Влез

View Full Version : moqta isroriiq :(

06-14-2006, 23:09
mnogo mislih predi da pusna temata.shte zapo4na ot na4alo.prez septemvri se zapoznah s 1 mom4e(S.-primerno) s koeto si dopadnahme ( v 4ata se zapoznahme) opoznahme se i si dopadnahme ot priqtelstvoto stignahme kum prashtane na celuvki galiovni imena i t.n. tova mom4e zna4eshe mnogo za men (i vse oshte zna4i) imalo e noshti v koito do 5 sutrinta sme si prashtali sms-i :( celi vau4eri sme habili ... :( toi e edinstveniq 4ovek koito uspq da me opoznae ot dobrata strana ;( vsi4ko be6e super ve4e 3 meseca si 4atehme i bqhme prejiveli i dobri i lo6i momenti ... no gi preodolqvahme (makar i da ne se bqhme vijdali - znam 4e zvu4i glupavo i na men sa mi go kazvali i sum si kazvala taq luda li e bee ) ... posle 1 fr ni zapozna s 1 mom4e pak po 4ata(toi e v susedniq klas) .. 4atehme si izvestno vreme i posle razbrah ot dr. fr. 4e toi me haresva i az zapo4nah da go haresvam ... i taka nakraq trugnahme ... i toi razbra za S. ne kaza nishto no znaeh 4e mu e gadno za tozi nash 4at sus S. :( sus S. si pisahme mnogo dulgo(na 5 puti se karahme jestoko - ostavqh go i posle iskah da se vurna pak pri nego) i sled 8 meseca 4atene toi doide do grada mi ... vidqhme se vsi4ko be6e super i na drugiq den si trugna :( pove4e ne se vidqhme :( stana mi kofti zashtoto S. postoqnno mi povtarqshe za gajeto mi 4e sum bila shtastliva s nego 4e sum go obi4ala … po 20 puti na den mi go e kazval a az nishto za nego ne sum mu kazvala i pomolih gajeto mi da mu kaje 4e sme skusali (te si pisheha v 4ata dvamata) i taka S. si pomisli 4e sme skusali s gajeto mi :( ( na S. mu be6e mnogo gadno ot tova 4e si imam gaje) malko predi da doide v grada mi S. mi kaza 4e si nameril priqtelka :( i 4e mn` q obi4al :( stana mi ujasno gadno :( no... kakvo da kaja ;( zamul4ah si :( po kusno toi mi kaza 4e bil skusal s neq i mi dade nika i sled 300 moleniq :( pisahme si s neq i tq kaza 4e si imala gaje 4e toi se kazval ... i bil ot.... :( razbira se tq ne znaeshe za tova m/u men i gajeto i :( poneje i tq me pita dali imam gaje az q izlugah kazah i 4e imam i kazah imeto na 1 dr. mom4e za koeto gajeto mi i S. sa 4uvali za nego :( I te si pomisliha 4e s nego hodim kazah im 4e tova ne e taka 4e e luja :( gajeto mi mislq 4e povqrva :( no S. ... ;( ne ne povqrva ;( trugna da mi kkazva 4e shte se samoubie i tam ;( 4e obi4al i men i gajeto si :( prosto ;( ne moga da povqrvam edinstvenoto mom4e koeto opozna dobrite mi kaa4estva obi4a i drugo momi4e :( istina li e ?? da istina e qvno ;( za nishto ne stavam :( a moeto gaje mi kaza 4e mn` se bil razo4aroval dnes ot men :( ii taka lugah gi za dosta neshta :( dnes naprimer :( pratih na S. kopiran razgovor ot men i mom4eto koeto bqh kazala 4e mi e gaje s vupros dali sme gajeta i otdillu ne i toi kaza 4e sum mu kazala da go kaje :( ii az mu snimah tova koeto sme si pisali i mu go pratih :( no iztrih 1 neshto :( i na negovo mqsto slojih drugo :( imashe edno mqsto na koeto az go pitam kak e gajeto mu i toi mi vika okk e a tvoeto kak e i moq otg` be6e "emi.... sega igrae..." sega igrae go promenih na nqmam :( :( :( :( az sum edna lujkinq koqto ... i az nz ;( nito ediniq nito drugiq mi ima doverie ;( I s pulno pravo ne postupih 4estno sprqmo tqh ;( I kolkoto I da iskam da vurna vremeto nazad I vsi4ko tova s lujjite da ne se be6e slu4valo ne moga S. kaza 4e e s razbito surce zaradi men a gajeto e besen ;( prevurnah se v nai dolnoto neshto na tozi svqt ve4e znam 4e 2`ri kakto me opozna S. nqma da ima ;( prosto iskah da si izleq tova koeto mi be6e ne pishete nishto ako iskate :(

sweet_so_delicate
06-14-2006, 23:53
sladurana;) nz na kolko si godinki..... no da,napravila si mn gre6ki....no si gi prizna nali:) produljavai napred i mu pokaji na tvoeto mom4e,4e moje da ti vqrva:P

NaI_MiLi4KaTa
06-15-2006, 01:15
Аз мисля, че първо трябва да решиш какво всъщност искаш. Тая история ми се сртува много странна, явно наистина си малка.
С лъжи не се стига до никъде.
" Никой не се лъже тъй лесно, както онзи, който си въобразява, че е излъгал другите." (Ларошфуко)

kimi_raikonen
06-15-2006, 09:11
Ами Ани наистина си го наранила много този "S" Пък и не мислиш ли че го нараняваш още повече като го наричаш просто "S" сякаш той е само една буква и нищо повече за теб?Или пък може би хептен не значи нищо. И все пак късмет със гаджето ти. :!:

Bey
06-15-2006, 09:23
Както казва една много уважавана от мен саученичка: "ОФ БОЖЕ" ... Мила направила си само 1 грешка .. ти си приела тъпото IRC като начин на живот.. знам едно момиче също като теб... стои по цял ден в чата и си чати с хора, които дори не познава и им казва, че ги обича и т.н. Ще ти препоръчам едно заеби Чата ... Не може да обичаш човек който не си виждала или който виждаш в месеца 1 път... :wink:

06-15-2006, 09:43
Както казва една много уважавана от мен саученичка: "ОФ БОЖЕ" ... Мила направила си само 1 грешка .. ти си приела тъпото IRC като начин на живот.. знам едно момиче също като теб... стои по цял ден в чата и си чати с хора, които дори не познава и им казва, че ги обича и т.н. Ще ти препоръчам едно заеби Чата ... Не може да обичаш човек който не си виждала или който виждаш в месеца 1 път... :wink:

nie se poznavameee no toi ne e ot moq grad :(