Влез

View Full Version : Любов от километри

MartiSSima
06-13-2006, 13:38
Моята история е една от поредните и банални но какво да направя имам нужда от съвета Ви за което предварително Ви благодаря!
И така моята история е много простичка - бях на гости на братовчедка ми и там се запознах с едно момче - просто перфектно!За един ден излязохме лафихме си и всичко беше супер.Прибрах се в моя град и почнахме да поддържаме връзка по GSM-a, mIRC, Skype и всички възможни начини!Той обещаваше да дойде но аз не вярвах в крайна сметка дойде и всичко беше перфектно.Целувки, прегръдки и т.н...Но дойде и времето в което той трябваше да си замине.Тръгна си и дълго след това още ми е кофти че не мога да съм с него - все пак ни делят 150 км.Всичко това се стана началото на май - в края на месеца отидох отново при братовчедка ми и всичко пак беше идеално.Но от както съм се прибрала в моя град нещатата куцат много - в смисъл не ми звъни често, не влиза из нета за да разбера как е и т.н и почти изгубих нишката към него, а така искам да съм с него.Обещаваше че ще дойде, правехме си някакви планове за лятото и за морето, за това че мога да уча при него а сега останах само със спомените за случилото се!Просто искам да ми кажете какво да правя, държа много него,искам да деля всеки ден с него но какво да направя - все пак съм на 150 км : ](*,) ](*,) :smt017 #-o
Надявам се да ми помогнете!Thenks and kisses!

Самодивата
06-13-2006, 14:04
Мило...Бях с етеб днес...занм,че го обичкаш много и искаше да сте заедно на рожденият си ден с него...Толкова мие болно за теб и за него...Всичко,което трчбваше да ти казвам съм ти го казвала...може би спри да го търсиш и го остави сам да те намери...Обичкам те Криси...Пожелавам ти от се сърце да сте заедно.Успех :smt008

lady_sf
06-13-2006, 14:18
За съжаление преди 1 месец имах АБСОЛюТНО СЪЩАТА ВРЪЗКА-150 км, връзки из нета и т.н.! След като той дойде да ме види до софия не ми е писал не ми се е обаждал и ей така скъсахме, защото той каза че и двамата не сме за платонична любов! Стана ми адски гадно, наистина знам как се чувстваш и ти съчувствам! Просто не знам какво да ти кажа, но само едно знам-КИЛОМЕТРИТЕ ТОПЯТ ЛюБОВТА И ТЯ В ЕДИН МОМЕНТ ИЗчЕЗВА!

MartiSSima
06-13-2006, 14:32
Lady_sf mersi za komentarcheto deto si lepnala tuk, znachi ti e qsno za kakvo stava na vapros!Ross misi i na tebe mila!Ami kakvo da vi kaja - kofti e shtoto ti kazva lipsvash mi, kaji mi che e istina i posle...pf Vajnoto e da se podkrepqme vse nqkoi den i nas shte ni ogree (nai veche mene de ) Misi mnogo!KIsses!

mimimiloto
06-13-2006, 15:53
taka e kofti,6toto toi moje da ti izneverqva a ti nqma i da razbere6!!!!otkaji se ot nego predi da e stanalo prekaleno kasno,i toi da te otreje po nai dolniq na4in-A MOM4ETATA GO UMEQT TOVA........ [-X [-X [-X [-X [-X [-X

ludamacka
06-13-2006, 16:43
ami kaji my kvo misli6 de

06-13-2006, 20:50
връзка от разстояние е напълно възможна,но не и за всеки... според мен в началото е трудно да си с даден човек в мислите си,но не и в действителност. трудно се изгражда доверие по такъв начин,а то е най-важното в една връзка от километри. а другото изключително важно нещо е силата на чувствата. разстоянието е разделяло двойки, които са били гаджета с месеци,дори години. още по-лесно е да раздели току-що запознали се хора.
150 км не са чак толкова много,отиди пак при братовчедка си и намери начин да се видиш с въпросния човек,поговори с него и разбери как се увства той и какво му е отношението към вашата връзка. само така може да с дадеш нужните отговори и да разбереш дали има смисъл тази връзка.. успех и каквото и да стане продължавай смело напред!

