View Full Version : Tq ili Toi?!
MaLkA_sLaDkA
06-14-2006, 19:50
Ta da pitam az poprincip koi trqbwa da nosi prezervativite toi ili tq ?!Ili koi kogo trqbva da pazi za6toto nqkoi mom4eta prosto ne se use6tat ili sa tvyrde neopitni i stava edna belq... i momi4eto si 4upi glavata i neinoto byde6te utiva na vqtyra ... :( povqrvaite mi mom4eta nikak ne e lesno v takiva slu4ai!!! I za tova vyprosa mi e glavno kym mom4etata kakvo pravite vie kato kazvate dumite "Spokoino az 6te te pazq!"
babi_girl
06-14-2006, 19:55
emi trqbva i dvamata da pomislqt za tova, ne moje da se prepi6e otgovornostta samo na ediniq.
Абе тъпо е да се каже кой носи отговорността. Но лично смятам,че по-добре момчето да носи, тъй като той си го слага :)Той е едва ли не за него. Но не е лошо и момичетата да носят по 1 презерватив в себе си. Нито тежи, нито заема място. Но се случва момчето да забрави и за да не се убива желанието от липса на контрацепция - момичето може да спаси положението :)
`Death`Whore`
06-14-2006, 20:04
Мъжът спира да мисли, защото кръвта отива в долната му глава. Мъжът не може да пази жената. Тя трябва да се пази.
Master_88
06-14-2006, 20:05
Хубаво е всеки да носи презерватив,за да не се получават извънредни ситуации от рода на: "аз не съм взел, и аз не съм взела" и да се получи неудобна ситуация
На мъжете не им пука много дали са с или без презерватив. Смятам, че жената е тази, която трябва да се погрижи за това. Ако сам не си помогнеш, едва ли някой друг ще изяви желание
Аз мисля че трябва да се редуват
Alex4enceto
06-14-2006, 20:19
Vsqka jena trqbva da nosi v sebe si po 1 prezervativ, a vsqka istinska jena po 2 :-D
beb4o_bu
06-14-2006, 20:31
Значи...и при нас това е проблем...не точно проблем де,ама...Всяко момиче трябва да си носи презерватив!Момчетата също е желателно да го правят.Но момичето задължително!A все пак може да се редувате кой да ги купува...така мисля,че е най-добре.
MaLkA_sLaDkA
06-14-2006, 20:34
ami otkude ste sigurni 4e prezervativete sa tolkova nadejni spored men mom4eto trqbva mnogo pove4e da vnimava i daje i bez prezervativv moje da stane rabotata,no sys ili bez ponqkoga efekta e edin i sy6t za jalost :cry: a koe spored vas e nai nadejnoto predpazno sredstvo?
Мъжът спира да мисли, защото кръвта отива в долната му глава. Мъжът не може да пази жената. Тя трябва да се пази.
Може, защото мъжът пазейки жената, пази и себе си ;)
`Death`Whore`
06-14-2006, 20:36
Най-сигурно е винаги да се използва презерватив. Не е едно и също с и без!
laynovoz
06-14-2006, 20:37
айде като се запознаеш със сички милярди мъже, тогас говори. затва засега - =;
martin69
06-14-2006, 20:38
И двамата трябва да носят - това е истината!!!!!!!!!!!
SmiLe_BaBy{P}
06-14-2006, 20:39
Аз лично не разчитам на момчетата.На тях през хуя не им минава дали има презерватив или не.Все пак ако се случи нещо в цялата работа страдаме и губим само ние - момичетата.Но все пак не слагам всички момчета под общ знаменател...има и изключения. :roll:
`Death`Whore`
06-14-2006, 20:42
Кажете ми едно нещо - при идеята приятелката ви да забременее, не са ли парите първото нещо, за което се сещате?
И говорех принципно, защото едно момиче не може да знае дали на мъжа не му е през онази работа за нея /лъжци има много/ и дали ще го интересува дали тя ще забременее.
