View Full Version : Леко гадно
Какво ще направите ако заварите гаджето си да прави тройкс с най-добрите ви приятели!!! :!:
`Death`Whore`
06-13-2006, 22:27
...ще престана да се заглеждам по курви!
Помислих си го!!! :mrgreen:
Jenninka
06-13-2006, 22:33
еми...тогава?кво питаш?кофти е ... бих убила и приятелите си и него/нея...
She gi nabiq i neq i priqtelite !! parvo kva priqtelka e tq.. i vtoro kvi priqteli sa te !?!?! BOI WEEEE
kaka_lara
06-13-2006, 22:46
какво бих направила ли?!... какво да ти кажа, с боклуци не се занимавам, нямам намерение нито да им падам на нивото, нито нищо! просто ще си продължа напред... да не би да спечелиш нещо със скандали и с побоища... нищо освен едно голямо късане на нерви :wink: а и станалото станало, в никакъв случай не ти казвам и да си затворяш очите за случилото се - НЕ!!! за мен такива хора от тук нататък не съществуват и ако някои ден живота пак ни сблъска - винаги ще имам едно наум. Остави ги такива приятели не ти трябват O:)
ne`znaina
06-13-2006, 22:47
еми...тогава?кво питаш?кофти е ... бих убила и приятелите си и него/нея... =D> никви приятели не са тогава...
ще се включа и аз :smt016
hahha o6te li ti e priqtelka :smt005
Ми ако наистина се случи нещо такова, ще разбера що за приятели са ми те и що за гадже е тя. Първо ще ги съсипя от бой ("приятелите ми"), а после ще й забия и на нея един як тупаник, че дълго да пада и всичко ще приключи. ЗАВИНАГИ!!!
Да така е... но да оставим гаджето , ами приятелите - ако могат да се нарекат така при това положение , в което си ги заварил =;
Sladkata_Svetli
06-14-2006, 00:19
Лелееее само като си го представя и откачам.... :smt013 Наистина немога да си представя какво ще стане! Каквато съм побъркана, нервна и с лабилна психика напоследък ........ :smt005
Luciferian
06-14-2006, 00:22
Какво ще направите ако заварите гаджето си да прави тройкс с най-добрите ви приятели!!! :!:
И какво трябва да направя?
Нищо, ignore и на тримата, избирам си някоя от телефончето и с нея... и то без да се крия от никой. А ако въпросните "приятели" имат гаджета..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
EvilGirl
06-14-2006, 00:40
БОЙ!!!! И после им теглиш една майна ;)
momcheto s tupiq nick...
06-14-2006, 00:43
Какво ще направите ако заварите гаджето си да прави тройкс с най-добрите ви приятели!!! :!:Ще ги застрелям всички,преди да ги опъна като за последно :smt016
vzimam kala6nika i..... dobre de nqmam kala6nik, no 6te gi biq mnogo teq moite priqteli, na gadjeto edin zdrav 6amar
Flood, Ignore i Ban i na 3mata i si zaminavam
alkobalko
06-14-2006, 17:04
Shte mu kaja, che nikoga poveche ne iskam da go vijdam prez celiq mi jivot, i che me otvrushtava. Sled tova shte zatvorq vrata sled sebe si i nikoga poveche nqma da go pogledna.
mnogomili4kata-sf
06-14-2006, 17:05
Ауууууууууууууу ми аз лично не мога да си представя как бих реагирала,но със сигурност ще съм в шок доста време
Haha ами ще се изслея както само аз си мога... МУХАХАХА дрее ми ебаси :) после ще ги спуквам от ебавки където ги видя(от лошите ебавки) и ги зачеркваме от списъка с приятелите :mrgreen:
Nofacenoname
06-14-2006, 20:41
Леле ако приятелката ми я намеря да прави тройка :-&
В такива ситуаций немога да се спра и най-много да са с чупени зъби и криви носове :smt013
beb4o_bu
06-14-2006, 22:01
Ами да видим...ако ги видя няма да изляза от стаята примерно,а ще направя така,че да ме видят всички.Да им стане гадно...пък после ще се оправям с всеки поотделно. :smt014
Luciferian
06-15-2006, 01:10
Еййй,големи биячи се извъдихте бе... бас държа, че повечето ще са спек, ама тук надувате мускули...
KRaLiCa_na_OrGaZmA
06-15-2006, 07:31
хмм знам ли кфо ще ме издуе дявола :shock:
Боли ме фара ако стане така.
~Amalia~
06-15-2006, 12:37
ami pravi si izvod za priqtelkata ti,a za priqtelite ti da ne govorim! [-(
artilerista_vlad
06-15-2006, 13:01
nikoi nemoje da ti kaja kak 6te reagira, dokato ne se okaje v takava situaciq, za6toto v takyv moment nqma da slu6a6 razuma si i da se pazi6 da ne padne6 na nivoto im. 6te si pod vliqnie na emociite, koito 6te bo6uvat v tebe. az li4no se strahuvam mn da izpadna v takava situaciq, za6toto moje i da si trygne nqkoi ot tqh ot tam kydeto gi namerq, za6toto v takyv moment hi4 nqma da mislq kakvo pravq i kak go pravq. no edno e sigorno ako ojiveqt vsi4ki IGNORE absoluten
da vidim...pyrvo sha ostana v staqta za da me vidqt i kato me vidqt sha im fyrlq strashen pogled kakto az samo si znam :-D
posle izlizam vse edno nishto ne e stanalo =; :smt019
^KaSiDi^
06-15-2006, 18:41
ami chesno kazano cirka e da me vidqt i trimkata....bih im predlojila da se vkl i az,mn qsno te shte sa tolkova spekli,che biha se drypnali,sled kato gi ubedq,che nqma problem i che vs e nared biha se navili i togava bih im se razkreshtqla i na trimata....no nai malkoto ne bih syjelqvala,che sam gi vidqla.NQMA ZA KAKVO!!!tezi hora v nikoi sluchai ne mogat da mi bydat priqteli,a tr dori da byda blagodarna za sluchiloto se,po-dubre sega da me zaboli,otkolkoto sled kato oshte po-dylgo sam bila s tqh,sam im vqrvala i im sam se doverqvala...kakto e kazano mn mn otdavna"gospodi pazi me ot priqtelite,ot vragovete moga i sam"staro,no izkliuchitelno vqrno....!!!
sladuranata_14
06-15-2006, 22:19
mi neznam sigorno shte im napraviq neshto tolkova gadno che da go pomniat za chial zivot
Ami ako gi hvana v spalnqta, edna kofa s mn studena voda otgore im i 6te si zamina , nqma se zanimavam s tqh.Sled tova shte gi hvana edin po edin i 6te im predizvikam suvesta taka , 4e te samite da nemogat da se poglednat.Posle edna qka gavra s vsichki i da ne me zanimavat :twisted: