Влез

View Full Version : vLubvaLi li ste se?

mechtaq_za_teb
06-14-2006, 20:14
ak0 smqtate 4e ste se vlubvali kakv0 ste izpitali za da go razberete? ;]

ziky
06-14-2006, 20:25
Истински точно 2 пъти иначе съм имал окло и над 25 момичета който са били повечето шаври или незнам си кви...иначе само два пъти истински и вече си имам принципи... :|

avril_lavigne
06-14-2006, 20:35
Влюбвала съм се 2 пъти.Какво изпитваш,когато си влюбен ли?Ами като видиш човека,в който си влюбен/а колената ти омекват,стомахът ти се свива.Мисълта за него се върти непрекъснато в главата ти.Има случаи,в които просто си "глътваш граматиката",когато ТОЙ/ТЯ е близо до теб,усещаш как се изчервяваш...Дори само една негова/нейна усмивка те прави безкрайно щастлив/а,а когато те нарече с някоя мила думичка направо си умираш от кеф.Приятно ти е присъствието му/й.Когато ТОЙ/ТЯ е наоколо,ти се иска завинаги да си останете заедно,да не си отива никога.Когато си влюбен,за теб сякаш не съществуват други момчета/момичета. :smt049

LuDaTTa
06-14-2006, 20:37
Mi da vlubvala sum se i oshte sum si vlubena .. chuvstvoto li emi .. mislish samo za choveka koito e do teb zabravqsh griji,problemi,dori i priqtelite si .. mislish za choveka do sebe si kakto mislish za sebe si .. iskash da se chuvstva dobre...strah te e da ne bi da si otide i da ti razbie surceto ... kogato ti kazva kolko te obicha ti se sumnqvash ... iskash da mislish che e taka no neshtu vutreshno se sumnqva v teb .. abe da si vluben ne e leko ako ne si go prejivql ne si usetil kakvo bogatsvo(radost) e i v sushtevremenno kakva bolka e!

niGGa
06-14-2006, 21:05
Влюбвал съм се 1 път до сега...Лошото беше, че беше несподелена любов...Най-гадното нещо, което ми се е случвало до сега...Чувството - когато още я обичах беше опияняващо.Не мога да ти го обясня.След като разбрах, че никога не мога да я имам - идваше ми да изчезна завинаги от света...

The Interceptor
06-14-2006, 21:13
Истински един път и беше нещо прекрасно. Незабравимо и винаги ще помня това странно чувстео което изпитвах и ме зареждаше с такава енергия. Хлътнал до полуда, умът ми беше зает само и единствено от това. Е не се получи както исках, но нищо. :) :smt060

Axxxel
06-14-2006, 21:17
2 пъти...разбира се къде при мен тоя късмет да е споделена...нямам шанс просто...

remember_the_name
06-14-2006, 21:18
mi mislq 4e ne sym mn puti sym si mislila 4e sym vlubena no sega kato se zamislq si pravq smetkaa 4e nikoga ne sym izpitvala 4ak tolkova silni 4uvstva kym nqkoi :?

Nadelina
06-14-2006, 21:21
Useshtal li si kak trapne kogato e blizo do teb? Vijdal li si blqsaka v ochite i? Chuvstval li si kak tupti sarceto i kogato ste zaedno? Zabelqzval li si usmivkata i kogato govori za teb? Znaeshe li che shtom si do neq nad neq vali valsheben prashec..tq gleda na jivota s drugi ochi? Znaeshe li che kogato tq te ima..ima VSICHKO!!!
Mislq che razbrahte kfo iskah da kaja..;)

Nadelina
06-14-2006, 21:29
Zabraih da kaja bash otg na vaprosa...vlubvala sam se 2 pati...i ot dvamata oshte mi pari...i oshte ne mi e bezrazlichno..oshte kato gi vidq i sarceto mi zatuptqva v ritama bum tiki bum bum haha ;P

Atika
06-14-2006, 21:30
Mhm nqkolko pyti(govorq samo za vliubvane), no vednaj beshe dosta istinsko , ami prosto mojeh da izkreshtq che sym nai shtastlivoto momiche na sveta... nikoga do togava ne se bqh chuvstvala istinski palnocenna i prosto se sluchi bez da go iskam bez da sym go tarsila :smt049

FikyScHetOo
06-14-2006, 21:36
2 пъти, единият несподелено (обаче той направи нещо непростимо за мен и сега немога да го гледам :evil: ) и сега втори и е споделено, мило, сладко, готино, приятно ни е заедно, чувствам разбиране, подкрепа, можем да си говорим... Как съм го разбрала...ми незнам... немога да опиша едно чувство

iskrichka
06-14-2006, 22:48
Как разбрах, че съм влюбена ли? Еми просто не виждам нищо лошо в момчето, което обичам...всъщност виждам го ама го отричам.. абе и аз не мога да го обясня... колкото и да ми е болно, че сме скарани в момента и колкото и да му се сърдя изгарям от желание да го видя.. :(

