Влез

View Full Version : нека ви разкажа една историйка

mnogomili4kata-sf
06-14-2006, 18:09
Много се чудех къде да я постна тая тема...дали в любов или приятелство...но реших тук,поради многото теми,свързани с момичета,които искат да вземат гаджетата на някоя своя близка (няма да казвам "приятелка",тъй като до приятелство не се стигна)...става въпрос за едно момиче с ник Sexyto_f...след като гаджето и я заряза заради мен...тя ми говореше как не го иска,как вече няма нищо към него...и аз проявих разбиране,че и е кофти и я съжалих,защото знам какво е да обичаш,дори след като най-безочливо ме помоли да го оставя...не го направих,защото с мен или без мен той нямаше да се върне при нея...и 2 месеца аз разбирах как тя все още го търси...но не исках да се карам с нея...а какво се оказа мили мои...че една 13 годишна пикла успя да ми замаже очите и помежду другото,когато се двоумях дали да се разделя с него (поради други причини) тя започна да ми говори как той е искал да си дадът 2ри шанс( ама друг път)...и има невероятния късмет,че не се изпокарахме с него заради нея...мерси много миличка...тук пред целия форум ти благодаря,защото сега той в никакъв случай няма да пожелае да се върне при теб...благодаря ти,че така ме набърка в тази интрига,но повярвай ми който каквото дроби-това ще си сърба!!!

06-14-2006, 18:17
ти хубу я слагаш тая историйка ама на мене за кво ми е .И м/у другото тая твойта (да не казвам приятелка) е постъпила мноо зле.

kimi_raikonen
06-14-2006, 18:21
я кажи ако ти трябва помощ се обади насам.Ей такива много ги мразя. Дет прят мръсно на (уж приятелите)

[B]a[N]D[i]T[k]a
06-14-2006, 18:24
be smeesh da govorish za neq vij se ti shte me izvinqvash ama shto za 4ovek si ti deto shte pishe li4ni neshta ot jivota si i jivota na nqkoi dr v nqkoi forum!?!?!??! ne moga da go razbera ! i tova det go kaza nito me int` nito namiram neshto smisleno v nego!!!kogato obi4ash obi4ash .. znaesh - v liubovta i vuv voinata vs. e pozvoleno ne kazvam 4e i tq e postupila dobre no pone ne e trugnala da pishe po forumi ti kakvo si napravila !!!!!

summer_04
06-14-2006, 18:42
i posle sem vs sme4 imali priqteli!da we!

Axxxel
06-14-2006, 18:42
Хахахах...Моля не четете това...явно постът е предназначен за Sexyto_f... :lol:

mnogomili4kata-sf
06-14-2006, 19:11
написах го не защото съм гадна кучка...а защото казвам,че не трябва да се има доверие,както аз бях наивна и повярвах...
и [B]a[N]D[i]T[k]a представи си колко предадена се почувствах...не ти го пожелавам миличка... не ти пожелавам да постъпят така с теб...
и аз няма какво да гледам себе си...като не те интересува за кво отговаряш ааа #-o

koalka
06-14-2006, 19:17
Радвам се,че тази интригантка не ви е разделила.Явно приятелят ти държи на теб и за това не и е повярвал на глупостите.Продължавайте да се обичате!

Axxxel
06-14-2006, 19:33
Абе...дииикссс...пак дииикссс...два шамара в краен случай и да ходи да си търси друго момче...

[B]a[N]D[i]T[k]a
06-16-2006, 21:35
написах го не защото съм гадна кучка...а защото казвам,че не трябва да се има доверие,както аз бях наивна и повярвах...
и [B]a[N]D[i]T[k]a представи си колко предадена се почувствах...не ти го пожелавам миличка... не ти пожелавам да постъпят така с теб...
и аз няма какво да гледам себе си...като не те интересува за кво отговаряш ааа #-o

miii dobre predstavqm si 4e si bila predadena 4e ne ti e bilo priqtno daje sig. ti e bilo mn`kofti ama tva pri4ina li e tuk pred celiq forum da go kajesh tova??

