PDA

View Full Version : толкова ми е тъжно

big_sister
06-15-2006, 16:03
момчето което толкова харесвам, за което говориха че и то ме харесва цялата година (той е от съседния клас) днес през целия ден беше до мен...и двамата знаехме че това ще са последните ни мигове заедно но никой нищо не каза. Сега се чувствам ужасно а връщане назад няма...

NeSTa_86
06-15-2006, 16:11
жалко, по-точно тъжно :(

thirteen
06-15-2006, 16:18
Да беше взела инициативата в твои ръце , като виждаше че не казва нищо.Съжалявай...цяла година си имала.

sladkoto_neli
06-15-2006, 17:23
не се отчайвай живота продалжава.

a_curious_girl
06-15-2006, 17:58
ще се справиш.И все пак е тъжно наистина

Carlos
06-15-2006, 22:13
за да сте заедно необходимо ли е да сте в едно даскало???
както казаха по-горе-имала си цяла година, той също...

priti_kiti
06-15-2006, 22:54
Разбира се,че ще се справиш. ;) Просто следващия път не изпускай шанса си,а действай навреме! :P

ziky
06-15-2006, 23:07
Принципно няма какво да направиш...и да плачеш и да се нервираш това е положението..много често спускаме мигове з акоито после съжаляваме че сме ги пропиляли,....но......неможе да се направи нищо....

big_sister
06-16-2006, 08:09
Благодаря ви искрено за съчувствието, но се получи невероятен обрат...както винаги споделих с моята компания същото което и на вас...те проявиха отново разбиране като вас и понеже са и негова тайфа и ни уговориха среща всички заедно на кино...как мислите ще подейства ли...даже казаха че щели да ни сложат един до друг.. :-s

e_l_i_z_a
06-16-2006, 08:30
Аз съм в същото положение.Пожелавам ти успех,пожелавам го и на себе си..за довечера.Тогава имам последен шанс :cry:

*an4eto*
06-16-2006, 08:34
Благодаря ви искрено за съчувствието, но се получи невероятен обрат...както винаги споделих с моята компания същото което и на вас...те проявиха отново разбиране като вас и понеже са и негова тайфа и ни уговориха среща всички заедно на кино...как мислите ще подейства ли...даже казаха че щели да ни сложат един до друг.. :-s
samo da te pitam ti na kolko gd si?emi ako sama re6i6 da napravi6 ne6to ... ne6tata 6te se polu4at ... 6tom i toi te haresva .... kato znae6 4e i ti go haresva6 i toi tebe :arrow: DEISTVAI

thirteen
06-16-2006, 10:29
и двамата знаехме че това ще са последните ни мигове заедно но никой нищо не каза. Сега се чувствам ужасно а връщане назад няма...
хАХахаа и кво като няма да сте пак в 1 даскало.Разбирам да бяхте в различни градове.хахаха Последните мигове заедно се 1 за умрял говорим.Не е трудно да му напишеш 1 смс Кво ста'а?:)аЕ на кафе..хахаха деца децааа

IKisseDAGirL
06-16-2006, 13:11
горкичката... жалко наистина, че никой не е имал смелостта да направи нещо..
и все пак не всичко е загубено - вероятно на него му е също толкова гадно и ако искаш, можеш да направиш така, че не всичко да свършва до тук :) задействай се малко, потърси от приятели телефона му, обади му се да излезете ей така съвсем неочаквано
убедена съм, че ще е най-прекрасната изненада за него :D от това и двамата ще спечелите, само малко смелост се иска :wink: не повтаряй грешката си да бездействаш и да чакаш щастието да ти падне от небето
просто зарадвай едно вероятно също толкова тъжно момче :P
успехче.. ;-)

seksi_kote_f
06-16-2006, 13:18
Gledai samo na pred ne sujalqavi nqma kiriq da sujalqva6 6te ima6 mn drugi 6ansove :D

USPEH :D [/b]

