View Full Version : nai sigurno
ot izvestno vreme si mislq 4e moje bi nai sigurniq na4in pri sex e kogato go pravi6 s prezervativ i mom4eto ne svar6va v teb vie na kakvo mnenie ste
`Death`Whore`
06-14-2006, 15:45
Най-сигурният начин е момичето да взема противозачатъчни, да го правят с презерватив, тя дори да не го пипа преди и по време на акта, той да свърши, като си бие чикии с презерватива и веднага след това да го завърже и изхвърли.
alkobalko
06-14-2006, 15:58
Da taka e sigurno.
GreenLadyM
06-14-2006, 16:02
Най-сигурният начин е момичето да взема противозачатъчни, да го правят с презерватив, тя дори да не го пипа преди и по време на акта, той да свърши, като си бие чикии с презерватива и веднага след това да го завърже и изхвърли.
:lol: :lol: :lol:-brutalna si!!!!!!!
a sega po temata:
poprincip s prezervativ e nai-sigurno,no nali znaesh 4e vinagi ima shans da se skusa!ina4e i protivoza4atu4nite sa dosta siguren na4in,no te ne predpazvat ot bolesti!taka 4e prevervativa si e nai-dobroto sredstvo za bezopasen sex!
da osvedomena sam za na4inite no stav6e vapros za togava gogato e s prezervativ i mom4eto NE svar6i v teb
Най-сигурният начин е момичето да взема противозачатъчни, да го правят с презерватив, тя дори да не го пипа преди и по време на акта, той да свърши, като си бие чикии с презерватива и веднага след това да го завърже и изхвърли.Zabravi da spomene6 i Postinor :D
po temata, mi sigurno e, i to dosta, no.....
Няма невъзможни неща
i s prezervativ da go pravite i da ne svar6va v tebe pak ima riskove za6toto po vreme na poloviq akt se otdelq semenna te4nost i moje da popadne izvan prezervativa i nali se se6ta6 po natatak,,,,,,,,,,,,, :-&
la4ezara
06-14-2006, 17:24
Prezervativ + protivoza4atu4ni =spokoistvie :wink:
Пепи Пекторалиса
06-14-2006, 17:33
i s prezervativ da go pravite i da ne svar6va v tebe pak ima riskove za6toto po vreme na poloviq akt se otdelq semenna te4nost i moje da popadne izvan prezervativa i nali se se6ta6 po natatak,,,,,,,,,,,,, :-&
А ти какъв си дебил просто. :-#
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: 6to za seks e tova togava??!?!?!??!?!?!?!??!?!?!??!
ааа не [-X Най-сигурният начин е - БЕЗ секс. Според мен няма опасност, когато момчето е с презерватив, дори и да се изхвърли в него. Все пак ако не е това, за какво се ползват тея кондоми?!? Ако е спукан дали момчето ще свърши или не... Няма особено значение. Ако си е здрав, що да не се "изцепи" :twisted: в него :)
Edno da znaesh--nqma sigurni neshta. I hapchetata si imat nedostatuci--moje da stane devoikata sto kila ot tqh. Prezrevativite se kusat...ama vse pak ako si pravite sex redovno vzemete povechko merki. Aide uspeh:P
emi nai bezopasnoe 4e kak
Най безопасно е-БЕЗ СЕКС!!! :!: :!: :lol: :lol:
^KaSiDi^
06-15-2006, 19:31
Най безопасно е-БЕЗ СЕКС!!! :!: :!: :lol: :lol:
interesno mi e kolko ot nas shte se pridyrjat kam nai-bezopasnoto ? xaxxaxa :-D :twisted:
mislq 4e taka e dobre... s prezervativ i mom4eto svarshva otvan