Krem4eto
06-16-2006, 08:58
Мила това са 150 км той ще си намери друга,направи и ти като него намери си друг УСПЕХ!

bezimennata
06-16-2006, 21:05
ami az kvo da kaja...sutrinta mom4eto koeto OBI4AM si zamina za ispaniq i 6te si doidi moje bi sled dve-tri godini :smt010 be6e si tuk za dva meseca i az se vlubih a sega.... :(

~Amalia~
06-16-2006, 21:14
Mila i az sam bila v absolutno sushatat situaciq,no shte ti kaja samo edno,koeto se nadqvam da e izcherpatelno-Daleche ot ochite,daleche ot dushata

MartiSSima
06-17-2006, 22:39
Доста е трудно да си забраниш на сърцето!Знам и осъзнавам че той там не е сам, знам че има някоя друга освен мен, знам че не сам само аз неговото "бебо" но ... сърцето ми е там с него!Знам че трябва да намеря човек който да е тук до мен но въпроса е как да го намеря?!Толкова съм препатила че вече съм супер резервирана към момчетата.За скромните си 18 години съм минала през какво ли не и мисълта че няма да съм с "бебо" ме откача тотално а още повече като знам колко са км!Thenks na vsichki!:)

siska_f
06-17-2006, 22:55
За съжаление преди 1 месец имах АБСОЛюТНО СЪЩАТА ВРЪЗКА-150 км, връзки из нета и т.н.! След като той дойде да ме види до софия не ми е писал не ми се е обаждал и ей така скъсахме, защото той каза че и двамата не сме за платонична любов! Стана ми адски гадно, наистина знам как се чувстваш и ти съчувствам! Просто не знам какво да ти кажа, но само едно знам-КИЛОМЕТРИТЕ ТОПЯТ ЛюБОВТА И ТЯ В ЕДИН МОМЕНТ ИЗчЕЗВА!

Zavisi kakva e liybovta ,ako e istinska dori shte stane po -silna,no ako ne e shte izchezne.

Petinka``
06-17-2006, 23:40
Milata tq .. Znam kakwo e naistina .. edwa li shte ti olekne no az ot 1 godina placha wsqka wecher za momche s koeto nemoga da sym zaredi towa gadno razstoqnie .. towa ne sa 2 meseca ili 5 a 1 godina .. a go wijdam 1 pyt na 2 meseca ! Taaka che mislq che dalesh ot ochite dalesh ot syrceto ne e wqrno.Wse pak wremeto lekuwa .. shte ti mine no ne se znae koga..ako naistina go obichash ti nqma da go zabrawish i winagi shte e rana w syrceto ti ..nikoi ne moje da ti dade sawet ili da ti pomogne w takyw sluchai

iiirish
06-18-2006, 05:03
мила, аз също преживях нещо подобно преди около година. е, не ни деляга 150 км. но все пак бяхме в различни градове. отначало идваше често, бяхме щастливи и не исках това никога да свършва, но... разтоянието (колкото и малко понякога) наистина убива любовта. какво остава за 150 км...

XXX_f
06-18-2006, 07:40
Spored mene nemoje6 da si go izbiesh ot glavata , zashtoto ne si bila dosatatu4no vreme s nego i ne si my se nasitila.Ako be6e priu tebe moje6e da ne e taka .A toi zashto ne ti pi6e, zashtoto e lqto ve4e ne se spira na edno mqsto haimanosva si i t.n.MOjebi ne iska da se izmuchva , che si nadale4e i , 4e nemoje da ima seriozna vrzuka po tozi nachin.Ne se pritesnqvai mila vsichko 6te se orpavi

svetla_88
06-18-2006, 08:48
КЪСМЕТ!

Atula
06-18-2006, 13:27
Imah podoben sluchai s razlikata, che momcheto beshe v 4ujbina. Stana taka, che toi me vurza da go chakam za oklo 2 meseca i sled tova zaqvi, che tam devoikite bili mnogo po-razkreposteni ot men i zatova da si jiveq i da ne go 4akam. Kato si doide za lqtoto beshe grub i aroganten-pulen otvrat i se durja ujasno. Sega se radvam, che e tam i nqma i da si idva skoro. Ljubov ot razstoqnie nqma kak da se vurti-tova dobre da go znaesh ot men.

mocinka
06-18-2006, 15:02
Spored mene nemoje6 da si go izbiesh ot glavata , zashtoto ne si bila dosatatu4no vreme s nego i ne si my se nasitila.Ako be6e priu tebe moje6e da ne e taka .A toi zashto ne ti pi6e, zashtoto e lqto ve4e ne se spira na edno mqsto haimanosva si i t.n.MOjebi ne iska da se izmuchva , che si nadale4e i , 4e nemoje da ima seriozna vrzuka po tozi nachin.Ne se pritesnqvai mila vsichko 6te se orpavi Съгласна съм :-)

