View Full Version : Относно кола маската
obru6tam se kum momi4eta-iskam da vi pitam poneje sum na 15 i za pruv put 6te si pravq kola maska kolko trqbva da sa mi dulgi kosum4etata za da me hvane kola maskata i ne e li dosadno da si gi puska6.Vie kak izdurjate i prez lqtoto ne e li problem ako trqbva da si puska6 kosum4etata i si s po-kusi pantaloni.Kajete ne6to po vuprosa
dan dan dan
06-13-2006, 12:34
Ами има различни ленти на Veet и Sreep,които изискват косъмчетата да са поне 0,5 мм,но мисля че при обикновените кола маски трябва да са малко по-дълги.Тва с пускането на косъмчетата не съм много наясно,защото използвам епилатор,а той хваща и най-малките,ама те като са още малки не се забелязват,така че не е проблем да си носиш къси панталонки.:)
obru6tam se kum momi4eta-iskam da vi pitam poneje sum na 15 i za pruv put 6te si pravq kola maska kolko trqbva da sa mi dulgi kosum4etata za da me hvane kola maskata i ne e li dosadno da si gi puska6.Vie kak izdurjate i prez lqtoto ne e li problem ako trqbva da si puska6 kosum4etata i si s po-kusi pantaloni.Kajete ne6to po vuprosa
ами първо цените на колата маска варират от 6 до 20 лева и да косъмчетата не съм си ги мерила с линия да видя колко са дълги но не трябва да са от тези който изобщо не се забелязват и имаше такава тема поразтърси се
Hora molq vi spe6no e drasnete dva reda otnosno temata.Blagodarq Vi
PaRtYShAKeR
06-13-2006, 14:05
xex me vijdam kakyv ti e problema s noseneto na kysi pantaloni?poprincip i az izpolzvam epilator...no maskite sa na razlichni ceni....ako pyk mn se pritesnqvash zashto nai dobre ne idesh na kozmetik da te posyvetva.. :-k
Направи си кола маската и сама ще видиш колко трябва да са дълги. Едва ли наистина някой си ги е мерил за да каже. Все пак не трябва да са толкова дълги, че да ги "пускаш". Не видях къде си питала колко струва кола маската, ама защото някой каза, че варирала от 6 до 20 лева - има и по-евтина и си е чудесна.
no_more_pain
06-13-2006, 19:09
samo purviq put trqbva da gi pusne6 okolo 1 cm,a sled tova ve4e kato si hodi6 po-4esto na kola maska 6te po4nat da rastat vse po-bavno....az hodq ot 1 god i ve4e na 1 mesec imam nai-mn 2 poniknali kosuma taka 4e davai ::: ::: ::: ::: :::