LP_girl_14
06-16-2006, 13:48
Наистина е много sad,ама тва може само да ти послужи за урок по нататъка и да се учиш от грешките си.Ако пак попаднеш в такава ситуация никога не чакай цяла година,за да признаеш чувствата си на някой,никога не пропускай момента да си близо до този който харесваш/обичай и се бори за него докрай,особено след като знаеш че и той не е безразличен към теб.Айде напред и нагоре :wink:

MiRaCuLiXbb
06-16-2006, 16:20
Ае да не е свършил света ве, зимаш му телефона и му се обаждаш.

nasty_13
06-16-2006, 17:26
Да беше взела инициативата в твои ръце , като виждаше че не казва нищо.Съжалявай...цяла година си имала.
a taka! sega idi blyskai try6kai ama samo ti si si vinovna! :twisted:

big_sister
06-16-2006, 18:09
a taka! sega idi blyskai try6kai ama samo ti si si vinovna! :twisted:
о да, действаш ми супер...направо чак ти се чудя колко си съпричастен...никой досега не ми е действал по успокояващо бе въобще супер си без теб нямаше да осмисля нещата :lol: :smt041

06-16-2006, 18:21
Здравйте всички. Имам един сериозен въпрос към вас. Какво мислите за връзките с женени мъже. Като държа да отбележа че въобще не става въпрос само за секс, а дори напротив. Просто как приемате факта да си влюбен в женен мъж. Който няма деца, дори не обича жена си.
При мен е така. Имам сериозен приятел от няколко години. обичам обаче другия, който е женен, но не обича жена си, а изпитва чувства към мен. Какво бихте направили вие в моето положение? Бихте останали с човека, с който сте сега, който дори прави планове за съвместно бъдеще и дори женитба ( да, не съм тийн вече), или бихте се борили за любовта си, въпреки че ще нараните други хора.
Много моля само за сериозни отговори, който не се вълнува - нека не пише.

Spei64eto
06-16-2006, 18:36
Здравйте всички. Имам един сериозен въпрос към вас. Какво мислите за връзките с женени мъже. Като държа да отбележа че въобще не става въпрос само за секс, а дори напротив. Просто как приемате факта да си влюбен в женен мъж. Който няма деца, дори не обича жена си.
При мен е така. Имам сериозен приятел от няколко години. обичам обаче другия, който е женен, но не обича жена си, а изпитва чувства към мен. Какво бихте направили вие в моето положение? Бихте останали с човека, с който сте сега, който дори прави планове за съвместно бъдеще и дори женитба ( да, не съм тийн вече), или бихте се борили за любовта си, въпреки че ще нараните други хора.
Много моля само за сериозни отговори, който не се вълнува - нека не пише.бих излизала и с двамата :oops: ,но лошото е че все някога някой ще разбере и ще стане мазало . Прецени кой повече обичаш , но по - добре ще е да излизаш с другия си приятел ( не този женения ), но както искаш O:)

DevilWish
06-16-2006, 18:40
Отивай на кино и там го хвани за ръка и така!

strawberry1988
06-16-2006, 19:43
tujno e,no trqbva da gleda6 napred,v kraina smetka s tova ne svur6va sveta,nali taka

POLA^_^
06-16-2006, 20:08
ей той те харесва,но просто явно му липсва смелост!Действай!
И разкажи как е минало на киното,защото съм любопитна :wink:

06-21-2006, 08:48
мне в края на краищата май ще се откажа...явно не ме харесва...или по скоро не ме заслужава...поканих го на р.д. което си беше смело от моя страна щото сме говорили 2 пъти на кръст... в началото имаше готовност...ама после аз малко почнах да досаднича и той ми отпрати леко грубо...каза че се надява че ще дойде ама....бе тъжно ми е каквото и да говорим

ziky
06-21-2006, 11:08
мне в края на краищата май ще се откажа...явно не ме харесва...или по скоро не ме заслужава...поканих го на р.д. което си беше смело от моя страна щото сме говорили 2 пъти на кръст... в началото имаше готовност...ама после аз малко почнах да досаднича и той ми отпрати леко грубо...каза че се надява че ще дойде ама....бе тъжно ми е каквото и да говорим

:!: :!:

06-21-2006, 11:49
такъв като тоя не ми трябва :!: