View Full Version : имам нужда от помощ
Съжалявам на някои или можеби на повечето темата можеби ще се стори много тъпа но имам нужда от помощ. Става въпрос за гаджето. Той има рожден ден ама незнам какво да му подаря #-o .Мислех си за едно голямо сърце възглавничка ама ме е страх да не го уплаша :shock: все пак ходим от скоро :) имам нужда и от чуждо мнение по темата. Благодаря Ви предварително
miss_india
06-13-2006, 16:27
Zdrasti, dai podrobnosti, na kolko godini e gadjeto?! I vse pak ne6to naistina gotino za edin muj e primerno butilka ka4estveno vino, sve6ti i bonboni ti po sexy belio...tova kato na4alo,no ako hodite otskoro neznam dali e tolkova podhodq6to, no naistina 6te mu zavurti6 uma i vinagi 6te sin spomnq za tozi roj den...
Kahn_Fan
06-13-2006, 16:28
Заящо темата е в секс?
Щото момичето май се досеща кво да му подари ;)
layna-govna
06-13-2006, 16:35
Zdrasti, dai podrobnosti, na kolko godini e gadjeto?! I vse pak ne6to naistina gotino za edin muj e primerno butilka ka4estveno vino, sve6ti i bonboni ti po sexy belio...tova kato na4alo,no ako hodite otskoro neznam dali e tolkova podhodq6to, no naistina 6te mu zavurti6 uma i vinagi 6te sin spomnq za tozi roj den...
winoto e podhodiashto da....ako e na 30 :)
po temata : ne mu podariaway twa syrce....neznam i az;) nali znaesh ti si go poznawash (wseki taka shti kaje) nay dobre i ti znaesh kwo da mu wzemesh:} wzemi nekoy bazik-namek neshto takos.
ami spored men bazika ne e podhodqsht.vse pak sa mi kazvali che dve momicheta podarili na edno momche edna prevrazka,toaletna hartiq i evtin parfium.spored vas dali mu e stanali priqtno? [-X [-( ](*,) :smt011 :smt019
ne`znaina
06-13-2006, 22:09
Щото момичето май се досеща кво да му подари ;) =D> тва е най-хубавия подарък които можи да му подари..наистина ще го зарадваш O:)
`Death`Whore`
06-13-2006, 22:11
Ох, момиче! Как ще подариш на новото си гадже огромно плюшено сърце!
Ох, момиче! Как ще подариш на новото си гадже огромно плюшено сърце!
naistina mn tapo...
лелееее... Подари му един STR8! Или някакъв там парфюм на средна цена. Смятам, че за рожден ден е добре, а ако искаш, дай му нещо и от себе си :twisted: Шегувам се, но много ще го зарадваш с нещо, което си направила сама... Повярвай ми :)
momcheto s tupiq nick...
06-13-2006, 23:47
Съжалявам на някои или можеби на повечето темата можеби ще се стори много тъпа но имам нужда от помощ. Става въпрос за гаджето. Той има рожден ден ама незнам какво да му подаря #-o .Мислех си за едно голямо сърце възглавничка ама ме е страх да не го уплаша :shock: все пак ходим от скоро :) имам нужда и от чуждо мнение по темата. Благодаря Ви предварителноПодари му една незабравима нощ ::))
една свирка аз поне на това бих се зарадвал най много :::