IsTiNsKa_LuBoV
06-18-2006, 15:43
Tova e mnogo gadno...znam kakvo e i az po minaliqt mesec tur4ah 287 km i nakraq po4na malko po malko da ne podurjame vruzka i nakraq...ni6to...Marak 4e bqh dala tolkova mnogo pari ama ne sujalqvam :)
Bih ti preporu4ala da si go izbie6 ot glavata za6toto se pak vi delqt 150 km... ne se znae s koi kakvo pravi tam ...
:?

MartiSSima
06-18-2006, 21:12
Znam che vseki e prav sam za sebe si, znam che i ot lichen opit mi davate savetite si, za koeto iskrenno vi blagodarq!Cenq go mnogo!Prosto mi e mnogo trudno da svikna s tazi misul, i moje bi imate pravo che ne sam se nasitila dostatuchno mnogo na nego.Mnogo pati sum mu kazvala i obqsnqvala che toi ako beshe ot moq grad nqmashe da mi obarne vnimanie zashtoto ne sam nqkoq ot gotinite macki no sama po sebe si sum edna!Da turchish postoqnno po 150 km ne e rabota no kogato surceto ti e tam...stava taka! ](*,) Prosto ne trqbvashe da q dopuskam tazi greshka!

ziky
06-18-2006, 21:13
В момента иситнската ми и най голяма любов е на около незнам и аз колко смисал около 35-40 Км от мене и се виждаме уикенда :)

koalka
06-18-2006, 21:30
Ами дали може да съществува една такава връзка зависи главно според мен от това,колко са силни чувствата и на двамата.Ако много се обичат и се виждат,макар и рядко,и поддържат връзка не мисля,че има проблем.

incheto
06-18-2006, 22:00
Olee mnogo bolna tema za vseki...az sam go prejivqvala mnogo pati no v momenta e nai brutalnoto prejivqvane i povqrvai mi...150 km ne sa izob6to mnogo naprao mi zvu4at kato destka shega..moq 4ovek e ak v amerika..Spored men nqma granitzi i kilometri za lubovta..az primerno znam 4e nqma da gi vijdam super mnogo vreme no ne mislq za tova naprotiv mislq za miga v koito shte go vidq kogato i da e toi,ili pak za momentite koito sme bili zaedno i nqkak si sam shtastliva 4e sam go prejivqla..i bih go prejivqla o6te hilqdi pati vapreki 4e znam 4e toi shte si tragne i nqma e s men.Obicham si go i si go 4akam kakvoto i da mi kostva.Taka 4e nedei da se ot4aivash a pogovori s nego idi pri nego..

06-19-2006, 16:56
мхм е аз ще ти кажа, че общо взето си е мъчение такава връзка, обаче аз като човек с опит и проблеми от същия род знам,че ако имаш чувства е трудно да ги подтсинеш... и понеже попаднах на една от сигурно многото такива теми бих се зарадвала да Ви чуя мнението..Връзка от разтояние, виждам се с момчето което обичам един път на 2-3 седмици. Всичко е ок, макар и да се виждаме рядко е качествно и си заслужава чакането и всичко останало. Той обаче съвсем спокойно ми обяснява, че спи с предишното си гадже,че ме обича и не иска да ме лъже, просто не му е възможно да издържа без секс по толкова време.(А това момиче е пълен боклук,не само според приятелите му, но и според него, парцал в истинския смисъл на думата.) Опитвам се да го проумея това, обаче вече съвсем откачих и незнам какво да правя... Ако всичко беше нормално, живеехме в един град, никога не бих се замислила.Никога не бих простила,но..нещата поне засега са бая объркани.. Та, ще се радвам да чуя как бихте реагирали вие.

illusioN_
06-20-2006, 10:55
Преди си казвах-аз с момче от друг град-никога, това няма смисъл... Но после срещнах на плажа едно невероятно момче,прекарах най-хубавите си 20 часа с него, сега сме на разстояние 40 км, но дори и толкова малко, предпочитам да си останат само онези часове,защото всичко беше идеално,а ако задълбаем нещата, все някак ще се разочароваме един от друг.
Отностно проблема ти,явно си влюбена в него,а където има любов, няма отговор на много въпроси. Аз не бих издържала ума ми да е постоянно на мн километри от тялото ми,и да се побърквам от мисълта с коя е, какво прави,и бившата дали пак му е пуснатала... Но ...твоя си работа

