View Full Version : Вазможно ли е
Не сам сваршвал в нея само че ми казаха че имало някаква вероятност и преди това от члена изтичало някакво минимално количество от някаква течност от която сащо можело да се забременее та има ли такова нещо и до колко е възможно да се случи
Да има възможност да се забременее,но тя е много малка.Внимавай само да не е в овулация и я пази тоест не свършвай в нея и няма да има проблем :wink:
Sexapilna_kukla
06-13-2006, 17:12
Po princip veroqtnostta da zabremenee e malka,no vse pak sashtestvuva.Az naprimer veche ot 1god i polovina vodq polov jivot i to bez nikakvi predpazni sredstva i do sega za shtastie ne e stavala belqta,dano i da ne stava :)
DevilWish
06-13-2006, 17:13
Има минимална вероятност. ;-)
babi_girl
06-13-2006, 17:17
vinagi ima risk, dori i minimalen. sledva6tiq pyt polzvajte prezervativ \:D/
alkobalko
06-13-2006, 21:00
Vinagi ima dori i minimalna veroqtnost momicheto da zabremenee. Za da ste spokoini i dvamata izpolzvaite prezervativi.
ne`znaina
06-13-2006, 22:28
презервативи има за тая работа :!:
То с презерватив има минимален риск, да не говорим без...
Nadelina
06-15-2006, 11:22
Ne gi razbiram horata deto go pravqt bez prezervatif..Vinagi ima veroqtnost..moje da e 1 na 100 .. ama q ako si toq 1 .. i togava kfo? Nai dobre s predpaznite gumichki :)
Btw otdelq se technost po vreme na samiq akt..v koqto ima spermatozoidi koito chakat da bydat oplodeni hahaha :)
Ne gi razbiram horata deto go pravqt bez prezervatif..Vinagi ima veroqtnost..moje da e 1 na 100 .. ama q ako si toq 1 .. i togava kfo? Nai dobre s predpaznite gumichki :)
Ми да ти обясня - просто е по-яко без. Обаче винаги се молиш да ти дойде (както аз в момента :? ), което му е кофтито. Даже много кофти. Така че хора - ползвайте презервативи, те са за това.
Конкретно по темата - вероятноста я има, малка, но я има. Този метод никога не е на 100%
Най-безопасно е без секс ;)