Влез

View Full Version : kogato vsi4ko svar6i ...

fallenka
06-14-2006, 14:22
kogato vsi4ko svar6i .... i mom4eto/momi4eto,koeto e bilo do teb te zareje,napusne,otblasne ili kakvoto 6te6 drugo kakvo stava...tragva6 li po nov pat ili 4aka6 nqkoi drug da ti padne ot nebeto...temata malko e moje bi neumestna,no vapreki vsi4ko misliq 4e ima nujda i ot tova...az naprimer razbrah 4e s 4oveka,koito obi4ah nqma d astane ni6to,dori i priqtelstvo i kolkoto i da mie trudno preglatnah tova i smqtam da prodalja napred...no na men mi pomognaha dobri priqteli i me podkrepiha...a pri vas kak stoqt ne6tata?

Night_lover
06-14-2006, 14:29
тпродължавам напред - щом нищо неможе да стане вече

Nadelina
06-14-2006, 14:30
Az chakam vremeto da mi izmie mykata...Shtoto ne moga da byda s drug..probvala sam no ne moga...predpochitam da ostavq neshtata ei taka kakto sa .. i edin den da stana ot legloto i da kaja 'Shtasliva sam i bez nego!' Chakam toq mig :( :( :(

ludamacka
06-14-2006, 14:54
ami zavisi ot horata i ot na4ina,po koito sa se razdelili

kobrichka
06-14-2006, 17:25
ami zavisi ot horata i ot na4ina,po koito sa se razdelili

напълно сам сагласна с теб

CVETELLINA
06-14-2006, 17:36
да,много зависи също и от чувствата,които са изпитвали един към друг.Аз лично след последната ми връзка(след като срешнах НЕГО)вече не съм същата,незнам какво толкова той промени в мен,ама сега нямам никакво желание за нова връзка,само като си представя,че друг ще ме целува и прегръща и ми става някво много тъпо.... :cry: Мисля,че всеки човек преживява различно разделите,в зависимост от чувствата,които е изпитвал:}

NeSTa_86
06-14-2006, 17:51
emiii ne sum imal mnogo vruzki, no razdelq li se s chovek, s koito sum bil gledam da ne mislq za nego, za6toto mi se skoftq nastroenieto. Izlziam s priqteli ise nadqvam da sreshna novo momiche, no tova ne mi e fix ideq..prosto chakam da doideo t nebeto. Kvoto mi e pisano tova

cskamoni4ka
06-14-2006, 18:03
Ивана - Живота продължава :lol: :-D

sladkoto_neli
06-14-2006, 18:06
наистина живота продалжава и колкото и да си обичал един човек като виждаш че нищо нестаа нема смисал да се мачиш.просто зарязваш всичко сварзано с тоя човек и си намираш нов.да трудно е но е най добре.

NaI_MiLi4KaTa
06-15-2006, 02:34
Кратко, точно и ясно :wink:

.Няма много хора, които да не се срамуват, че са се обичали, след като са престанали да се обичат.

alkobalko
06-15-2006, 05:17
Ako sum go obichala istinski purvo shte se opitam da si go vurna, no ako ne stane shte stradam dosta vreme. Sled kato bolkata otmine shte se opitam da produlja napred i da otkriq drug chovek, koito da me napravi shtastliva.

momcheto s tupiq nick...
06-15-2006, 06:35
kogato vsi4ko svar6i .... i mom4eto/momi4eto,koeto e bilo do teb te zareje,napusne,otblasne ili kakvoto 6te6 drugo kakvo stava...tragva6 li po nov pat ili 4aka6 nqkoi drug da ti padne ot nebeto...temata malko e moje bi neumestna,no vapreki vsi4ko misliq 4e ima nujda i ot tova...az naprimer razbrah 4e s 4oveka,koito obi4ah nqma d astane ni6to,dori i priqtelstvo i kolkoto i da mie trudno preglatnah tova i smqtam da prodalja napred...no na men mi pomognaha dobri priqteli i me podkrepiha...a pri vas kak stoqt ne6tata?След като я застрелям,тогава продължавам да си живея живота...който е една голяма простотия... :smt005

LuDaTTa
06-15-2006, 09:01
{P}MoHuKa{P}

Absolutno sum suglasna s tova momiche .. nqma smisal da se zatvarqma v sebe si a da prodyljavame na pred!Vse pak ako znaem kolko razocharovaniq i razdeli shte ni prestoqn prosto trqbva da priemem fakta che shtastieto i neshtastieto vurvqt ruka za ruka v edna vruzka