Влез

View Full Version : след любовта какво остана?!

MartiSSima
06-14-2006, 16:13
Обичах те и ти ме обичаше и всичко беше така прекрасно.Разходките ни нощем когато всички спят, дългите разговори по телефона когато ти си беше във Варна, сладките смс-и с които ми пълнеше телефона и съответно аз твоя, нежния ти глас когато ми кажеше "БеБо"...Колко прекрасно беше тогава,колко невероятно се чувствах, колко прекрасни моменти споделихме двамата и как дразнехме хората с нашата любов!Седяхме в кафетата и подслушвахме разговорите по наш адрес " Тоя сладур как може да е с такава уличница", "Как може тая мацка да е ходи с тоя кретен"... всичко беше така забавно.Смеехме се на интригите на лицемерите и не позволявахме любовта ни да бъде погубена...Така прекрасно беше всичко.Обичах да сме само двамата, на нашето местенце, там на пейките до шадравана, под звездите и луната които ме караха да откачам от ревност.Исках тези мигове с никого друг да не деля а само с теб, само с моята голяма любов.
Но всичко хубаво си има краи - краи който много боли.Когато любовта ни беше най - сладка нещо в теб се пречупи.Стана по затворен, не искаше да излизаш, пукаше ти от хорското мнение и реши че за теб ще е най - добре ако се разделим.Сметна че на теб повече ти подхождат намаханите мацки а не момиче което те обича, реши че алкохола ще ти помогне да се докажеш какъв си мъж, а чувствата,никога не са значели нещо за теб!!!Така прекъсна нашата връзка.Ден след ден се се чувствах голяма глупачка за това че съм ти повярвала.Но дълбоко в себе си знаех че има малка частица от онзи човек когото аз познавах и в когото съм лудо влюбена!Случайните срещи с теб в кафетата ме караха да се натъжавам и да желая края на моя живот но знаех че рано или късно ти пак ще бъдеш мой!За това продължавам да се боря с надеждата че момчето което обичам живее още в теб!Обичам те БеБо!!!!

Nadelina
06-14-2006, 17:21
Bori se za nego !!!!! Bori se zashtoto i toi i ti zaslujavate da bydete shtastlivi..shtastvili zaedno!

CVETELLINA
06-14-2006, 17:28
ееее баси гадното.....пф само не мога да разбера защо,когато всичко най-красиво,когато хората са най-щастливи и изведнъж КРАЙ..... :shock: :cry: Много боли,така е,но се бори за него!!!Не оставяй любовта да си тръгне от теб!БОРИ СЕ!

NeSTa_86
06-14-2006, 17:48
:smt011 тъжно

06-14-2006, 18:32
тъжно е наистина.Може да се случи на всеки.И все пак помисли.Той е искал да се разделите когато сте се обичали най много или поне ти като го обичаш най много.Нз за тебе ама аз ако съм на твое място тоя няма да го погледна

Сънчо
06-14-2006, 21:05
Много тъжно, но такива са мъжете, мила, преживей го... нищо няма да е както преди в това можеш да си напълно сигурна... Аз съм в горе-долу същото положение и отдавна се мъча, но осъзнах най-накрая, че един път промени ли се всичко в него, никога няма да е същото...

Siseetoo
06-14-2006, 21:31
ще видиш че с времето ще ти изчезнат чуствата , и когато той се върне и ти каже че е сгрешил ти ще му се присмееш.
Сега те боли да.. но ще ти мине и ще дойде време, когато ще го боли него ... :|

iskrichka
06-14-2006, 22:42
:smt022 :smt010

NaI_MiLi4KaTa
06-15-2006, 01:58
Написала си го много красиво. Но... тъжна история :roll: , за съжаление твърде често срещана.

belluci
06-15-2006, 04:17
Otno6eniqta m/u dvama du6i se razvalqt ot vun6ni faktori,kogato te go pozvolqt.A 4ovek koito robuva na horskoto mnenie za polovinkata si,ne obi4a istinski.Spored men i da se bori6 za nego i pak da go ima6,tazi vruzka e kakto se kazva CAUSA PERDUTA.

alkobalko
06-15-2006, 05:15
Sled lubovta ostavat bolka i tuga. Spomenite te natujavat oshte poveche, zashtoto ti napomnqt za neshto, koeto nikoga poveche nqma da imash, a iskash do ludost. A za razkazut...neveroqten e. Nadqvam se vsichko da se opravi i otnovo da ste shtastlivi zaedno.

iLoveChocolate
06-24-2006, 15:59
az sum v su6toto polojenie mila.i pred men mina s tezi opravdaniq.no az ve4e totalno sam se otkazala i ve4e vijdam 4e nqma da se borq za nego.6tom toi ve4e ne se vru6ta pri men zna4i nqma ni6to moe ve4e v negovoto surce.