View Full Version : Какви момичета харесвате?
little_sweet
06-14-2006, 19:02
Ай момчета тука сте вие на ход даваите своите мнения и не забравяйте все пак може да си намерите някоя :)
R0lfc0pter
06-14-2006, 19:03
gotin zadnik, ne mnogo golemi cici, ne blondinki, ne s kusa kosa
visoka malko dype dalgi kraka dalga 4erna kosa leko na4ypena s po tamni o4i..... abe to da vi kaja 4esno vseki razbira ot hybol i ot "daleko"se zabelqzva hubavoto momi4e ama ob6to vzeto neakv takav tip momi4e me kefi nai mnogo a i zabraih malki no stegnati cici lelelelelelelelee obojavam gi .........
MiRaCuLiXbb
06-15-2006, 14:46
Красиви в лице, да миришат добре, да се поддържат. Да не са некви свини, въпреки че това го оправям за 2-3 месеца... Ае общо взето характерът е най-важен.
Уточни малко въпроса - като външен вид ли те интересува или като качества, държание...
За да може едно момиче да ме грабне и аз да искам някаква връзка от нея, това означава, че момичето трябва да притежава следните качества. 1-во искам да е сравнително хубава на вънешен вид (под което разбира се не разбирам първата красавица с малкия задник и големите цици), да е поддържана. Който и да ми казва, че това, колко е хубаво момичето няма никакво значение, може да ходи да се хвърля от някъде. А конкретно под "хубаво" разбирам просто да има правилно тяло, все пак да следи показанията на кантара, но не да се стига до мания и като за финал да е симпатична в лице и да се грижи за тази и даденост. Също така искам момичето да е със самочувствие. Дори може да е малко нахакана и капризна, но искам да го има това, защото срамежливите момичета и тези, които нямат усет към някои неща ама изобщо не ми допадат. Много е важно едно момиче да има стил. Да знае как да се облича. Разбира се да носи нормални дрехи, а не някви смъкнати и тем подобни. Също така не обичам лиглите, но в смисъл на тези, които като се съберат с приятелките си и започват едни превземки, едни говоренки на глупости и т.н. Попринцип нямам нищо против тези работи, но не и в мое присъствие, вбесяват ме. Понякога ми се е случвало някое момиче, макар и симпатично, да няма какво да си кажа с нея. Известно време си мислех, че проблема идва от мен, когато стане нещо такова, но в последствие разбрах, че някои момичета са прекалено прости, не приемат нищо на сериозно и не могат две изречение на кръст да сглобят. Именно такива не харесвам.
Разбира се искам да уточня, че това за мен е идеалът за едно момиче. Има и още някои дребни подробности, които ще ви спестя, но като цяло е това. На тази възраст, на която съм (почти 17) и през акъла не ми минава да се женя или да се стремя да пазя някоя връзка повече от два-три, най-много пет месеца. Има много момичета и с която и да тръгна нито ще ми е първата, нито последната на този етап, за това и не се стремя стриктно да спазвам горния принцип.
Поздрави!
Az sum momiche, ama shte vi kaja: gotinite macki imat krasivi kosi i luchezarno lice, poddurjano sportno tqlo i stroina, elegantna figura, uverena phodka i hitur plamuk v ochite:) Po hubavite momicheta se zaglejdat i momicheta (:
Красиви в лице, да миришат добре, да се поддържат. Да не са некви свини, въпреки че това го оправям за 2-3 месеца... Ае общо взето характерът е най-важен.
Уточни малко въпроса - като външен вид ли те интересува или като качества, държание...
sega moje li da se zapoznaem....2-3 meseca e dobur srok,
Night_lover
06-15-2006, 16:46
еееее тоя път ще си развържа езика :)
та аз харесвам момичета , които са лъчезарни на външен вид , да са поддържани и с готин характер........абе , ДАМИ , Елате да се запознаем и ще видите , кой кого ще хареса! :P :oops: :idea:
PLAMENKO
06-15-2006, 18:02
симпатични , както каза горе пича - лъчезарни ... весели да става смеха иииииииииии да са искренни иииии да не ЛЪЖАТ :evil: :evil: :evil: :evil: