MartiSSima
06-14-2006, 16:13
Обичах те и ти ме обичаше и всичко беше така прекрасно.Разходките ни нощем когато всички спят, дългите разговори по телефона когато ти си беше във Варна, сладките смс-и с които ми пълнеше телефона и съответно аз твоя, нежния ти глас когато ми кажеше "БеБо"...Колко прекрасно беше тогава,колко невероятно се чувствах, колко прекрасни моменти споделихме двамата и как дразнехме хората с нашата любов!Седяхме в кафетата и подслушвахме разговорите по наш адрес " Тоя сладур как може да е с такава уличница", "Как може тая мацка да е ходи с тоя кретен"... всичко беше така забавно.Смеехме се на интригите на лицемерите и не позволявахме любовта ни да бъде погубена...Така прекрасно беше всичко.Обичах да сме само двамата, на нашето местенце, там на пейките до шадравана, под звездите и луната които ме караха да откачам от ревност.Исках тези мигове с никого друг да не деля а само с теб, само с моята голяма любов.
Но всичко хубаво си има краи - краи който много боли.Когато любовта ни беше най - сладка нещо в теб се пречупи.Стана по затворен, не искаше да излизаш, пукаше ти от хорското мнение и реши че за теб ще е най - добре ако се разделим.Сметна че на теб повече ти подхождат намаханите мацки а не момиче което те обича, реши че алкохола ще ти помогне да се докажеш какъв си мъж, а чувствата,никога не са значели нещо за теб!!!Така прекъсна нашата връзка.Ден след ден се се чувствах голяма глупачка за това че съм ти повярвала.Но дълбоко в себе си знаех че има малка частица от онзи човек когото аз познавах и в когото съм лудо влюбена!Случайните срещи с теб в кафетата ме караха да се натъжавам и да желая края на моя живот но знаех че рано или късно ти пак ще бъдеш мой!За това продължавам да се боря с надеждата че момчето което обичам живее още в теб!Обичам те БеБо!!!!
Но всичко хубаво си има краи - краи който много боли.Когато любовта ни беше най - сладка нещо в теб се пречупи.Стана по затворен, не искаше да излизаш, пукаше ти от хорското мнение и реши че за теб ще е най - добре ако се разделим.Сметна че на теб повече ти подхождат намаханите мацки а не момиче което те обича, реши че алкохола ще ти помогне да се докажеш какъв си мъж, а чувствата,никога не са значели нещо за теб!!!Така прекъсна нашата връзка.Ден след ден се се чувствах голяма глупачка за това че съм ти повярвала.Но дълбоко в себе си знаех че има малка частица от онзи човек когото аз познавах и в когото съм лудо влюбена!Случайните срещи с теб в кафетата ме караха да се натъжавам и да желая края на моя живот но знаех че рано или късно ти пак ще бъдеш мой!За това продължавам да се боря с надеждата че момчето което обичам живее още в теб!Обичам те БеБо!!!!