PDA

View Full Version : kajete mi kakvo da pravq plsssssss

Love_wanted_
06-13-2006, 19:37
na 17 sam i hodq s priqtelq mi ve4e 3-godini i sega mi poiska vreme za da ne se nervim a na men mi stava mnogo zle po4vam da pu6a cigari edna sled druga kaza mi 4e kato se promenq i togava 6te se varne pri men a az ne moga bez nego i neznam kakvo da pravq pomognete mi molq vi ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Axxxel
06-13-2006, 20:19
Зависи в какво трябва да се промениш...всеки трябва да може да прави компромис...но докъде???Как да разберем къде е границата.Питай го какво иска да промениш у себе си...прецени дали си струва...все пак да погледнеш на себе си отстрани е трудно..."Много по-трудно е да съдиш себе си, отколкото другите" - Малкият Принц

R0lfc0pter
06-13-2006, 21:21
почни да играеш бф

jadna_za_lubov
06-13-2006, 22:35
zavisi kakva promqna?!....

Sladkata_Svetli
06-13-2006, 22:44
Нормално е при една дълга връзка- както е в случая-3 години ... да има кризи! Тук виновната не си ти, защото в крайна сметка той те е обикнал такава каквато си ! Знае всеки твои недостатък! Ако това беше проблема нямаше да издържи 3 години (колкото и да е търпелив) :) ! Според мен си търси причина да си починете един от друг! Може просто да имате нужда от разнообразие! Ако лубоовта ви е истинска ще проудолеете този проблем! Седни и поговори с него и му дай ясна представа че за една връзка са нужни 2-ма и нетрябва само ти да се бориш и да правиш компромиси ! Е успех.... :)

Mikohito
06-13-2006, 23:42
Седнете някъде и поговорете установете точно в какво се състоят проблемите помежду ви и какво точно иска той от теб да промениш.Тогава ти ще прецениш дали и какво точно можеш да отстъпиш.Но както казаха преди мен за да издържите 3 години значи се обичате достатачно силно за да преодолеете всеки проблем защото през тези три години сте се виждали във всякаква светлина и всеки знае проблемите на другия.

x-PeRiMenT
06-14-2006, 00:03
Според мен най-добрия вариянт е най-болезнен.От това, което си написала си мисля, че вече е охладнял към теб.Три години сте били заедно и досега трябва да е свикнал с теб като характер.Защо чак сега ще иска да се променяш?Щом сте били толкова сълго заедно сигурно много го обичаш, но моят съвет е да не се променяш за никого!Щом не те оценява такава каквато си, значи просто не е за теб.Поговорете си добре двамата и се изяснете.Дай му време.Хората са казали, че ако наистина те обича ще се върне при теб.

Krem4eto
06-16-2006, 09:07
В какво трябва да се промениш?!

ziky
06-16-2006, 09:10
Мотото на живота е бъди себе си но ако толкова мнго държиш на него и няма друг начин да си с него промени се в насоката в която той иска да се промениш.......често пъти единия от двамата партньори прави отстъпки за другия или иобщо за да няма проблеми и скандали

Aaaaaaa
06-16-2006, 15:37
Kakvo to4no iska da promeni6?B.U.

{sweet4e}
06-16-2006, 18:02
Ако си се променила след като сте тръгнали-добре промени се ако смяташ за добре,но ако си си била такава-той не те заслужава миличка .Просто не сте "сродни души" както казват.Но ако го обичаш трябва да правиш жертви за него.А помисли со той дали е праавил такива за тебе?!?!!?!?!?!?!?!

gg_bg23
06-16-2006, 18:34
NEDEI DA PU6I6 CIGARI ZARADI MOM4ETA - GLEDAI SI JIVOTA, SRESTAI SE S PRIQTELKI, VZEMI SI KU4E - GLEDAI POZITIVNO - KATO GUBI6 NESTO NE ZNAE6 KAKVO PE4ELI6. AKO TOI TI E ISTINSKI PRIQTEL - STE TE OBI4A I HARESVA TAKAVA, KAKVATO SI. A SI POMISLI DALI TOVA SI ZASLUJAVA. I SI POMISLI SYSTO KAKVO TOI ISKA TI DA PROMENI6 - AKO E ZA DOBRO - PROMENI SE - I NE PU6I MNOGO CIGARI.

DevilWish
06-16-2006, 18:36
Питай го какво иска да се промени точно в теб и ако не ти коства много усилия и успееш направи го ;-)

alkobalko
06-16-2006, 18:43
Predpolagam ti mnogo go obichash. Ne znam kakvo tochno ima v predvid kato e kazal, che trqbva da se promenish. Ako smqtash, che mojesh da napravish tova za nego i mislish, che si zaslujava davai. Samo ne zabravqi, che si svoboden chovek, koito ima pravo sam da kontrolira jivota si. Uspeh i dano se sdobrite.

strawberry1988
06-16-2006, 19:40
tri godini ne sa nikak malko,taka 4e nai-dobre sednete i si pogovorete otkrito

faith girl
06-24-2006, 22:12
ooo milata za6to ne pogovori6 s nego i da mu obqsni6 4e trqbva da se pravqt kompromisi a za cigarite-nedei da pu6i6 taka za6toto az q napravih taq gre6ka samo ot ednite nervi i sq ne moga da bqgam i 10metra bez da se zaka6lqm i sqka sutrin stava6 s otvratitelna ka6lica :( :( :( :smt033 :smt025

Sazi
06-24-2006, 22:52
Ami spored men ako naistina go obi4a6 trqbva da se promeni6.Tvardi6 4e go obi4a6 ami togava napravi pone tova malko ne6to za nego.Ako neiska6 da go zagybi6.Napravi vsi4ko vazmojno da si go varne6.6te uspee6 nujno e volq i tarenie,no pak ot druga strana toi ako te obi4a istinski 6te te prieme takava kakvato si.Mislq 4e i 2-mata prqbva da napravite kompromisi i vsi4ko 6te bade nared.Uspeh

He3HauKa
06-24-2006, 23:08
Nqma vechni neshta mila ,kakto i vashata vrazka nqma da e vechna .... Dori i da se obichate rano ili kasno si omrazvate i chustvata izblednqvat ..Opitai se da go priemesh i da razberesh che nqma smisal zaradi tova neshto da pushish zashtoto taka nqma da pomognesh na vrazkata si ,edisntveno shte navredish na sebe si [-X

avril_lavigne_90
06-25-2006, 18:08
vav vsqka vrazka ima pauzi i trqbva da iz4akate malko dokato natisnete otnovo ''PLAY''no zavisi toi kvo iska da promeni6 v sebe si i dali tova e vazmojno no ako naistina go obi4a6 6te napravi6 kakvoto i da e bilo spored men no iz4akai malko i ne6tata 6e se opravqt ako i dvamata se obi4ate silno i istinski USPEH [-o<