View Full Version : помогнете мии незнам какво 4увсва!
_sexy_madama_
06-13-2006, 21:27
zna4i haresvam si edno mom4ekazva se stefan(kakto po dolu pi6e),bqh spodelila na edna priqtelka 4e haresvam usmivkata mu i tn..Tq kaza na celiq klas i vsi4ki oznaha!v na4aloto az se durjah s nego kato nai golemiq mi vrag !No posle zapo4nah da se zaka4am s nego kakto predi!mom4etata ot moq klas imat navika da vzimat 4antite i qketata na dr momi4eta no samo moite ne6ta ne iskat da vzimat !SAMO STEFAN NE GO E SRAM DA MI VZIMA NE6TATA I DA SE ZAKA4A S MEN :-k :-k :-k za6ta li?4udq se dali me haresva? :-k :-k :-k :-k :-k :-k .toi izob6tone e ot nai hubavite mom4eta a az izob6to ne sum hubava :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .iskam da znam va6ite mneniq haresva li me???Blagodarq Predvaritelno :wink: :wink: :wink:
Няма такива неща като "не съм хубава", а пък той бил много хубав..."Истински се вижда само със сърцето.Същественото е невидимо за очите"
jadna_za_lubov
06-13-2006, 22:28
Няма такива неща като "не съм хубава", а пък той бил много хубав..."Истински се вижда само със сърцето.Същественото е невидимо за очите"
da naistina e taka !! no za da te zabeleji ot nqkoite taka nare4eni "playboy" trqbva da si hubava estestveno ima i mom4eta koito tursqt ne6to po razli4ko ot Barbi no bez mizuk :) pojelavam ti i stefan da te bi4a :smt007 :)
Mikohito
06-14-2006, 00:06
Няма такова нещо "не съм хубава"!Ще се направя,че това не съм го прочел.И повече да не си го повторила.Според мен момчето си те харесва щом се закача с теб това значи най-малкото че те е забелязал.Така,че не се притеснявай че всички знаят за това че го харесваш това даже може да ти дойде като плюс защото и той сигорно знае вече а това някакси олеснява нещата между вас.
x-PeRiMenT
06-14-2006, 00:14
И аз мисля, че няма хубави и грозни.Ето в случая двамата 'не хубави' май сте си допаднали.Ако имаш някакви чувства към него поговорете си, флиртувайте.Ако пък той не те харесва съзнателно или не ще ти даде знак.
da naistina e taka !! no za da te zabeleji ot nqkoite taka nare4eni "playboy" trqbva da si hubava estestveno ima i mom4eta koito tursqt ne6to po razli4ko ot Barbi no bez mizuk :) pojelavam ti i stefan da te bi4a :smt007 :)
Има хора и конкретно момчета с всякакви вкусове..."Въпрос на вкус...казало кучето и си облизало задника" :D
_sexy_madama_
06-14-2006, 07:27
v dne6no vreme mom4etata gledat samo "cici i vun6nost "no ne gledat ko ima v glavata!zatova kazvam 4e ne sum hubava :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
mnogomili4kata-sf
06-14-2006, 08:20
Ей,девойко,ше се караме....я вдигни високо главата и покажи самочувствие бързооооооо :-$ За да те харесват другите ( в случая това колко си красива и там дъра бъра не важи) трябва първо ти да се харесваш...ще бъдеш забелязвана от момчетата,когато наистина покажеш самочувствие...знаеш ли винаги съм си мислела за някое момиче,което не е по-хубаво от мен какво толкова и харесват или пак за дадено момче...и след време разбрах,че излъчването е важно,това примерно да се усмихваш по-често и някви такива неща много влияят на околните...за това изобщо не се притеснявай,че не си излезнала от корицата на някое списание...и според мен това момче сигурно те харесва...поне по спомени как някои момчета си показват симпатиите :wink: С дърпане на коса,щипане,гъделичкане и т.н..... :smt016
NaI_MiLi4KaTa
06-15-2006, 03:53
Няма грозни хора - има различни вкусове!!!
Всичко е възможно, няма невъзможни неща на този свят. Така че защо не го попиташ дали има нещо....? \:D/
momcheto s tupiq nick...
06-15-2006, 06:55
zna4i haresvam si edno mom4ekazva se stefan(kakto po dolu pi6e),bqh spodelila na edna priqtelka 4e haresvam usmivkata mu i tn..Tq kaza na celiq klas i vsi4ki oznaha!v na4aloto az se durjah s nego kato nai golemiq mi vrag !No posle zapo4nah da se zaka4am s nego kakto predi!mom4etata ot moq klas imat navika da vzimat 4antite i qketata na dr momi4eta no samo moite ne6ta ne iskat da vzimat !SAMO STEFAN NE GO E SRAM DA MI VZIMA NE6TATA I DA SE ZAKA4A S MEN :-k :-k :-k za6ta li?4udq se dali me haresva? :-k :-k :-k :-k :-k :-k .toi izob6tone e ot nai hubavite mom4eta a az izob6to ne sum hubava :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .iskam da znam va6ite mneniq haresva li me???Blagodarq Predvaritelno :wink: :wink: :wink:5 клас нали?
По темата-това са най-първобитните начини за "свалки" ако това намеквате!
ThIs_Is_FaTe
06-20-2006, 18:35
moje da se zaka4a s teb za6toto nqma kakvo da pravi a mnje da ti e hvurlil oko :wink:
Ами ти си 6 клас....В тази възраст така се показват симпатиите към срещуположния пол :arrow: Харесва те!Сигурна съм :wink:
Пхаха...Аз в 6-ти клас се закачах само за да ме гонят момичетата...Ако ти кажа, че си нямам и на представа защо съм го правил...Са ми се струва супер тъпо да бъда център на вниманието..Хаха...Ама щом си решила че те харесва - действай..
love_all
06-20-2006, 18:51
Ami...to ima lesen nachin da proverish...
IsTiNsKa_LuBoV
06-20-2006, 20:52
zna4i haresvam si edno mom4ekazva se stefan(kakto po dolu pi6e),bqh spodelila na edna priqtelka 4e haresvam usmivkata mu i tn..Tq kaza na celiq klas i vsi4ki oznaha!v na4aloto az se durjah s nego kato nai golemiq mi vrag !No posle zapo4nah da se zaka4am s nego kakto predi!mom4etata ot moq klas imat navika da vzimat 4antite i qketata na dr momi4eta no samo moite ne6ta ne iskat da vzimat !SAMO STEFAN NE GO E SRAM DA MI VZIMA NE6TATA I DA SE ZAKA4A S MEN :-k :-k :-k za6ta li?4udq se dali me haresva? :-k :-k :-k :-k :-k :-k .toi izob6tone e ot nai hubavite mom4eta a az izob6to ne sum hubava :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .iskam da znam va6ite mneniq haresva li me???Blagodarq Predvaritelno :wink: :wink: :wink:
Ami 6tom se zaka4a s teb zna4i te haresva pone malko :)
Да и това е вярно...намеци за бой чимбри закачки аиграфки и сички такива неща са намеци за чуства и симпатия.. :)
IsTiNsKa_LuBoV
06-20-2006, 21:23
Да и това е вярно...намеци за бой чимбри закачки аиграфки и сички такива неща са намеци за чуства и симпатия.. :)
kvit otnovo :0
kvit otnovo :0
Се пак си Д-еси :)
IsTiNsKa_LuBoV
06-20-2006, 22:54
;)