View Full Version : Izpuskane pri analen sex
Ve4e nqkolko temi pro4etoh svarzni s izpuskaneto po vreme na analen sex.
Ne razbiram kakvo tolkova vi pritesnaqva. Nie s moq priqtel mnogo haresvame analniq sex i go pravim po4ti vseki den dori po-4esto ot standartniq. Az ne si pravq klizmi i e savsem normalno 4e 4esto se izpuskam no nito az nito priqtelqt mi go pravim na vapros. Izpuskaneto si e 4ast ot analniq sex i v nego nqma ni6to lo6o samo ponqkoga ima pove4e za prane. ina4e kogato se praktikuva redovno naistina anusa se otpuska mnogo i sexa stava mnogo priqten bez nikakva bolka i zatrudneniqa dori v momenta mi e po priqten ot standartniq sex. sa6to taka nie ne izpolzvame prezervativi i do sega ne sam imala problemi kogato posle sme pravili vaginalen ili oralen sex.
Taka 4e molq vi ne preigravaite s izakvaneto po vreme na analen sex to ne e bolka za umirane, a daje ponqkoga e vazbujda6to.
theworldleader
06-15-2006, 14:41
Браво, сигорно е така, аз едва ли бих казал нещо на приятелката си ако стане нещо такова, но за жалост още не съм имал тази възможност ... ;)
NeSTa_86
06-15-2006, 14:44
:lol: :lol: :lol: koe e wyzbujdashto da se naakash li :shock: :shock: :shock:
Da moje i da e vazbujda6to kogato e po vreme na sex
theworldleader
06-15-2006, 14:46
Възбуждащо е да правиш анален секс, та както и вагиналния е възбуждащ, така и аналния, както виждаш момичето е казало, че вече повече дори му харесва..
Възбуждащо е да правиш анален секс, та както и вагиналния е възбуждащ, така и аналния, както виждаш момичето е казало, че вече повече дори му харесва..
To4no taka e Ceci Dori na momenti analniq mi e po-priqten ot vaginalniq
theworldleader
06-15-2006, 14:54
ММм я се свържи с мене, ако си от София :twisted:
:lol:
Ti nali si ima6e priqtelka ei.
Tq ne ti li dava v anus4eto ?
theworldleader
06-15-2006, 15:02
Неее дава... :?
Регистрирай се и пиши ! :Р
Sega ne mi se zasnimava s registracii moje utre.
Ti trqbva da q predrazpoloji6 taka 4e sama da poiska, a ne kato teq koito razkazvat 4e sa se izpusnali malko i gajetata im sa gi zarezali
theworldleader
06-15-2006, 15:08
Ti trqbva da q predrazpoloji6 taka 4e sama da poiska, a ne kato teq koito razkazvat 4e sa se izpusnali malko i gajetata im sa gi zarezali
Регистрирай сееееее искам да ми кажеш как да я предразположа.. !!! МОЛЯ ТЕ ! :Р
Регистрирай сееееее искам да ми кажеш как да я предразположа.. !!! МОЛЯ ТЕ ! :Р
registrirah se. sega kakvo?
на мен изобщо не ми струва възбуждащо това нещо!
:?
vseki misli razli4no nal ise se6ta6
martinnest
06-15-2006, 21:18
...na momenti analniq mi e po-priqten ot vaginalniq
леле ти си първото момиче което казва подобно нещо...защо и мойта приятелка не е като теб...мъкааа... :? направо те взимам ей. :wink:
ne6to ne razbrah mnogo smisula na tazi tema, a i tva da ne vi e 4at we, stiga spamili
po-temata: ok, namesto da se ispuska6 po vreme na seks za6to ne hodi6 purvo do toaletna?
`Death`Whore`
06-15-2006, 22:09
Явно нямаш представа колко сериозна инфекция можеш да си докараш с вкарване на пениса във вагината, след като е бил в ануса.
Az ne vijdam nishto vazbujdashto v tova da se naakash. Qvno priqtelq ti ne e gnusliv. Ako na men mi se slu4i podobno neshto(nqkoe momi4e da se nasere dokato q 4ukam v dupeto) she polu4a psixi4na travma pone za nqkolko sedmici. Ina4e estestveno za tva izpuskane mom4eto e vinovno, zashtoto trqbva da se saobrazqva s deistviqta si!
zeleni_o4i
06-16-2006, 08:41
"sa6to taka nie ne izpolzvame prezervativi i do sega ne sam imala problemi kogato posle sme pravili vaginalen ili oralen sex."
:shock: :shock:
1. pri analen sex ima mnogo po-golqma opasnost za zaraza ot venericheski bolesti, ot kolkoto pri vaginalen sex, poradi nalichieto na poveche mikrobi;
2. ako ti i tvoq priqtel se obichate i vi haresva analniq sex, nishto protiv, no ne se izlagaite na nenujni riskove (vagonalen ili oralen sex sled analniq), ili pone izpolzvaite prezervativ (i e zadujlitelno sled analniq sex da go smenite ako iskate da pravite vaginalen). tova sa edni suvsem elementarni sredstva za predpazvane, dori i s dulgotraen partnior.
a imash li predstava kolko e opasno da pravish vaginalen sex sled analen? mojesh da si dokarash nqkoq infekciq i da stanesh sterilna (seriozno). :roll:
ЧЕТА И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Божееее, какво доживях да видя. Такива хора дето обичат аналния секс са простаци. Ето какво мога да им кажа: :smt074 :smt076 :smt067 :smt097 :smt093 :smt092 :smt096 :smt084 :smt070 :smt019 :smt013 :smt011 :smt097
Communist
06-16-2006, 11:42
ЧЕТА И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Божееее, какво доживях да видя. Такива хора дето обичат аналния секс са простаци. Ето какво мога да им кажа: :smt074 :smt076 :smt067 :smt097 :smt093 :smt092 :smt096 :smt084 :smt070 :smt019 :smt013 :smt011 :smt097
Оле човек велик си, най-после някой разумен. И аз мисля точно така.
Те нека си правят анален секс, после халките им ще са... :-& :smt012
1. pri analen sex ima mnogo po-golqma opasnost za zaraza ot venericheski bolesti, ot kolkoto pri vaginalen sex, poradi nalichieto na poveche mikrobi;
грешиш... няма НИКАКВИ микроби... човешката уста е 50 пъти по-мръсна от ануса. Научно доказано е ;)
kudravoto
06-16-2006, 11:50
spored men vseki si ima pravo na izbor i vseki si go pravi kakto pove4e mu haresva na nqkoi im haresva vaginalniq na drugi analniq ne vijdam nikav problem v tva
ne mi dopada ideqta... btw kak moje bez kondom ???pff