View Full Version : С какво се мажете лицето
Чудя се с какво си мажете лицето за да ви стане гладко и меко ........
Също така и против пъпки и черни точки.Защото мойто лице адски грубо и няколко пати се мазах с едно кремче преди време стана ми гладко лицето но ми се появиха черни точки и манички пъпки и затова изкам да споделите с какво се мажете лицето
a_curious_girl
06-15-2006, 17:42
Mи по принцип се мия с гел за лице на Elea и след това си слагам едно кремче пак на същата фирма,което е против черни точки и пъпки.И понякога си слагам крем за лице на Avon ама не е много хубав
martin69
06-15-2006, 17:42
Не знам какво си ама май си момиче, аз се мажа с AVON CLEARSKINOIL FREE BALANCING LITION и AVON CLEARSKIN IMEDIATERESPONSE BLEMISH TREATMENT и ми помага.
Мацки, не знам за вас, но откакто прочетох една статия за вредните съставки и химикали, които се използват в козметичните продукти, леко се ужасих....още повече, че ги открих в нещата, които ползвах в момента...как може маската за лице да има някаква си парафинена гадост, която била супер вредна и оттогава реших, че каквото е с тези мазала същото и без тях....пък и честно казано не виждах красотата да ми се е засилила кой знае колко от тях...единствено ползвам едно тоалетно мляко за почистване на грима, и понякога си правя и парна баня...и толкоз..
Също така и против пъпки и черни точки.Защото мойто лице адски грубо и няколко пати се мазах с едно кремче преди време стана ми гладко лицето но ми се появиха черни точки и манички пъпки и затова изкам да споделите с какво се мажете лицето
epa s laino :smt005
LapaiteMiKura
06-15-2006, 20:58
s laina i govna ! saka6 li da ti zavrem edno moe presno izsrano govno v minjata ?!?!?!? :smt019