PDA

View Full Version : Neznam kakvo stava pomognete mi.

seksi_kote_f
06-15-2006, 15:07
Imah priqtel predi 1 sedmica s koito hodihme 11 meseca.Vsi4ko be6e idealno(karai 4e ponqkoi put kusah me i na sledva6iq den pak trugvah me i malko se pokarvame kakto vsqka dvoika)Az davah vsi4ko za nego i toi su6to,toi postoqno mi pomagae6 kogato imam problem mn se obi4ah me.Na6ata lubov be6e lubov ot pruv pogled zapoznahme se i sled 2 4asa ve4e bqhme zaedno i mn 6tastlivi.No doide edin periot predi okolo 1 mesec prez koito moite 4ustva se izpariha no ne mu pokazvah i se durja6 kakto obiknoveno.Ima edno momi4e ot moq klas s koeto bqhme mn dobre fr az davah vsi4ko za neq i tq su6to za men ,no re6ih da q zapoznaq s priqtelq mi i ot tam vsi4ko se oburka.Toi iska6e da me nakara da revnuvam i po4na da q pregru6ta pred men a az ne revnuvah i toi mn se izdrazni 4e ne revnuvam i se upita po vsqkakuv na4in da me nakra da revnuvam no ne uspqva6e.I edin den utidohme az i "moqta fr" v babata na priqtelq mi da piem kafe i az se durjam mn gadno zaredi tova 4e toi i se natiska i toi me popita dali iskam da sum s nego az mu kazah ne i skusah me i sled 5 minuti izvika "moqta' fr v drugaat staq i togva toi i e predlojil da trugnai i tq se suglasila i na sledva6iq den sa se naebali.Az mu se molih da e pak s men no toi postoqno mi kazva6e ne i ne i ne i na men mi stava6e vse po kofti i kofti i re6ih da izlziam s edno mom4e ot negovoto daskalo i toi razbra i na su6tiq den mi se obadi da mi se moli da sum pak s nego 4e e s neq samo zaredi sexa i svirkite ama az mu kazah 4e 6et si pomislq i 6te mu kaja i na sledva6tiq den trqbav6e da mu kaja i to4no re6ih da se vurna pri nego ama se ksarahme i toi kaza 4e nqma smusul da sme zaedno i az go prieh.Na sledva6ti q den se vidqh me i toi mi kaza 4e mn me obi4a vse o6te(vse pak 11 meseca ne e malko vreme)I toi kaza 4e ne moje da re6i s koq da bude i kaza 4e 6te hodi s dvete 1 sedmica i 6te re6i s koq da bude i az tupata re6ih i taka edna sedmica ad.Az ne izdurjah i trugnah s edno mom4e za da go zabravq i skusah s nego i toi re6i da e s neq.Obadi mi se po tela su6tiq den i mi kaza 4e 6tql da izbere men ama 6tom sum kazala na taq ot moq klas 4e hodi s dvete ve4e nqmalo 6ansove a na men ne mi puka6e za6toto ve4e bqh s drug i sled 2 dena mi se obadi kum 2 4esa ve4erta da me pita dali sum sama ili hodq ve4e s nqkoi i az mu kazah da i toi otka4i mole6e me da sum s nego ama az mu otkazvah za6toto bqh mn naranena i ne moje6 da sum s nego ve4e za6toot bqh s drug toi mi reve6e po tela i me moli6e i az mu kazah 4e sled 5 dena 6te re6a.Minaha 2 dena i mu kaza 4e reva6am da sum s nego.Otidoh v tqh i toi mi izrusi 4e e o6te s Moiqta fr i mu kazah da kusa s neq ina4e men nqma da me vidi i toi sksua s neq po tela i na drugiq den vijdam taq mur6a da otuva kum tqh i az mu zvunq i go pitam kakvo pravi taq vuv vas i toi vika samo da se vidim i az mu vikam da se ebete nali i toi vika az ve4e re6ih da ne sum s teb samo me nervi6 i me qdosva6 taka 6te e po dobre za nas da ne sme zaedno i z re6ih i ve4e go bqh zabravila ne hodihme pove4e ot 1 sedmica i toi mi se obadi dase vidim.Vidqh me se i vse edno ni6to ne se be6e promenilo be6e si su6toto toi me pregru6ta6a i mi kazva6e 4e iska da e s men ama az ne.Ve4erta se prebrah i mu se obadih i mu kazah 4e iskam pak da sme zaedno i bqhme 3 dena.Na tretiq den ot na6eto posledno hodene toi mi izrusi po tela 4e go draznelo glasut mi i ne samo go nervq i z u kazah da ne me tursi ve4e i tova be6e posledniq ni razgov za nas dvamata.Toi vseki den mi se obajda da me 4ue no samo tova.Toi hodi s taq ot moq klas zaredi sexa,toi daje nqma 4usvat kum neq.Sam mi go e kazvam i mi e kazvam 4e men mn me obi4a no kak edin 4ovek 6te me obi4a i 6te me naranqva.Molq vi obqsnete mi tova ne6to za6totot az ne moga da si go obqsnq.I nai vajnoto nz kakvo da pravq sega mn mi lipsva i vse o6te go obi4am no znam 4e nqma smusul da sum pak s nego :)pls pomognete mi PLS PLS HELP