mnogomili4kata-sf
06-17-2006, 09:38
a[N]D[i]T[k]a]

miii dobre predstavqm si 4e si bila predadena 4e ne ti e bilo priqtno daje sig. ti e bilo mn`kofti ama tva pri4ina li e tuk pred celiq forum da go kajesh tova??
Написах го поради по-горе изброените причини...защото исках да споделя с другите и да ги предупредя да внимават на кого се доверяват,да споделя този така типичен случай,че винаги се намира някого,който да ти забие нож в гърба от завист,от проклетия и какво ли още не...гадно постъпих само,че я споменах...ако не я бях споменала и ти щеше да ми съчувстваш, сигурна съм

pechomuh_f_4e_
06-17-2006, 09:51
mnogomili4kata-sf spored men mila sama si si predizvikala tova ...za ko hodi6 da i krade6 gadjeto te sa bili zaedno i izvednaj toi q zarqzva zaradi tebe ne mi kazvai 4e samo toi e vinoven nqmalo e da q zareje ako ti ne si pravila mili o4i4ki i si go svalqla :shock: :? taka 4e ti sama si si vinovna tova momi4e prosto ti go vra6ta ..sorry ama i az da bqh na neino mqsto 6tqh da go napravq sa6toto daje po zle 6tqh da te hvana za kosata posle i da ometa cqla varna s tebe !!! (sf v slu4aq) :mrgreen:

seksi_kote_f
06-17-2006, 09:58
Po dobre priqtel mom4e ot kolkoto priqtel momi4e(Momi4etata mn zavijdat i nai ve4e zaredi tova 4e ti si ima6 priqtel a tq ne ili 4e tvoq e po qk ot neiniq)

mnogomili4kata-sf
06-17-2006, 10:00
mnogomili4kata-sf spored men mila sama si si predizvikala tova ...za ko hodi6 da i krade6 gadjeto te sa bili zaedno i izvednaj toi q zarqzva zaradi tebe ne mi kazvai 4e samo toi e vinoven nqmalo e da q zareje ako ti ne si pravila mili o4i4ki i si go svalqla :shock: :? taka 4e ti sama si si vinovna tova momi4e prosto ti go vra6ta ..sorry ama i az da bqh na neino mqsto 6tqh da go napravq sa6toto daje po zle 6tqh da te hvana za kosata posle i da ometa cqla varna s tebe !!! (sf v slu4aq) :mrgreen:

АХахахаахахахахахахахахах ах тя много добре знае,че не съм и го крала...той само дойде при мен!!!!!!!!!!!!!!!!! И не съм му правила мили очички

He3HauKa
06-17-2006, 12:11
Tozi forum e horata da si spodelqt problemite i ako nqkoi moje -da im pomogne.Mneniq ot sorta ,,tazi tema nqma smisal'' i t.n. sa napalno izlishni zashtoto na momicheto mu e kofti i tq go spodelq i koito nqma kakvo da kaje da spre da dava ,,umni'' komentari :evil:
A ti mila....si kasmetliika che si uspqla da zapazish vrazkata si vapreki prostotiite na taq malka intrigantka ,koeto spored men zaslujava edin hubav boi da znae da ne si vre nosa tam kadeto ne e rabotata.Kogato edin chovek e nejelan e po dobre da se ottegli dostoino-obqsni i go na 4 ochi,mislq che shte ima po golqm efekt ot kolkoto tuk,pred vsi4ki 8-[ aide uspehi 8)

I_love_dead_people
06-17-2006, 16:12
"Щом нещо си тръгва,ти не можеш да го задържиш"
Има ли смисъл да се бориш за човек,който вече обича друга и то по такъв ужасен начин-с интриги и пр. [-X

[B]a[N]D[i]T[k]a
06-17-2006, 16:31
mnogomili4kata-sf da taka e ako ne q be6e spomenala i az 6tqh da ti su4uvstvam :)

mnogomili4kata-sf
06-17-2006, 16:37
"Щом нещо си тръгва,ти не можеш да го задържиш"
Има ли смисъл да се бориш за човек,който вече обича друга и то по такъв ужасен начин-с интриги и пр. [-X