Axxxel
06-14-2006, 22:58
Как разбрах, че съм влюбена ли? Еми просто не виждам нищо лошо в момчето, което обичам...всъщност виждам го ама го отричам.. абе и аз не мога да го обясня... колкото и да ми е болно, че сме скарани в момента и колкото и да му се сърдя изгарям от желание да го видя.. :(
Пфу...ако става въпрос за оня лешпер с лапешкото държание...два пъти пфу...Как може човек да се държи толкова тъпо с човек, когото знае че го обича...гоооолямата мистерия, която немога да си обясня...както и да е...темата е друга :lol:

NaI_MiLi4KaTa
06-15-2006, 01:40
:-k Мно0о0ого пъти съм си мислила, че съм влюбена. При всяка нова връзка беше все едно и също. Когато намерих човекът, с който познах любовта наистина... нямаше съмнения [-X . То се чувства... не може да се опише. Поне според мен :smt016 .

sladkoto_neli
06-15-2006, 10:35
ами истински съм се влюбвала няколко пати.усещането е много готино.аз лично когато момчето е около мен корема ми е на топка чувствам едно такова странно чувство че умирам за него че искам да ме прегарне а когато го направи краката ми се подкосяват и се чувствама дски готино.

CVETELLINA
06-15-2006, 12:28
Влюбвала съм се само веднъж,истински,така силно и влудяващо....Ами при всеки усещането е различно...Аз бях с наи-прекрасния човек в живота ми,но само за месец и страшно много ме боли от това,но този един месец беше най,най,най-щастливия в целия ми живот..Всичко ми се струваше тоооолкова прекрасно,хората,улиците всичко,което ме заобикаля..В този момент човек открива малките чудеса на природата...Да обичаш и да бъдеш обичан е найййййй-красивото нещо на света!

bitch_16
06-15-2006, 13:45
Da i to beshe mnogo skoro to4no predi 1mesec!Loshoto e 4e vs oshte go obi4am :cry: :cry: :cry:

www.xp
06-15-2006, 13:47
as razbiram 4e sam vliuben samo kogato celuna momi4eto. Kogato ia celuna ispitvam ne6to razli4no i po tova razbiram dali ia obi4am.

a_curious_girl
06-15-2006, 13:52
Влюбвала съм се веднъж истински и чувството е повече от прекрасно.Не можех да спра да мисля за момчето.Когато говорех с него или беше наблизо загубвах ума и дума и буквално не можех да реагирам веднага и да отговоря бързо като ме пита,не можех да се концентрирам на каквито и да било уроци защото не ми излизаше от главата мисълта за него..........абе въобще имах чувството че без него живота е безмислен(което не е така разбира се,но........)......... :wink: :wink: \:D/

Atula
06-15-2006, 14:07
Da, vsqka liubov moje da se prejivee i vsqka e absoliutno razlichna kato emociq ot predishnata, kolkoto i da vi se struva, che nqma nakude po-dobre ili po-zle

Sex_master
06-15-2006, 15:10
Когато се влюбиш наистина се усеща любовта тиhttp://gamezone.free.bg/cgi-php/phpbb2/index.php

Atula
06-15-2006, 15:22
Когато се влюбиш наистина се усеща любовта тиhttp://gamezone.free.bg/cgi-php/phpbb2/index.php

Ponqkoga se useshta sled vreme. V nachaloto sme prosto hlutnali :) :)

MiRaCuLiXbb
06-15-2006, 15:24
По-скоро някаква временна привързаност...

Atula
06-15-2006, 15:27
Da, opredeleno

06-15-2006, 15:54
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39927&start=0

Ето това е чувството да си влюбен ! Да мислиш постоянно за нея, да я сънуваш, да я желаеш всеки един миг и всяка една секунда. Да се радваш на всичко - като сте заедно, като ти се усмихме, като си говорите, като я държиш за ръка..като я целунеш..Тази история по горе е несподеленета ми любов..минаха 70 дни и не мога да я забравя..съжалявам

06-15-2006, 15:57
70, 100, 200. I kato edin den se subudish i veche ne q obichash shte ti se iska pak da stradash po neq. Prosto nedei da se samosujelqvash u vas i da go mislish non-stop.

koalka
06-15-2006, 20:33
Ami az sum se vlubvala samo vednuj i namerih LUBOVTA NA JIVOTA SI!I sme o6te zaedno! :D

Angle_f
06-15-2006, 21:35
I az sam se vliubvala 1 pyt i o6te sam.Chuvstvoto e strahotno kogato si s nego/neq vsi4ko ti se struva po-hubavo,radva6 se na vseki 1 mig s nego/neq,iska ti se vinagi da ste zaedno i zabravq6 za su6testvuvaneto na drugi hora sqku6 tozi edinstven 4ovek te pravi 6tastliv i nqma6 nujda ot ni6to drygo.Samo misylta 4e moje6 da go zaubi6 te ubiva,ima mn radost i mn bolka v liubovta,no kakto se kazva ako ne be6e taka nikoi nqma6e da moje da q otceni.

Carlos
06-15-2006, 21:59
Да, от 4 месеца и продължавам да съм. За пръв път ми е и съм много щастлив!