PDA

View Full Version : az iskam,a puk tq NE!!!!

Master*A
06-14-2006, 23:06
Abe hora problema e tam 4e s priqtelkata mi hodim ve4e pove4e ot 5 meseca puk sus sexa ne sme dobre,s dve dumi az iskam a puk tq ima nqkvi mn stranni razbiraniq.Tvurdo protiv oralniq sex,i nekvi takiva.Abe nali ima edna prikazka "Nqma jena deto da ne dava,ima muj koito ne znae ka da si iska".Molq za nqkvi suveti po vuprosa
Za horata koito 6te pitat az sum na 17 tq na 16 i e o6te devstvena,tormozi me nqkva misul,predi6nite i dvama priqteli sa bili na po 20-22 na tqh nee pusnala,ot kude na kude na men 6te pusne,e ima edna razlika za neq dumata Liubov ima golqmo zna4enie i az sum purviq na koyto q kazva(e pone taka tq kazva,no az i vqrvam).
[/b]

avril_lavigne
06-14-2006, 23:32
Най-вероятно още не се чувства готова да загуби девствеността си.Дай й още време,не я притискай,ако не иска.Все пак,ако наистина я обичаш и уважаваш ще я разбереш.

Master*A
06-14-2006, 23:37
ne be az ne q pritiskam.6to si4ki taka vikate ,az ne sum q natisna i postoqnno da i prikazvam 4e iskam da go pravim

alkobalko
06-15-2006, 05:05
Momicheto prosto ne e gotovo za tazi krachka. Ako q obichash nqma da q pritiskash i shte q ostavish sama da reshi koga e gotova. Napulno normalno za momichetata e da ochakvat, che purviqt im put shte e s chovek, koito obichat. Purvo i dokaji, che q obichash, razbirash i durjish na neq, a drugoto shte doide ot samosebe si.

06-15-2006, 05:21
Abe hora problema e tam 4e s priqtelkata mi hodim ve4e pove4e ot 5 meseca puk sus sexa ne sme dobre,s dve dumi az iskam a puk tq ima nqkvi mn stranni razbiraniq.Tvurdo protiv oralniq sex,i nekvi takiva.Abe nali ima edna prikazka "Nqma jena deto da ne dava,ima muj koito ne znae ka da si iska".Molq za nqkvi suveti po vuprosa
Za horata koito 6te pitat az sum na 17 tq na 16 i e o6te devstvena,tormozi me nqkva misul,predi6nite i dvama priqteli sa bili na po 20-22 na tqh nee pusnala,ot kude na kude na men 6te pusne,e ima edna razlika za neq dumata Liubov ima golqmo zna4enie i az sum purviq na koyto q kazva(e pone taka tq kazva,no az i vqrvam).
[/b]
tova e mnogo stranno da e hodila s dvama po 22 god.Ne mi se vqrva ama za6toto koi na 22 god 6te q turpi da ne pravi sex(to si e prirodno prosto da pravi6)

06-15-2006, 07:26
moq priqtel e na 24 i hodim ot 2 godini i ne sme praili sex

06-15-2006, 07:32
Момичето е девствено нормално да се дърпа повече пък и ти като си настоятелен също я притесняваш.А с оралния секс това е лошо незнам как ще я предразположиш горката тя ще издивее.

Препоръчвам ти да се държиш безразлично и да не повдигаш въпроса тя сама ще прецени по-някое време ,че е готова и ще се отпусне.

bitch_16
06-15-2006, 08:00
Emi nqma spor 4e ne e gotova za tazi stupka,a ti gledai da spe4elish doverieto i shoto ako edno momi4e nqma doverie mnogo trudno shte ti pusne!

la4ezara
06-15-2006, 10:24
ZA6TO SI MISLI6 4E SLED KATO ISKA6 SEX A TQ NE TRQBVA DA GO PRAVITE??!?!?!!?!?!??!!??!!?SLED KATO NE ISKA - NQMA!!!

Nadelina
06-15-2006, 10:34
She go napravite kogato tq iska!!! Male nai mraza nekoe momche da me pritiska..Ne kazvam da me kara na sila da legna s nego..ama ... :P

06-15-2006, 10:37
То най - забавното е ,че жените поддават първи ако не пускаш на една жена и не говориш за секс а само подмяташ след известно време ,малко, се предава - девствена или не все тая.