Абсолютно си права....ма тя на себе си вреди така...аз изобщо не съм си и помисляла да бъда с него,но той сам реши,че не иска да бъде с нея,а с мен и исках възможно най-малко да я боли и да и помогна да го приеме по-лесно....ние вече не сме заедно с момчето,но запазихме добрите си отношения,докато тя само пада в очите на хората

SeXyTo_f
06-17-2006, 17:04
дори това което си написала не е вярно! Как смееш да говориш за мене пред целия форум? Нещата не стоят така...и ти много добре го знаеш...вие не се разделихте заради мен...просто той не те обичаше истински...даже не те хареваше...

mnogomili4kata-sf
06-17-2006, 17:17
дори това което си написала не е вярно! Как смееш да говориш за мене пред целия форум? Нещата не стоят така...и ти много добре го знаеш...вие не се разделихте заради мен...просто той не те обичаше истински...даже не те хареваше...

Бейби,прочети по-добре...не съм казала,че заради теб сме се разделили...друго имах предвид...но малкатата ти главица няма да го разбере....точка по темата

spq6tata_krasavica
06-17-2006, 17:27
o... zlati! kak si be mila? kakto vijdam produljava6 da pi6e6 gluposti,a?! i to ne za koi drug ami za edna ot tvoite biv6i priqtelki... lo6o! i da ti kaja li za6to stana biv6a?-ami za6toto sled kato skusa s gadjeto i(toi ne q zarqza, a tq nego) ti kato blizuk nein 4ovek dori ne si prizna 4e si mu hvurlila oko ami i po-zle - nagovori i nekvi prostotii za nego za da go namrazi i trugna s nego vupreki 4e toi ne te iska6e... i da ti kaja li za6to toi trugna s teb? za da se opita da q zabrvi i vupreki tova vse o6te ne q e zabravil!!! taka 4e mili4ka ti si taq deto suzdava intrigite a ne Sexyto_f!!! taka 4e prestani da plete6 taq mreja ot luji,za6toto sama 6te se oplete6 v neq i emo o6te pove4e nqma da te iska! primiri se s tva!!!!!!!!!!!!!!! se nau4i vednaj za vinagi da ne kleveti6 drugite za da im napravi6 mrusno!!!

sladurankataa
06-17-2006, 17:53
mnogomili4kata-sf ti nali vaob6te ne si pomislqla da ima6 ne6to s nego, kak taka stana 4e da hodi6 s nego a?ne6to sama si protivore4i6...kvo govori6 ne6ta za drugite, v slu4aq za sexyto_f kato ti sama ne moje6 da razbere6 kvo kazva6? :-s po dobre si :-#

sladurankataa
06-17-2006, 18:01
puk i ti ne razbira6 li 4e toi e trugnal s teb samo za raznoobrazie,vaob6te e nqmal 4uvstva kum teb :smt019 ne moga da razbera ti kakvo dostoinstvo ima6 4e da hodi6 s 4ovek s ne znam kolko si godini po maluk ot teb :smt017 ili toi ti e bil samo za da ti zadovolqva nujdite :mrgreen:

[B]a[N]D[i]T[k]a
06-17-2006, 18:50
sprete da kleevetite sexyto_f :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

sladurankataa
06-17-2006, 18:55
ei az ne klevetq sexyto_f a to4no obratnoto :D

[B]a[N]D[i]T[k]a
06-17-2006, 19:06
ei az ne klevetq sexyto_f a to4no obratnoto :D

xa e ti ne est` no ...koalka He3HauKa tiq kvi neshta kazaha .. pf .. ;)

