View Full Version : zaShtO OBiChAm Te KaJi?!
jadna_za_lubov
06-13-2006, 22:10
:roll: koga vsi4ko se srina...tolkova mn ne6ta provalqm...no nai-mnogo sajalqvam kogato go sunuvah be6e tolkova hubavo no samo san..jalkoto e 4e na sutrinta se sabudih luda po nego...ami haresvah si go krotko 2-3 sedmici i posle toi ze 4e razbra...ami uj ne me haresval imal si priqtelka ma edin negov fr mi kaza ti nego li haresva6?! ako iska6 moje da vi oredq toi mai4e sa6to te haresval...no uvi ne e taka sigurno ne mi se vqrva seki mi kazva moga da te oredq a-y ma ne iskam prosto...iskam da popitam zaslujava li si da se promenish mnogooooo zaredi nqkoi koito haresva6 (ne obi4a6)....
mersi mn 4e pro4etohte moite tupotii no imah nujda da go kaja nqkade! 8-[
Написах тук нейде, че всичко си има граници.Прави се компромис след компромис, НО задължително и от двете страни...
Krem4eto
06-16-2006, 09:02
Написах тук нейде, че всичко си има граници.Прави се компромис след компромис, НО задължително и от двете страни...
Femme Like ME
06-16-2006, 10:42
според мен 6том си има приятелка не се занимавай с него- 6те иска само да спи с теб 6том "майче те харесвал". не си заслужава от това което прочетох. а и помисли малко- какво толкова харесва6 в него и дали го познава6 добре тоя човек????
LP_girl_14
06-16-2006, 10:58
Аз те съветвам да не се занимаваш с момче,което си има приятелка.Той може да има проблеми с приятелката си,да се карат,може пък и всичко да е наред,ама той да сваля други,обаче е ясно че той няма намерение да скъса с нея.Май че те харесвал?е кво е тва-или харесвша някой или не!За такива чувства на половина не съм наясно.Освен тва не мисля че тярбва да се променяш за човек,за който ти ще бъдеш номер 2,човек з акойто ти няма да си единствена.Ако ще се променяш или жертваш заради някого,трябва да си убедена че човека си струва.Не мисля че в твоя случай това е така :!:
{sweet4e}
06-16-2006, 18:26
Защо мислите така.Той може вече да не харесва своята приятелка но не може да й го каже.Има много хора които не могат да кажат на половинките си ,че искат да се разделят.А може да има и друга някаква причина.Пък и много странно че всички ти казват да те уредят с него.Ама миличка,внимавай да не е някакъв женкар ,че....става лошооооо....А за да се промениш за него...ако те харесва истински ще те хареса такава каквато си!!!!!!!!!
DevilWish
06-16-2006, 18:34
Споко бе,маце.Ако той направи първа крачка тогава и ти предприеми нещо,ако не да го д*** и да не ти пука! [-X ;-)