Влез

View Full Version : haresvam edno mom4e

06-14-2006, 19:55
Zdrasti na vsi4ki zna4i problema mi e takav ot baq vreme se poznavam s edno mom4e stana taka 4e malko po-malko zeh da go haresvam.Dori edin den toi sa6to mi prizna 4e me haresval a i az sa6to mu kazah oba4e ima edna pre4ka mejdu nas toi si ima priqtelka oba4e tq e ot dale4e i ne se vijdat 4esto i postoqnno se 4uvame s nego i si govorim taka 4e se edno hodim neznam kakvo da pravq dali da spra da ob6tuvam tolkova mnogo s nego i da go zabravq 6toto znam 4e ni6to nqma da stane 6tom si ima priqtelka oba4e i ne iskam prosto nemoga da go zabravq.Molq pomognete mi kajete mi kakvo da napravq.

Sarabi
06-14-2006, 20:25
Ами виж,щом вие двамата с него си прекарвате добре и се чувствате добре заедно,по-добре е да не прекъсваш така създалата се връзка.По-добре изчакай малко,докато решиш да направиш нещо по въпроса това да стане по-сериозно.Смятам,че ще е по-добре приятеля ти да скъса с другото момиче,за да може и той да се чувства спокоен и сигурен,за да можеш ти също да си спокойна и тя да има шанса да потърси друго момче,което да е с нея.Все пак нито вашето така е пълноценна връзка,нито тяхното е.Но все пак вие си решавате

ziky
06-14-2006, 20:26
Zdrasti na vsi4ki zna4i problema mi e takav ot baq vreme se poznavam s edno mom4e stana taka 4e malko po-malko zeh da go haresvam.Dori edin den toi sa6to mi prizna 4e me haresval a i az sa6to mu kazah oba4e ima edna pre4ka mejdu nas toi si ima priqtelka oba4e tq e ot dale4e i ne se vijdat 4esto i postoqnno se 4uvame s nego i si govorim taka 4e se edno hodim neznam kakvo da pravq dali da spra da ob6tuvam tolkova mnogo s nego i da go zabravq 6toto znam 4e ni6to nqma da stane 6tom si ima priqtelka oba4e i ne iskam prosto nemoga da go zabravq.Molq pomognete mi kajete mi kakvo da napravq.

Не се меси в такива неща...послушай ме от личен опит го знам ;)

GaNGsTa`Gi®l
06-14-2006, 20:29

Prav/a si :?

LuDaTTa
06-14-2006, 20:30
Abe spored men ... trqbva da pravi tova koeto si iska .. vij priqtelkata mu e ot dalech kakto ti kaza ne se vijdat chestno dali ima nqkakvo budeshte takava vruzka .. ne ili dali momi4eto tam si nqma priqtel kolko li i e hubavo taka ... ei hora vednuj jiveete jiveite kakto iskate ... ne kakto drugite iskat .... ludeite ...

ziky
06-14-2006, 20:35

Prav/a si :?

Момче съм..... Приятно ми е :) (http://193.24.242.39/me/)

momcheto s tupiq nick...
06-14-2006, 20:41
Zdrasti na vsi4ki zna4i problema mi e takav ot baq vreme se poznavam s edno mom4e stana taka 4e malko po-malko zeh da go haresvam.Dori edin den toi sa6to mi prizna 4e me haresval a i az sa6to mu kazah oba4e ima edna pre4ka mejdu nas toi si ima priqtelka oba4e tq e ot dale4e i ne se vijdat 4esto i postoqnno se 4uvame s nego i si govorim taka 4e se edno hodim neznam kakvo da pravq dali da spra da ob6tuvam tolkova mnogo s nego i da go zabravq 6toto znam 4e ni6to nqma da stane 6tom si ima priqtelka oba4e i ne iskam prosto nemoga da go zabravq.Molq pomognete mi kajete mi kakvo da napravq.ЗАСТРЕЛЯЙ СЕ !

ziky
06-14-2006, 20:46
Zdrasti na vsi4ki zna4i problema mi e takav ot baq vreme se poznavam s edno mom4e stana taka 4e malko po-malko zeh da go haresvam.Dori edin den toi sa6to mi prizna 4e me haresval a i az sa6to mu kazah oba4e ima edna pre4ka mejdu nas toi si ima priqtelka oba4e tq e ot dale4e i ne se vijdat 4esto i postoqnno se 4uvame s nego i si govorim taka 4e se edno hodim neznam kakvo da pravq dali da spra da ob6tuvam tolkova mnogo s nego i da go zabravq 6toto znam 4e ni6to nqma da stane 6tom si ima priqtelka oba4e i ne iskam prosto nemoga da go zabravq.Molq pomognete mi kajete mi kakvo da napravq.ЗАСТРЕЛЯЙ СЕ !

Стига па ти бе голям бандит се извъди :D

NaI_MiLi4KaTa
06-15-2006, 02:50
Ами може да поговориш с него и да обсъдите "проблема". Тия връзки от разстояние... не са много здрави (поне в повечето случаи).