View Full Version : normalno li e?
normalni li e visoka sa 164 i tega 54 kg?
Не, не е нормално!!!
Имаш проблем, но той не е свързан с физиката ти, а с това как възприемаш самата себе си....ако се харесваш - Ок, ако не, дори и аз да ти кажа,че е нормално това ще промени ли мнението ти?
Аз съм 162 (всъщност съм 160, двата сантиметра са си от мен, но това е тайна :-D ) и тежа 53 (тоя път не лъжа)...и въобще ни ми пука дали е нормално или не, щом се чувствам и смятам, че изглеждам добре...
Гледай с повече самочувствие на себе си и хич да не ти пука, откажи се от идеята да се слагаш в някакви рамки и точни килограми......:)
siXt_senSe
06-15-2006, 19:03
Скъпа ако си мислиш че твоето не нормалоно,то ще ти кажа че аз сам 1.63 и тежа 40 кг #-o но мила не ми пука.Не е някаква болест щото си похпвам доста обилно,но метаболизма ми е такъв.Не мога да го променя.Ти ако можеш - УСПЕХ много ще се радвам за теб,но докато си си така единствения ми съвет е да се харесваш такава каквато си и да не ти пука ако някои каже нещо гадно относно това по твои адрес :wink:
Не :!: Изобщо не е нормално :!: Сигурно си тежко болна.Тряа веднага да отидеш на лекар,че от това се умира.
ХОРА-спрете с тея комплексарски и идиотски теми :!: Сигурно има още 2 милиона такива.Осъзнайте се малко :!:
crazy_mouse
06-15-2006, 20:19
Не :!: Изобщо не е нормално :!: Сигурно си тежко болна.Тряа веднага да отидеш на лекар,че от това се умира.
ХОРА-спрете с тея комплексарски и идиотски теми :!: Сигурно има още 2 милиона такива.Осъзнайте се малко :!:
А така.СПРЕТЕ с тия еднотипни теми:дебела ли съм,нормална ли съм,нормално ли е да съм 164см и 54 кг и всякакви тем подобни.МИ просто се погледни в огледалото и все ше преценишшшшш!!!!!!!!Не е много сложно...........поне за повечето........
Пепи Пекторалиса
06-15-2006, 20:21
Дебела си. Под 50кг трябва да си.
Пич, ти уби всичко детско в мен..
И сега да остлабвам ли трябва.....http://smilies.sofrayt.com/%5E/d/az.gif
Пич, ти уби всичко детско в мен..
И сега да остлабвам ли трябва.....http://smilies.sofrayt.com/%5E/d/az.gif
Не е задължително, но ако искаш перфектна фигура - да трябва да отслабваш.
cool_kitty_:P
06-15-2006, 21:44
leleeeeeee tyka klub na anorexsi4ki li e???!!!!!
Пепи Пекторалиса
06-15-2006, 21:45
leleeeeeee tyka klub na anorexsi4ki li e???!!!!!
Момиче не се изказвай глупаво... приятелката ми е 174 50кг и е много далеч от анорексията.