MaLkA_sLaDkA
06-14-2006, 20:52
Аз лично не разчитам на момчетата.На тях през хуя не им минава дали има презерватив или не.Все пак ако се случи нещо в цялата работа страдаме и губим само ние - момичетата.Но все пак не слагам всички момчета под общ знаменател...има и изключения. :roll:
Ei tui e cqlata istina na pove4eto mom4eta ne moje da se raz4ita po4ti za ni6to a samo da si puhnat pi6kata za 20 min i da se 4upi6 sled tui...
Dr. Kazimbutt
06-14-2006, 20:54
Кажете ми едно нещо - при идеята приятелката ви да забременее, не са ли парите първото нещо, за което се сещате?
Не са парите.
Отговорността трябва да се поделя между двамата партньори, понеже сексът се прави и от двамата.
Nadelina
06-14-2006, 21:09
Be ima i normalni muje..za koito sexa ne e prosto SEX..aide zadovolih si sexualnoto jelanie i bye bye...Ima syvestni..koito vlagat smisal v dumite "Az shte te pazq!" i az go vqrvam zashtoto sam go izpitala...A inache mislq che vinagi trqbva da se pazim .. ne da chakame na gotovo!
MaLkA_sLaDkA
06-14-2006, 21:16
Be ima i normalni muje..za koito sexa ne e prosto SEX..aide zadovolih si sexualnoto jelanie i bye bye...Ima syvestni..koito vlagat smisal v dumite "Az shte te pazq!" i az go vqrvam zashtoto sam go izpitala...A inache mislq che vinagi trqbva da se pazim .. ne da chakame na gotovo!
Da no sa na iz4ezva6t vid... ](*,)
Neko_Dream
06-14-2006, 21:29
Трябва винаги да се носи такова нещо... ей така, за спорта, за гъзарията...
Пазене? От кой? Някакъв 16 годишен, или пък 19? От къде пък е станал такъв професионалист, че да може да пази жената по време на секс? Не казвам, че е невъзможно, казвам че не е сигурно :)
А относно темата кой трябва да го носи, е много ясно мъжа. Пък после жената ако желае да му го вземе, за да помогне със слагането
Nadelina
06-14-2006, 21:32
Da no sa na iz4ezva6t vid... ](*,)
Mai si prava..kolkoto i gadno da zvuchi..povecheto sa goveda..no az oshte naivno vqrvam..i si chakam princa na bql kon xixixixi ;) ;) ;) :) :)
pff mujyt zadaljitelno trebe da ima prezervativ v sebe si prosto zadalijtelno
Аз съм на принципа -> ако няма презерватив - няма секс... ако той е трябвало да ги носи и няма .. това го чака :roll:
А ако аз съм виновна и не съм донесла той да ми мисли наказанието... и тва за пазенето .. някои могат , някои не .. за това , че трябва да се внимава .. то си личи кой може да те предпази и кой неможе... поне аз ги различавам.. ако е по съмнителен най добре ще е да си го държи в гащите :twisted:
anonimen :)
06-14-2006, 22:45
prezervativ nqma znachenie koi shte vzeme trqbva da ima! shtot 3 dena hodeh kat prizrak iz kushti dokato i doide nai nakraq :P
ave za6to puskate takiva temi kadeto redovno momi4etata se pravqt na onepravdani mn se draznq,za6to naprimer vse mom4etata trqbva da nosqt prezervativi dane bi momi4etata da lqgat s tqh bez sobstveno jelanie ?
i ot tova 4e bili stradali samo momi4etata ne e vqrno.ne mislete 4e mom4etata nqma da stradat ako stane gaf.
apak ti Malka_sladka q kaji 4estno (vse pak pred sebe si znae6 dali e vqrno) ti sefte ima6 li za da ima6 mnenie za mom4etata ??? ili prosto nqkoi izlagani tvoi priqtelki sa te napla6ili,ai nedei da prikazva6 bez da si ima6 haber.