mnogomili4kata-sf
06-17-2006, 20:37
o... zlati! kak si be mila? kakto vijdam produljava6 da pi6e6 gluposti,a?! i to ne za koi drug ami za edna ot tvoite biv6i priqtelki... lo6o! i da ti kaja li za6to stana biv6a?-ami za6toto sled kato skusa s gadjeto i(toi ne q zarqza, a tq nego) ti kato blizuk nein 4ovek dori ne si prizna 4e si mu hvurlila oko ami i po-zle - nagovori i nekvi prostotii za nego za da go namrazi i trugna s nego vupreki 4e toi ne te iska6e... i da ti kaja li za6to toi trugna s teb? za da se opita da q zabrvi i vupreki tova vse o6te ne q e zabravil!!! taka 4e mili4ka ti si taq deto suzdava intrigite a ne Sexyto_f!!! taka 4e prestani da plete6 taq mreja ot luji,za6toto sama 6te se oplete6 v neq i emo o6te pove4e nqma da te iska! primiri se s tva!!!!!!!!!!!!!!! se nau4i vednaj za vinagi da ne kleveti6 drugite za da im napravi6 mrusno!!!

Хахахаах добре ше знаеш,че е така...мойта съвест е абсолютно чиста,но мразя такива К***и,които не знаят за какво изобщо става въпрос...и кой бе-Сандра да ми е била приятелка (е тука няма такъв смях)...емо дойде при мен,след като нещата м/у тях не вървяха и той искаше да се откъсне от нея и да бъде с мен,независимо какви чувства е имал към нея,той не искаше повече да страда...И изобщо не ми дреме дали той щял да ме иска,след като с него сме само френдс вече и аз съм с друг...така че моля като не си навътре с нещата по-добре ти си трай...
На другите постове- Достойнството ми няма нищо общо с това,че той е по-малък с 2 години от мен...ако искам пе ходя и с 30 по-г0лям и с 10 по-малък,но сама си разбрах,че вече съм малко по-пораснала да се занимавам с глупости....
sladurankataa - Не мислех да ходя с него,само заради това,че вече познавах Сандра и знаех,че са заедно...но той (за пореден път дойде при мен и ми повтаряше,че са се разделили и че не иска да се занимава повече с глупости)....нещата квото било между тях-било...дадох му шанс и свобода да избира с кого да бъде...и тва е,което имах да казвам...идеята не беше да обяснявам какво с кого как...а просто да обясня на Сандричка,че трябва да внимава какво,на кого и за какво говори,а не да си проветрява само устата,щото рано или късно ще си изпати...дали от мен,дали от някой друг

SeXyTo_f
06-17-2006, 20:46
бая пресили нещата....ако искаше нещо да ми казваш...можеше да ми го кажеш в очите....а кво ти се опита да ме изложиш пред форума...ама не успя...защото не е точно така както ти го изкара! смешна си...като говориш пред целиа форум за тия неща...и за кво пусна темата?
(чиста злоба е това!)

sladurankataa
06-17-2006, 20:53
mnogomili4kata-f-znae6 li kvo 6e ti kaja,ti ako ne be6e nqkva smotana,vaob6te nqma6e da se zanimava6 s kakto q nare4e ti "malka pikla",problema oba4e e v drugo,ti si tvurde naivna 4e da smqta6 4e si po gotina ot neq, tq moje da e na 13 godini oba4e ot tva koeto 4eta vijdam prekaleno qsno 4e ti si glupavata v slu4aq. Moje da se opitva6 neq da q izloji6 pred vsi4ki v foruma, oba4e qvno ne razbira6 4e taka izlaga6 samata sebe si. Nai dobre se osuznai malko :smt017 i si pomisli dobre kvo pravi6. A tva poslednoto koeto napisa zaplaha li be6e ili kakvo? :-k

mnogomili4kata-sf
06-17-2006, 21:00
бая пресили нещата....ако искаше нещо да ми казваш...можеше да ми го кажеш в очите....а кво ти се опита да ме изложиш пред форума...ама не успя...защото не е точно така както ти го изкара! смешна си...като говориш пред целиа форум за тия неща...и за кво пусна темата?

