PDA

View Full Version : Момичета,как бихте постъпили?

06-14-2006, 07:54
Да речем че едно момиче си харесва едно момче.Отношението му към това момче е малко по специално.Момчето е по-срамежливо и не много решително.Цяла година ви то"гони"това момиче,а като тръгне да се отказва тя по някакъв начин му дава надежда и то пак започва да тича след нея.Когато един единствен път след завършването му те си говорят сериозно тя му казвате че имате много силни чувства към него,но само приятелски и казвате че си имате гадже.А също и че не е момиче за него.Момчето и е казало преди това ,а и и е намеквало че я обича.Следващите пъти когато го види се прави че изобщо не са си говорили и всичко продължава по старо му.Тръгват слухове обаче.Момчето има възможност да обърне тези слухове в своя полза,но не го прави за да не нарани момичето.Все пак живеят в малък град,където слуховете се взимат за чиста монета.За момичето има много слухове.За момчето няма такива.След разговора момичето прави това,което иска момчето,докато види че то пак почва да ходи след нея.Приятелите на момчето я наричат пред него с обидни епитети.А като са заедно я базикат.Също приятел на момчето и казва че много се е възгордяла и са и пораснали ушите а тя само се засмива и нищо не казва. Е,и момичето не остава длъжно,де.Приятелка на момичето казва уж на бъзик на момчето че може и нарочно да се прави на недостъпна.Може и да е само заради интригата не се знае. Момичето преди разговора пита момчето винаги когато прегръща друго момче дали ревнува.То се прави че не му пука.След разговора момичето прегръща всичките му приятели пред очите му и не пита нищо.Обаче на момчето му писва и почва да се държи с нея като с всички останали.
Как вие определяте тази история и как бихте постъпили ако това стане,а вие наистина харесвате това момче,а не си повдигате само самочувствието чрез него.

mnogomili4kata-sf
06-14-2006, 08:08
Аз не разбирам само защо момичето трябва да се прави на няква "тъпа п**ка",за да му привлече вниманието...в крайна сметка на това момче ще му писне тя да си играе номерата и ще почне да се държи гадно с нея...тъпо и детско е да прегръщаш приятелите му и да го питаш дали ревнува...и той, милият, кво да си помисли освен,че си играеш с него и го полазваш да си "повдигнеш съмочувствието"...защо винаги трябва да забърквате някви такива каши и после "ама аз не исках така да става,ама той ме мрази,ама той не иска да бъде с мен"....еми как ще иска после

djigi
06-14-2006, 09:19
По скоро на момчето вече му е писнало.

Ако бях момчето не знам дали щях да се държа толерантно толкова време или може би нямаше да забелязвам какви ми ги върти.

Ако бях момичето....хм! Можеше да прегръщам кой ли не, но нямаше да кажа, че имам много силни, но приятелски чувства като не е така.

А ако вече всичко се е случило: и на мястото на единия, и на мястото на другия бих оставила всичко за гърба ми като си извадя поука (да не се държа така с хората, който харесвам; да не съм толкова сляп и да се опитам, да не ме разиграват вече така ) и "Само напред и нагоре"