View Full Version : Zashto jivota e tolkova proklet?
ot4aqh se ot vsi4ko i ot vsi4ki ve4e nqmam nishto nito nadejda nito me4ti nito spokoen na4in na jivot ni6toooo ni6to si nqmam!!! nqmam i kusmet s mujete!! vsi4kite gledat v men samo tova kak da spqt s men a ne neshto seriozno i nikoga do sega sum nqmala seriozno gadje a sum spala sus super mn muje i moje bi to4no tova e pri4inata zada nqmam seriozno gadje neznam no na skoro sre6tnah edin 4ovek kum koito super mnogo se privurzah no mai i s nego nqma da se polu4i to se e vidqlo 4e na men ne mi e pisano da buda 6tasliva!! ta tozi 4ovek e mn gotin li4no na men super mn mi haresva vijdame se blizo sedmica li4i si 4e po edin ili drug na4in durji na men no....sno6ti si govorihme i kaza 4e moje da zamine drugata sedmica za evropa stana mi mn kofti dnes mi kaza 4e 6te mi se obadi no ne mi se obadi sedq i 4akam kato nqkoia glupa4ka da se obadi a nqma nito vest nito kost ot nego!! iskam da sum s nego zaradi nego sum gotova da se promenq no... qvno toi nemoje da go razbere misli 4e ne sum seriozna!!! #-o sno6ti daje si dadohme shans da sme zaedno i da se probvame na seriozno no toi o6te ne mi se e obadil !! a kogato sme se vijdali vinagi ako nqkoi mi se e obajdal toi super mn e revnuval mn puti go e pokazval oh...neznam kakvo da pravq!! iskam da sum s nego kak da mu go obqsnq kak da mu kaja 4e moga da sum seriozna i da buda samo s nego !!! na men jivota mi e proval otnostno mom4etata no iskam da se popravq i da buda s tozi 4ovek a toi o6te ne se e obadil imam 4ustvoto 4e pove4e nikoga nqma da se obadi !!1 i vsi4ko e bilo predtekst samo i samo da mojem da spim zaedno !!!! KAKVO DA PRAVQ ISKAM DA MI SE OBADI SEDQ I 4AKAM KATO PURVATA GLYPA4KA DA SE OBADI I SE NADQVAM NA NEVUZMOJNOTO EDVA LI NE?! HELP ME
thirteen
06-15-2006, 16:23
леле...
шашнах се.С него не разбрах спала ли си?На колко си години?
Звънни му ти.И живота никак не е проклет.Това което човек си прави никой не може да му го направи.Замисли се къде ти е грешката.Момчетата вече не харесват леки жени.Ти вече си се истървала ми стана ясно.Кажи му всичко това което написа.
spah s negooo!!! o6te purvata ve4er kakto izleznahme no ne sum leka prosto go iskah zashtoto toi mnogo mi haresva!!! ne sum iskala da si misli 4e sum leka ili neshto takova?! e da mu se obadq i 6te si kaje 4e sum nqkoia nahalnica ili neshto takova?! nemoga da go zabravq i da mi izleze ot akula vupreki 4e se vijdame ot sedmica kolkoto i malko vreme da e tova toi mi vlezna pod kojata zaebah vsi4ki drugi koito mi se obajdaha gotova sum da zareja vsi4ko samo i samo zada buda s nego i kolkoto i da se opitvam da mu go obqsnqvam toi nemoje da me razbere ili se pravi 4e nemoje!!! oh... neznam kakvo da pravq !!! ne iskam da vodq staria na4in na jivot koito imah da mi se obajdat mn mom4eta da hodim na gore na dolu i taka iskam da sum s nqkoi na seriozno i da znam 4e moga da raz4itam na nego?! kak da go spe4elq ?! toi sushto mi be6e kazal 4e iska da e s men no kakvo stana neznam!!! zashto taka edva li ne se otdrupna?! opitah se da se durja super dobre oh neznam! kakvo da pravq nemoga da mu se obadq no ne iskam i da go izgubq privurzah se super qko kum nego!!!! HELP ME
Night_lover
06-15-2006, 16:31
Хай в клуба на Влюбените! Цялата работа е , че ти си влюбена и си решила да се промениш- това е мн готино защото повечето момичета праят обратното (поне според мен) . Трудно ми е да ти кажа да не се притесняваш и , че той ще ти се обади ама....бъди оптимиска! Недей да гледаш точно в тоя момент отрицателно на всичко! [-X Ще видиш , че ако той те харесва всичко ще дойде по мястото си! :-)
Относно заминаването - ако всичко бъде наред с вас , то дотогава си изкарайте готино! Немислете за бъдещето :) , кефете се на живота! Той няма да е единствения , но ще видиш , че ако ся се промениш към добро ще станеш супер готин човек (казвам го защото не те познавам) !