И пак да кажа мъжът може да издържи по дълго време без секс.

06-15-2006, 10:46
5 meseca ni6to ne sa. horata i pove4e 4akat, ako obi4at. Normalno e da se durpa- neizvestno i e, moje da q e strah, sram ,da se pritesnqva ot ne6to. Govorete si pove4e, budi mil s neq, ne nastoqvai. Kogato nai-malko nastoqva6 tq 6te se otpusne i 6te polu4i6 jelanto. Ako q pritiska6 nqma kak da iska. Zapo4vaite bavno- purvo prgrudki, celuvki, pipane tuk-tam, opitajte petin, mastorbiraite se edin drug i vsi4ko s vremeto si:)

LetiCherry
06-15-2006, 11:08
Ми може би трябва да я предразположиш, да почувства, че и ти я обичаш - ако я обичаш, разбира се - и че най-естественото следствие на това, че я обичаш, е че искаш да я любиш...А и когато стенасаме, започни бавно и нежно да я разсъбличаш, питай я дали иска да продължиш, как се чувства, покажи й, че за теб е най-важната и секса не е от такова голямозначение за теб, аз да може тя да не се почувства като някоя кукла...

artilerista_vlad
06-15-2006, 11:53
vij sq pi4, az sym na 18 i gadjeto mi sy6to. hodim nad godina. i o6te ne sme pravili seks, za6toto tq e devstvena. nqma6 osnovanie da q pritiska6. 6te i pokazva6 4e q obi4a6 i 6te doide moment v koito 6te stane. no izbyrza6 li 6te te izrita. taka 4e mn vnimavai

06-15-2006, 20:19
Щом се пази,това говори само добре за нея,явно те обича,но дълбоко се съмнявам,че ти въобще изпитваш подобно нещо към нея,ако беше така нямаше да поставяш секса на първо мяст.Мъчно ми е само за нея,защото вярва,че любовта е по-важна,а това не може да го разбере един пубер,който яко го тресат хормоните.. :smt010

CaSsPeR
06-15-2006, 20:23
i sexa 6e doide i si4ko neburzai neq natiskai tolkova mn ot se drazni

06-15-2006, 20:27
moq priqtel e na 24 i hodim ot 2 godini i ne sme praili sex

tvoq priqtel e gei i hodi s teb za pred roditelite si

Master*A
06-15-2006, 20:27
nqkoy sa me razbrali dosta gre6no i az q obi4am naistina,ama de da znam sexa promenq suvsem ne6tata...zadulbo4ava vruzkata.

06-15-2006, 20:30
Не я задълбочава,просто започва на едно другу ниво,ако до сега всичко е било любов,романтика и всичко,за което си е мислела тя,то ще прерасне ако мога така да се изкажа-във вкарване и изкарване.Тя не е готова,самото ти заглавие гласи АЗ ИСКАМ ТЯ НЕ,за какво да говорим повече..

Master*A
06-15-2006, 20:49
Ne hora znayte li kvo,vie ste ujasno pravi izob6to nqma da se natqgam,prosto 6te se ostavq na vulnite na jivota i kvoto stane.

06-16-2006, 13:02
Ами не мислиш ли,че ще си промени мнението за теб?След като наистина те обича,а момчето,в което е влюбена постоянно я пита дали не може да правят секс..гадно е,аз на нейно място отдавна да съм ти била шута ::: Но ако и ти я обичаш,не обръщай внимание на хормоните,които май доста те тресат :D Успех!

Atula
06-16-2006, 14:08
Vij, ako za teb e vajno, a tq ne iska, znachi tq ne uvajava tvoite jelaniq, no ot men da znaesh, che momche, koeto postoqnno dava zor za sex e ujasno dosadno neshto. Ako ti sushto q obichash chakaneto nqma da e problem. Vse pak vie do kude ste stigali? Pone malko priblijavala li ste se do tova? To po princip ne se pita mi se useshta momentut.

strawberry1988
06-16-2006, 20:24
ami 6tom e devstvena e mormalno da ima takva rairaniq,ama sled kato q predrazpoloji6 moje bi 6te se promeni