя ме видя отдолу и тъй като разбира повечко от биология каза.че това са били малките срамни устни които са се подули и възпалили и нямало нищо страшно!Един цял ден лежах и се миех през половин час с интимен гел и с топла вода с лайка и на другия ден нямах вече нощо.Та вапроса ми е следния..случвало ли ви се е и някой ако може да обясни от какво е?На вечерта казах и на майка ми и тя каза че не е виждала такова нещо и да не нещо да ми е било разкъсано...Та ако може някой да ми обясни дали му се е случвало и какво е и от какво се получава,защото вече един месец ме е страх да правя секс :(
Ami spored men otidi na lekar i govori s nego za tova , da ti obqsni za kakvo stava vupros , zashtoto smqtam , 4e tuka nemojem da ti dadem to4en otgovor
Nadelina
06-13-2006, 09:07
Ne sym mnogo kompetentna ama ne mislq che e koi znae kakaf problem tfa...nqkfo vazpalenie e bilo tam ot mrasotiite i posle se e mahnalo...sq teb te e strah da pravish sex za da ne stane pak taka li? Mi ako stane znachi e neshto po seriozno i she idesh na lekar...pak ako idesh sq toi ne moje da ti kaje nishto shtoto veche se e mahnalo...taaaaaa ni taka ni taka! Spored men pravi si sex bez da se kosish...
hoi pitai 4i4o doktor toi 6ti kaje te si4ko znaqt ..
LoRinSeR
06-13-2006, 10:24
Гинеколог !
cskamoni4ka
06-13-2006, 10:29
"той го даде доста грубичко пук и по едно време бях изсъхнала и той буташе" ---> само от това ще да е
Ами да, от прекаляване със секса става, особено ако си сухичка. Споко, прави си секс, що се мъчиш :)
"той го даде доста грубичко пук и по едно време бях изсъхнала и той буташе" ---> само от това ще да е
da i az mislq 4e e ot tova
fghghfhfg
02-11-2007, 13:04
skapa , moq pr0blem e sashtiq da ne kazvam che i po zle ot tvoito poduvane li kak da go nareka ](*,) .Sled snoshtnata vecher sam v sh0k i ujas..samo kato varvq i useshtam kolko mnogo sam poduta..chuvstvoto nemoga da go opisha..i sega neznam kakvo da napravq che da spadnat ](*,) otkachaaammm..nemoga da se gledam takava i mi e adski pritesneno..vleznah v toq sait da vidq nqkakvo reshenie samo che ne namiram nishto..totalno sam se otchaela..iskam da mi minee vechee..pri polojenie che ne mi se sluchva za parvi pat :shock: :oops: :( Molq vi,ako na nqkoq i se e sluchvalo podobno dfhsjklfksfhs nz kak da go nareka da pishe kak si e pomognala,zashtoto she se zasterqlam veche.Ujasno e chuvstvoto da imash neshto m/y krakata!na momchetata neznam kakvo im e , no na men................................. ](*,)
Ами отиди на генеколог, той най-добре знае какво ти има, как да се лекува6 и т.н. 6те ти даде много по-добър съвет.
Addicted-f
02-11-2007, 14:06
Ами и на мен ми е ставало така доста пъти но за 1 ден ми минава надутото.И така ми става като го правим по грубо или по дълго време продължава секса,тъй че не се шашкай просто следващия път бъдете по внимателни.
еми притрила си се и това е било мазолче 8-[ другия път по-полека го правете :D
i na men m ise lsu4i vednaj takova poduvane,no na sledva6tiq den mi nqma6e ni6to.nai-veroqtno e stanali,za6toto si bila suxi4ka i za6toto e bilo po-grubo.spored men si pravi sex/i tozi pat po-poleka/ i ako pak stane taka ve4e si za doktor.
ThePainIsReaL
02-11-2007, 21:16
Няма смисъл да ходиш на гинеколог , ако не се повтори няколко пъти , което силно ме съмнява .
Mila za tozi vapros edinstveno moje da ti otgovori ginekolog!Ne 4akai 6te sajalqvash ako e neshto seriozno
i az imam takiva problemi predi 4-5 dena pa kse polu4i taka : mnogo mi se poduha sramnite ustni,po4naha da me bolqt dokat ostoq i uj mi be6e minalo i re6ih da pravim sex i priqtelq mi kato trygna da go vkarva imen adski mnogo me zabolq i sprq.I adski mnogo se pritesnih ujas sq uj e po-dobre.Mn 4esto ze da mi se polu4ava tfa poduvane i nz ko da praq :( :( :(
И на мен ми се случи, ама не беше много подуто и малко болеше. На другия ден вече нямаше нищо.
ProstoAz
04-07-2007, 14:41
Темата е стара!