Atula
06-15-2006, 15:19
Edvam go izchetoh do karq, no shte ti kaja, che ot cqlata rabota edinsveniq precakan e...tvoqta priqtelka. Toi obicha teb, a s neq prosto pravi sex. Ne mu davai poveche nito edin shans, nito edna celuvka, dokato ne ti dokaje, che se e promenil. Inache shte si produljish istoriqta do bezkrai i az veche nqma da moga da q procheta, zashtoto i tazi e baq dulga.

seksi_kote_f
06-15-2006, 15:23
MERSI I TO MN :)

LuDaTTa
06-15-2006, 15:39
Mi mila kakvo da ti kaja znachi spored men toi e s neq za da ti pravi mrusno .. az da se qdosvash zashtoto kakto si napisala ti ne si revnuvala i toi e napravil vsi4ko vuzmojno da pochnesh da revnuvash....hodi s neq za da se ebe vse pak e mom4e shte otkaje li seks... momchetata ne mislit s gornata si glava a s dolnata .... no az mislq che pak shte se subete shtom ti se obajda .. trugni s nqkoi mom4e napravi se che ne ti puka za bivshiq da vidish kak pak shte ti ticha zad d-to ... i kogato iska pak da ste zaedno mu kaji che iskash da hodish i s dvamata da vidish kak e napravi neshtata v svoq polza kakto se kazva "S negovite kamuni po negovata glava" :) dano da sum ti pomohne :smt083 [/img]

Atula
06-15-2006, 16:00
Damz, taka e..i otnovo shte kaja: kudeto e teklo, pak shte teche

CVETELLINA
06-15-2006, 16:08
уффф тази история като за сапунен сериал:] хаха бъзикам се :-D
Сега по темата ми виж мисля,че това момче не заслужава да е с теб...Той незнае какво иска.Първо ти се обажда-тръгвате,после пък казва,че го дразнел гласът ти-късате,после пак ти реве по тел-а,пак тръгвате....и така до кога можеш да продължаваш?! :shock: Бебешки изпълнения прави той според мен! ](*,)
А за какво спи с тази твойта приятелка?Това изглежда се едно ти не го привличаш...Ако той те обича истински ти ще си единствената за него,най-добрата във всичко...ако питаш мен,той малко е неориантиран ,в смисъл иска нещо и от двете,но незнае как да го получи....пък и не може да ви разиграва и двете....

П.С а и още нещо,тая твойта съученичка има ли акъл при положение,че знае за какво я използва той,има да тръгне с него....Пък и да пуснеш на някой още на първия ден,това е вече....незнам... #-o
:arrow: И накрая моя съвет:Зарязваш го,и си намираш някое готино момче,за което ти ще бъдеш момичето, което да те уважава и да те обича истински!Успех :wink:

seksi_kote_f
06-15-2006, 19:37
zabravih da spomena ne6to v istoriqta si 4e toi mi kaza 4e iska da e s men 6toto mn se e prevurzal kum men i 6toto mn me haresva i me obi4a i e sviknal s moite navici a e s neq zaredi sexa(za6toto tq uj mu dava vsi4ko)Tova spored men ne e normalno [-X

ziky
06-15-2006, 19:43
Много шит ситуация но от нея само може да си вадиш поуки какво е истински приятел,защото много често човек казва аз имам много приятели но съшност не е така защото ако се замисли повечето са познати... :|

seksi_kote_f
06-15-2006, 19:49
taka si e nqma priqtelsvo mejdu jeni i ne samo mejdu jeni.Vsi4ko e poznati

ziky
06-15-2006, 19:52
taka si e nqma priqtelsvo mejdu jeni i ne samo mejdu jeni.Vsi4ko e poznati