06-23-2006, 15:23
"където има любов, няма отговор на много въпроси" с това съм съгласна на 100%

MuJleH4eTo
06-23-2006, 22:12
Macka, napylno te razbiram. Ama ne che moga ti kaja kakvo da napraish shtoto sym v podobno polojenie... Ama pri mene e i oshte po-slojno... Az dori ne sym go vijdalavyprosniq gospodin, a sym ludnala po nego do bezbojie... koeto izobhsto ne e hubavo...
Ama edno e sigurno...Nikoga ne mojesh da si sigurna v nego kato ste tolkova daleche... 100,200, 300 km... kolkoto i da sa... ne ste li na edno mqsto... e mnogo trudno... Trqbva da ima neshto naistina seriozno, za da vyrvi vryzkata vi ... Moga samo da ti pojelaq uspeh... dano se opraqt neshtata

06-27-2006, 21:48
Плакали ли сте от щастие, с усмивка на лицето?!На мен за първи път ми се случва.. Трудна или не една такава любов може да е истинска и силна не по-малко от друга, стига да имаш силна воля да се бориш за човека на който държиш.Това,че продължавам напред и все по-силно обичам и съм обичана ме прави по-щастлива от всякога.Това което не ни убива ни прави по-силни, просто не трябва да оставяте на разтоянието да е по-силно от чувствата..

sk8girL
06-27-2006, 22:02
И аз съм била в същата ситуация.Имах връзка 3 месеца така и просто не издържах.Виждахме се много рядко:( В началото всичко беше ок.Пак така пишехме си ,говорихме си по тел,но после всичко се промени.Постепенно с времето чувствата охладняха..
Просто трябва да мине време и като не го виждаш ще го забравиш малко или много,поне при мен така стана.Но връзка от разстояние си не е работа.Супер гадно е

MartiSSima
06-27-2006, 22:32
Tvardi postoqnno che durji namen che ne moje bez men che sam negovoto "bebo" a sushtevremenno ne zvuni pravi se na priqtno raseqn veche neznam kakvo da pravq.Izlizam s drugi momcheto no pod saznatelno si gi sravnqvam s nego i si kazvam ooo ne toq ne e dostatuchno dobur kato nego i go razkarvam.Taka ne se jivee!Ne sajalqvam che bqh s nego, no iskam da se ottursq ot tezi chuvstva.Znam che nqma smisal ot tazi vruzka no go obicham a toi men ne- taka che trqbva da go istriq ot uma si!

Bisollini
06-27-2006, 23:23
Моята история е една от поредните и банални но какво да направя имам нужда от съвета Ви за което предварително Ви благодаря!
И така моята история е много простичка - бях на гости на братовчедка ми и там се запознах с едно момче - просто перфектно!За един ден излязохме лафихме си и всичко беше супер.Прибрах се в моя град и почнахме да поддържаме връзка по GSM-a, mIRC, Skype и всички възможни начини!Той обещаваше да дойде но аз не вярвах в крайна сметка дойде и всичко беше перфектно.Целувки, прегръдки и т.н...Но дойде и времето в което той трябваше да си замине.Тръгна си и дълго след това още ми е кофти че не мога да съм с него - все пак ни делят 150 км.Всичко това се стана началото на май - в края на месеца отидох отново при братовчедка ми и всичко пак беше идеално.Но от както съм се прибрала в моя град нещатата куцат много - в смисъл не ми звъни често, не влиза из нета за да разбера как е и т.н и почти изгубих нишката към него, а така искам да съм с него.Обещаваше че ще дойде, правехме си някакви планове за лятото и за морето, за това че мога да уча при него а сега останах само със спомените за случилото се!Просто искам да ми кажете какво да правя, държа много него,искам да деля всеки ден с него но какво да направя - все пак съм на 150 км : ](*,) ](*,) :smt017 #-o
Надявам се да ми помогнете!Thenks and kisses!
ako 6te vi uspokoi i az sum taka vupreki 4e moje bi sam po-maluk ot vas no i az iazpitvam golqma mnogo golqma lubov kum edno momi4e no ni delat Sofia Plovdiv no se vijdame kogato az otida nqma smisal za ot4aqnie edno Obi4am te ... e stiga za sarceto