Постнах я мила...не разбра ли защо....за да кажа на хората да внимават на кого се доверяват,особено в такива моменти... както ТИ и твойте приятелки го изкарвате НЕ е така,не аз...не знам какво си има наговорила,но повече с нищожество като теб аз няма да се занимавам...
в очите щях да ти кажа когато разбрах кви ги сътвори,не да ти кажа,а да ти покажа мнението ми по въпроса....ей такива като теб ме карат да бъда гадна,сами си ме предизвиквате...и защо реакцията на Емил беше "и ти и повярва?!?!?!"...са да не изкараш и него лъжец...аре аз бях до тука...жива и здрава!!!!

*Poli*
06-17-2006, 21:17
Xaxaxphxax отдавна не съм се "кефила" на такива като тебе, mnogomili4kata-sf .....

1 въпрос: на какво се надяваш сега :shock: ? ква беше целта....?.... Ако очакваш съжеление в форума- си уникално зле...

Направо съм в недоумение, как може едно 19-годишно момиче да се оплаква в форума :shock: как 13 год. я била прецаквала, кви интриги била правила и т.н. Викаш Алекс била интригантка, еми ти бе, момо, на твоите години с кво се занимаваш?? Пускаш некви жалки теми в форума...

А пак тва малоумно объяснение ме разби "Постнах я мила...не разбра ли защо....за да кажа на хората да внимават на кого се доверяват,особено в такива моменти... " Да, наистина случват се хора като тебе, дето първо се правят на приятелки, а после се излагат по необикновенно глупав начин с целта да изложат тебе и те забъркват в некви глупости....

Аре, жива и здрава и дано някои ден се осъзнаеш ::: ....

06-17-2006, 21:28
mnogomili4kata-sf zne6 li kvo ne sexyto_f a ti si ni6tojestvo, do sega da be6e sprqla da se zanimava6 s neq...ama ne [-X produljava6...a ti za gadna li se misli6 :lol: ne stavai sme6na. Za tvoite godini da se zanimava6 s takiva ne6ta prosto e izlagaciq za samta teb. I kakvo si do tuka, ne moje6 da se razbere6 do krai taka li?! [-(

siska_f
06-17-2006, 21:37
Abe kuv e smisula tyka da se karate?Kato imate da si kazvata neshto prosto si go kajete ochi v ochi.Az ne vi poznavam i ne moga da vzema otnoshenie po vuprosa koia e prava i koia ne ,ama vsichki tezi obidi vuv foryma sa napulno bezmisleni ,spored men.

06-17-2006, 22:17
vie dvete 6to ne zemete da se sreshnete i da se razberete kato horata ami se zanimavate da pishete v toq forum kato malkite deca!

IKisseDAGirL
06-18-2006, 11:22
няма да заемам ничия страна, тъй като незнам със сигурност какво е станало и чия версия е истинската (а може би истината е някъде по средата?..), но ми се иска да кажа, че правилният начин не е да изложиш някого пред един форум, в който не всички се познаваме и не се знае кой какъв е точно - просто се водим от общи впечатления

аз ако наистина исках да отмъщавам на някого (макар че не съм по тая частO:)), бих го направила малко по-сериозно.. все пак тва не е реалния живот... ще я изложиш пред хората във форума - до колкото успях да разбера май това е целта:roll: - и кво? не е ли малко детинско... наричаш я 13-годишна ***... еди кво си.. ами ти си на 19, или поне така разбрах... прояви повече разум
вместо да се разяснявате тук, излезте на по едно кафенце и поговорете :D кажете си това, което ви е обидило, направило впечатление, изненадало, наранило и т.н. ще ви стане по добре :wink: а не ся тука 3 дена да се джафкате, да си правите на пук и да занимавате останалите с проблемите си
просто заедно, само двете, можете да намерите по-добър изход.. иска се само мъничко желание :)
пожелавам ви успех :-)

incheto
06-18-2006, 22:15
Maleee tuka e stanala golqma ludnitza be hora...I to za nqkvi palni gluposti..v toq jivot nqma priqteli i ne priqteli seki jivee sam za sebe si i tova e..vsqka jaba da si znae giola :) Bezsmisleno e da se zatormozqvame s takiva ne6ta..i to kogato ste na po 13 leleee az na 13 14 si igraeh s kuklite be deca!!!A vie glei v kvi ne6ta se zabrkvate..ujas!