PDA

View Full Version : HELP MEE ;( ;(

j0r0_fear
06-14-2006, 11:17
значи проблема е такъв....родителите ми ми се карат за оценки и ми е писнало отсякаде...нз вече накаде да хода...
тази година ми е първа гадна с лоши оценкии
но ето че доиде края....нз накаде да хода като ми видат бележника баща ми направо ще полудее....говорих с наи добрите ми приатели даже с един двама учители,сички ми казваха едно и също
но аз просто няма да мога да истърпа и този път...утре ще е страшно лош ден за мен....нз дали да избягам от нас какво да права кажете ми ](*,) :smt010 :smt010

SheLLia
06-14-2006, 11:29
и като избягаш какво????ще се криеш 1-2 дена и като се прибереш ще е същото даже още по-зле , този вариант го отпиши

niki7o
06-14-2006, 11:51
и като избягаш какво????ще се криеш 1-2 дена и като се прибереш ще е същото даже още по-зле , този вариант го отпиши
=D>

06-14-2006, 11:52
Purvo kaji na kolko si godini i kakvi sa ocenkite? Da vidim dali sa tolkova loshi i da izmmislim neshto za pred vashte. Samo spoko. :)

j0r0_fear
06-14-2006, 13:24
6 klas sum
matematik-3 za sroka 3 za godinata
bg i lit-3 za sroka 4 za godinata
istoriq-6
prirodo-3 za sroka 4 za godinata
biologiq-4 za sroka 4 za godinata
geografiq-4 za sroka 4 za godinata
nemski-4 za sroka 4 za godinata
angliski-4 za sroka 5 za godinata......

SheLLia
06-14-2006, 13:46
ееее аз чак се изплаших викам ся кви оценки ли ще пишеш :-D еми не се пртеснявай щом нямаш двойки не си чак за пребиване може само да те накажат :) седни поговори с ваште и им кажи че си се бил отпуснал ,че много съжеляваш ще си понесеш наказанието и че повече няма да се повтаря , защото ти си още 6 клас и не се изиска нищо друго от теб освен да учиш не бива и с това да злоупотребяваш.те родителите за това се карат , защото искат да те научат да си отговорен.ти сега към училището не си отговорен , после и към работата ще е така ...... ти ще го осъзнаеш дано само не е късно :) айде успех с ваште

just_a_kid
06-14-2006, 14:24
Аз като ти гледам правописа се чудя как си успял да минеш по бълг. език, ама това е друга тема...Няма да бягаш от вас, защото така или иначе все някога /най-вероятно скоро/ ще ти се наложи пак да се върнеш и тогава ще бъде по-зле. Според мен трябва да си изтърпиш последиците, защото в крайна сметка никой не ти е виновен и просто другата година учи по-сериозно, защото ще трябва да кандидатстваш и тогава такива оценки могат да те провалят. Ае и от мен успех!

laynovoz
06-14-2006, 16:41
6 klas sum
matematik-3 za sroka 3 za godinata
bg i lit-3 za sroka 4 za godinata
istoriq-6
prirodo-3 za sroka 4 za godinata
biologiq-4 za sroka 4 za godinata
geografiq-4 za sroka 4 za godinata
nemski-4 za sroka 4 za godinata
angliski-4 za sroka 5 za godinata......

много си мил така като показваш че има и по зле обаче на нея и се карат, а на тебе не, това е огромната разлика ;)

j0r0_fear
06-14-2006, 16:43
благодаря за съветите...е тва за писането наистина си е отделна тема :)