MaLkA_sLaDkA
06-14-2006, 23:12
ave za6to puskate takiva temi kadeto redovno momi4etata se pravqt na onepravdani mn se draznq,za6to naprimer vse mom4etata trqbva da nosqt prezervativi dane bi momi4etata da lqgat s tqh bez sobstveno jelanie ?
i ot tova 4e bili stradali samo momi4etata ne e vqrno.ne mislete 4e mom4etata nqma da stradat ako stane gaf.
apak ti Malka_sladka q kaji 4estno (vse pak pred sebe si znae6 dali e vqrno) ti sefte ima6 li za da ima6 mnenie za mom4etata ??? ili prosto nqkoi izlagani tvoi priqtelki sa te napla6ili,ai nedei da prikazva6 bez da si ima6 haber.
sefte imam na 21 godini sym i vsi4ko deto go kazvam sym go izpitala na svoq gryb tei 4e nedei prikazva po mnogo...ko va boli vas mom4etata 4e mi stana interesno vie li imate vyzmojnost da nqmate deca sled abort ili az?! i ne sym kazala4e mom4etata nepremenno trqa da nosqt prezervativi no e jelatelno i te da sa podgotveni...
alkobalko
06-15-2006, 05:07
I dvamata nosqt otgovornost za deistviqta si. Ne bi navredilo na nikoi, ako i dvamata nosqt prezervativi, za da ne se poluchi konfuzna situaciq.
MOMI4ETO TRQBVA DA GO NOSI, VSE PAK BREMENNOSTTA ZASQGA NEQ, A NE MOM4ETO :lol: A PUK I TOI OTKADE DA ZNAE, DALI TQ NE VZIMA PROTIVOZA4ATU4NI ILI NQKAKVI DRUGI RABOTI PROTIV ZABREMENQVANE :-D
sefte imam na 21 godini sym i vsi4ko deto go kazvam sym go izpitala na svoq gryb tei 4e nedei prikazva po mnogo...ko va boli vas mom4etata 4e mi stana interesno vie li imate vyzmojnost da nqmate deca sled abort ili az?! i ne sym kazala4e mom4etata nepremenno trqa da nosqt prezervativi no e jelatelno i te da sa podgotveni...
mi kato sa pritesnqva6 ot aborta nedei prai sex ve kompetentnata,i tova 4e mom4etata bilo dobre da sa podgotveni za prezervativite q si pro4etete malko mneniqta 4e po4ti za vsqka ot vas mom4eto e zadaljitelno da misli za tez ne6ta
^KaSiDi^
06-15-2006, 17:14
az mislq,che momcheto tr da kupuva prezervativi,vse pak toi gi polzva i go pravi za NASHETO zdrave(za negovoto i za moeto).....a i bez drugo sam na principa "nqma prezervativ-nqma sex" tai che ako mu se ebe da e minal prez aptekata,zdraveto i spokoistvieto mi predi vsichko!!! :wink:
i dvamata trea se pazite !!1
Martichka
06-15-2006, 20:16
Edin moi priqtel kazva : VSQKO UVAJAVASHTO SEBE SI MOMICHE TRQBVA DA IMA VINAGI V SEBE SI PREZERVATIV!>!> nz dokolko e vqrno no vzeh da go slu6am naskoro :P
koito 4uka toi nosi prezarvativa..da bati nestiga 4e ni porqt pak i nie momi4etata da nosim prezarvativi kak ne
krem4et0
06-16-2006, 15:45
Аз не съм купувала и не нося,но не е лошо да си взема май,че да не стане прави ми се секс в 2 часа през нощта,ама няма защото няма гумичка.по принцип гаджето ми държи на сексът с презерватив-аз и без съм си спокойна-пия си хапчета,но той е казал,че секс без презерватив няма да правим и точка.Абе да си ги купува момчето.Не стига,че ме боли,не стига че се грижа нищо да не му липсва в леглото,а и да нося презервативите.Не ме бърка да си ги купуваме заедно,но не аз да имам грижата като ни се доправи секс да вадя кондома!
strawberry1988
06-16-2006, 20:22
ami nqma zna4enie,vajnoto e da ima prezarvativi
Sme6ni ste tuka si4kite naduti mar6i e tva 6i vi kaja badete si sas sme6nite principi