View Full Version : време ли е не е ли :(
ходя с приятеля ми доста време почти година , усещам че няма вече тръпка, че е време да се разделим, но ме е страх незнам как ще се чувствам без него страх ме е да не ме боли после и да съжелявам . объркана съм :(
`Death`Whore`
06-14-2006, 15:52
Ако го обичаше, щеше да знаеш, че ще се чувстваш адски зле без него. А ти се чудиш..боже. Ако и той се чувства така, връзката ви няма бъдеще.
sunny_girl16
06-14-2006, 15:59
ami nz kakvo da ti kaja .chovek ne moje da oceni kakvo ima dokato ne go zagubi taka che badi vnimatelna kakvo si pojelavash. ostavi tva che shte mu razbiesh sarceto ami posle nai-veroqtno shte syjalqvash. Trypkata ne zavisi ot tova kolko vreme ste zaedno ,a ot teb i ot nego.Vie si q syzdavate. Pomisli si xubavo.
BAD_GIRL_
06-14-2006, 16:15
mila shte napravish golqma greshka s tova nema smisal da go praish posle acki mno shte sujelqvash shte iskash toi da e pri teb oba4e nqma da e ....napravi tova koeto shte ti kaja zami i pogovori s nego i shte vidish moje da si se oburkala to se pak si te obi4a mno shtom xodite ot godina pomisli si :wink:
BAD_GIRL_
06-14-2006, 16:17
mila shte napravish golqma greshka s tova nema smisal da go praish posle acki mno shte sujelqvash shte iskash toi da e pri teb oba4e nqma da e ....napravi tova koeto shte ti kaja zami i pogovori s nego i shte vidish moje da si se oburkala to se pak si te obi4a mno shtom xodite ot godina pomisli si :wink:
NaI_MiLi4KaTa
06-15-2006, 02:42
Много често ми се случва да реша да се разделя с приятеля си, няколко пъти съм го правила и .... после много съм съжалявала. Слава богу, че той ме обича прекалено много и винаги съм можела да се върна при него. След толкова много грешки вече знам, че искам да съм с него, дори да знам, че понякога ще ми доскучава и ще ми писва 8-[ . Напревете нещо ново, съживете малко връзката си :smt016 и след време, ако не се получи... разделете се... поне ще знаеш, че си направила опит. :smt006
HandOfBlood
06-15-2006, 02:45
най-добрият вариант за случая е временна раздяла според мен (; кажи му, че ти трябва малка почивка за да помислиш над някой неща... ако искаш направо му кажи за какво.
Krem4eto
06-16-2006, 09:27
ходя с приятеля ми доста време почти година , усещам че няма вече тръпка, че е време да се разделим, но ме е страх незнам как ще се чувствам без него страх ме е да не ме боли после и да съжелявам . объркана съм :(
Ам ако усещаш че няма тръпка действай ама после сама ли оставаш?!
priti_kiti
06-16-2006, 09:29
Тръпката винаги изчезва рано или късно - и щом го почувстваш е най-добре да кажеш на другия. А ако го обичаше истински може би нямаше да искаш да се разделяте нали?!
LP_girl_14
06-16-2006, 14:06
Ми явно чувствата ти към него са се превърнали в навик.Заедно сте не заради това че се обичате,а просто защото така сте свикнали.Почваш да говориш за раздяла :arrow: сериозен признак че нещо във връзката ви не е както трябва!Поговорете,явно чувствата ви са охладнели...Разделете се временно,опитайте да поивеете малко без другияи да започнете нов живот.Пък ако любовта отново се появи нищо не ви пречи пак да се съберете :D
Po-dobre mu predloji vremenno da se razdelite za pochivka, no mu go kaji taka, che da izglejda po-skoro kato igra, ot kolkoto kato razdqla. Kaji mu, che imash nujda da usetish munichko svoboda i da si suberesh mislite i ako prez perioda bez nego useshtash praznota vsichko e qsno. No ako zabiesh nqkoe drugo gadje po tova vreme eto ti otgovor.
Frank_Lampard
06-16-2006, 14:45
Говори с него за това ... Ако и той не изпитва тръпка, няма смисъл. Ако той изпитва трябва да направи така че ти да си я върнеш :) Успех
DevilWish
06-16-2006, 14:49
Ми може да е грешка,недей по-добре ;-)
piFka_LP
06-16-2006, 14:58
най-добрият вариант за случая е временна раздяла според мен (; кажи му, че ти трябва малка почивка за да помислиш над някой неща... ако искаш направо му кажи за какво.
i az tochno taka mislq pomoli go za vremenna razdqla neshto kato pochivka i vish dali nqma da ti lipsva..
NeSTa_86
06-16-2006, 15:19
ходя с приятеля ми доста време почти година , усещам че няма вече тръпка, че е време да се разделим, но ме е страх незнам как ще се чувствам без него страх ме е да не ме боли после и да съжелявам . объркана съм :(Преди една много добра приятелка знаеш ли какво ми отговори на тоя въпрос......щом си задаваш въпроса ДАЛИ значи все още не е дошъл моментът, защото като дойде ти ще кажеш ДА РАЗДЕЛЯМЕ СЕ, а не ДАЛИ ДА СЕ РАЗДЕЛИМ. Другото, което ми каза е....не оставяй нещо, ако нямаш нещо по-добро, с което да го замениш....
Замисли се над тея думи... ;)
според мен щом тръпката е изчезнала няма смисъл сама да се товариш и измъчваш. любовта не трябва да е наказание, а най-желаното досокване на щастието :)