View Full Version : ------DA STRADA?------
Kak da go nakaram da strada e moq vapros? Znam che ne e hubavo taka obache toi go zaslujava i az iskam naistina da go zaboli i prichinata da sam az! Molq vi daite mi idei i ne me spiraite zashtoto sam go reshila... Pomognete mi plss :cry:
DevilWish
06-13-2006, 16:33
Zapознаваш се с някакво яко момче,харесвате се ,започвате публично да се сваляте и то пред очите му.Дръж се нагло с него и да не ти пука.Когато е около теб отивай при повечето момчета,които са готини и се дръж мнооого разпуснато с тях(но това не значи като к**ва) просто бъди приятелски настроена така повечето момчета ще започнат да те харесват и той определено ще ревнува.Дори никога да не те е харесвал /защото не зная каква е историята точно/ то той ще се ядосва ,че точно ти си обградена с внимание. ;-) Успех!
ludamacka
06-13-2006, 16:35
ami ot otmu6tenieto nqma da ti oldekne mnogo ama 6tom taka si si re6ila.ami ako iska6 da go zaboli trqbva da se naso4i6 kum nqi lybimoto my ne6to,ne6to bez koeto ne moje
От колко време искаш да му отмъстиш? Изчакай още малко и ако желание не намалява... Каквото и да направиш то ще е неестесвено и ще си личи, че го правиш нарочно, а какъв е смисъла, ако той знае, че го правиш заради него. Няма значение, че е лошо, но пак е заради него.
Spi s nai-dobriq mu priqtel, vij i predi sym davala tozi savet , minavalo mi e prez uma i az da go storq, no kak bih prichinila podobno neshto na liubimoto si sashtestvo, dori i da ne sme zaedno veche, obarnah se zabravih kakvo mi e prechinil i sprqh da tarsq otmashtenie , napravi go i ti nqma da sgreshish ...
NeSTa_86
06-13-2006, 18:28
i za kuv hui trqbva da strada ????? Gadna murlaaaaaa
la4ezara
06-13-2006, 19:03
Izbqgvai go po-4esto . Mom4etata mrazqt gotini macki kato teb da ne im obru6tat vnimanie :P
`Death`Whore`
06-13-2006, 19:05
Ако на него не му пука за теб, няма да трепне.
Izbqgvai go po-4esto . Mom4etata mrazqt gotini macki kato teb da ne im obru6tat vnimanie :P
da to4no
Dr. Kazimbutt
06-13-2006, 19:25
Каква е тази детска история? "Той не ме харесва, затова аз ще го дразня!" Ми не ти се кефи чичката! Няма какво да направиш, затова го приеми.
momcheto s tupiq nick...
06-13-2006, 19:41
Kak da go nakaram da strada e moq vapros? Znam che ne e hubavo taka obache toi go zaslujava i az iskam naistina da go zaboli i prichinata da sam az! Molq vi daite mi idei i ne me spiraite zashtoto sam go reshila... Pomognete mi plss :cry: trugni s nai dobriq mu fr...i go skasai mnogo gadno..no se draj mnogo vreme s nai dobriq mu fr...za da se skarat ....
rozovo_dupe
06-14-2006, 12:52
"Убий простака с мълчание" са казали хората...
Няма нищо по - дразнещо от това, някой да се опитва да ти направи гадно, а ти просто да не му обръщаш внимание...
Не е нужно да правиш каквото и да е ...
Според мен отмъщението е признак на слабост...
Ако на него не му пука за теб, няма да трепне.
Именно...само ще разбере колко си била наранена. БЕЗРАЗЛИЧИЕТО УБИВА, НЕ ДРУГО!
Nadelina
06-14-2006, 13:48
Spi s nai-dobriq mu priqtel, vij i predi sym davala tozi savet , minavalo mi e prez uma i az da go storq, no kak bih prichinila podobno neshto na liubimoto si sashtestvo, dori i da ne sme zaedno veche, obarnah se zabravih kakvo mi e prechinil i sprqh da tarsq otmashtenie , napravi go i ti nqma da sgreshish ...
Az napravih taka..Chak da legna s nai dobriq mu priatel ne stana..shtoto si e dosta daleche..ama pone se celuvah s nego..cqla vecher bqh s nego..sqkash sme gadjeta..i momcheto zaradi koeto go praveh (v smisal toq deto haresvam) poludq..veche se minaha 5 meseca ot togava a toi oshte mi go napomnq chat pat .. prosto go nakarah da povqrva che moga da imam vseki ako si pojelaq..ako toi ne iska da byde s men zdrave mu..toi gubi...USPQH i bqh mnogo gorda..
Btw az sam si sklonna kam otmashteniata .. shtoto taka ne padam po dolu...i se staraq vinagi da byda s visoko vdignata glava bez da ima prichina da byda zle !
Uspeh ti jelaq i na teb!
Krem4eto
06-16-2006, 09:13
Намери си друг и пред него се целувайте...
1.Накарай го да ревнува...кажи му че си се запознала с един мн як пич и незнам някви такив ние момчетата мн се явдосваме и мн яко почваме да ревнуваме
2.Започни да му правиш абележка за най малкото...така се дразни мн ама мн мн мн яко... :smt019
3.Може да му се расърдиш за нещо много голямо и да го накараш да се чуства той виновен....
Не обичам да давам такива съвети но щом искаш и си го решила...успех
seksi_kote_f
06-16-2006, 21:25
BUDI GOLQMA KU4KA I AZ SU6TO ISKAM DA OTMUSTQ NA BOV6IQ MI ZAREDI STORENOTO I MALKO PO MALKO GO PRAVQ KATO NE GO TURSQ I KATO MI SE OBADI MU KAZVAM MN GADNI DUMI I TOI PO4VA DA SE NERVI.PO4VAM DA GO DRAZNQ DA GO NERVQ DA GO KARAM DA REVNUVA IZLIZAM S MN MOM4ETA I HODQ TAM KUDETO I TOI SE SUBIRA I TOI OTKA4A OT REVNOST NAPRAVI GO I TOI 6TE OTKA4I ADSKI MN I 6TE GO ZABOLI
USPEH:)
air_soul
06-16-2006, 21:27
Как може въобще да и давате съвети, вместо да и разясните, че не само, че не е правилно, но по този начин след време ще нарани и себе си?
R0lfc0pter
06-16-2006, 21:49
Kak da go nakaram da strada e moq vapros? Znam che ne e hubavo taka obache toi go zaslujava i az iskam naistina da go zaboli i prichinata da sam az! Molq vi daite mi idei i ne me spiraite zashtoto sam go reshila... Pomognete mi plss :cry:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Sladkata_Svetli
06-16-2006, 22:26
Moga da ti kaja samo 4e trqbva dosta dobre da izpipash ne6tata! Zavisi kolko mnogo iska6 da strada ???? Za6toto ima mn gadni na4ini da go napravi6 no 6te ti kaja samo edno ne6to- NE zabravqi 4e koleloto se vurti i vsi4ko se vru6ta troino! Pomisli si dobre predi da napravi6 kakvoto i da bilo! :)
xOtkiSsSs
06-16-2006, 22:33
Бъди безразлична, прави се, че не ти пука за него! Аз съм на мнение, че това е най-доброто оръжие в такива моменти :-s