зависи.....има и ПРИЯтели може и рядко да се срещат но ги има чат пат.....а принципно мн повече има най добри приятелки от колкото най добри приятели защото момчетата много се приобщават към нови компании а момичетата обикновенно се тътрят зьаедно по магазини насам натам и ....просот незнам как да го обясня но момичетата някак си са по задружни...момчетата също нали най добри приятели така така ма не така като момичетата... :D

seksi_kote_f
06-15-2006, 20:16
po princip momi4etata mn zavijdat na priqtelkite si i zaredi tova taka stava v pove4eto puti i e mn kofti za tezi momi4eta na koito im zavijdat :(

ziky
06-15-2006, 20:17
po princip momi4etata mn zavijdat na priqtelkite si i zaredi tova taka stava v pove4eto puti i e mn kofti za tezi momi4eta na koito im zavijdat :(

а и на сичкото от горе еднака като види нещо от другата даже може да си промени характера...може едната да обожава да ходи по искотеки и да е по нахакана и другата постоянно като е с нея и като е по свита по сплутена и т д апочне да копира и тогава става много лошо..променя се сичко в нея и става една от сички...... :|

seksi_kote_f
06-15-2006, 20:28
Prav si i to adksi mn to4no taka e i taq "moqta priqtelka" postoqno mi zavijda6e 4e men me haresvat i 4e moeto semeitvo e mn po qko ot neitoto zavijda6e me za absolutno vsi4ko i zaredi tova tq malko po malko re6i da mi e kofti i da trugne s priqtelq mi(biv6iq)

ziky
06-15-2006, 20:30
Prav si i to adksi mn to4no taka e i taq "moqta priqtelka" postoqno mi zavijda6e 4e men me haresvat i 4e moeto semeitvo e mn po qko ot neitoto zavijda6e me za absolutno vsi4ko i zaredi tova tq malko po malko re6i da mi e kofti i da trugne s priqtelq mi(biv6iq)

Значи може сама да си правиш изводи колко тая твоя приятелка ти е истинска...ма аз друго не разбрахх.....
Защо само ние си пишеме в тая тема =P~

seksi_kote_f
06-15-2006, 20:37
nz i az xaxax :):) ama az si lqgam ve4e moje utre da dovur6em temata adi leka :roll:

ziky
06-15-2006, 20:39
nz i az xaxax :):) ama az si lqgam ve4e moje utre da dovur6em temata adi leka :roll:

Жалко тамън се заговорихме...аз още не съм вечерял яко се отплеснах с форума тука :D

seksi_kote_f
06-16-2006, 11:03

Жалко тамън се заговорихме...аз още не съм вечерял яко се отплеснах с форума тука :D

e to kak nqma da se otplesne6 tuka tolkova hubavo si govorim

seksi_kote_f
06-18-2006, 09:07
уффф тази история като за сапунен сериал:] хаха бъзикам се :-D
Сега по темата ми виж мисля,че това момче не заслужава да е с теб...Той незнае какво иска.Първо ти се обажда-тръгвате,после пък казва,че го дразнел гласът ти-късате,после пак ти реве по тел-а,пак тръгвате....и така до кога можеш да продължаваш?! :shock: Бебешки изпълнения прави той според мен! ](*,)
А за какво спи с тази твойта приятелка?Това изглежда се едно ти не го привличаш...Ако той те обича истински ти ще си единствената за него,най-добрата във всичко...ако питаш мен,той малко е неориантиран ,в смисъл иска нещо и от двете,но незнае как да го получи....пък и не може да ви разиграва и двете....

П.С а и още нещо,тая твойта съученичка има ли акъл при положение,че знае за какво я използва той,има да тръгне с него....Пък и да пуснеш на някой още на първия ден,това е вече....незнам... #-o
:arrow: И накрая моя съвет:Зарязваш го,и си намираш някое готино момче,за което ти ще бъдеш момичето, което да те уважава и да те обича истински!Успех :wink:

Moqta fr nqma akul na sus vseki s koito trugne spi na s;edva6iq den i obi4a da se ebe s gadjetata na priqtelkite si( natezi momi4eta im vikat k...i)Am tq sama 6te si 4upi nqkoi den glavata :)

CVETELLINA
06-18-2006, 11:23
seksi_kote_f ,ами тогава по-зле за нея,тя ще си страда след време,от собствените грешки....!В крайна сметка ти не можеш да оправиш кривия свят,и не можеш да помогнеш на някой,които не иска сам да си помогне.... ](*,)

seksi_kote_f
06-18-2006, 21:05
seksi_kote_f ,ами тогава по-зле за нея,тя ще си страда след време,от собствените грешки....!В крайна сметка ти не можеш да оправиш кривия свят,и не можеш да помогнеш на някой,които не иска сам да си помогне.... ](*,)

taka e :(

Azlan
06-18-2006, 21:09
Това като ,че отказ от некаф сапунен сериал =D>