View Full Version : NZ KUF MI E PROBLEMA
Tazi tema e po-skoro, 6toto iskam da si kaj vsi4ko, koeto me natujava i se nadqvam taka da mi stane po-dobre. Nz kuf mi e problema, no sam na 14 i do sega ne sam imala gaje, a mislq 4e tfa ne e e normalno 6toto vs mi fr sa imali ili pone sa se zabivali s mom4etata, koito haresvat. Moje bi si haresvam prekaleno gotini mom4eta za men, vupreki 4e po toq vupros ni6to ne moga da napravq-vse pak ne si izbiram koi xaresvam! Minalata godina bqh vlubena mn dulgo v 1 mom4e, koeto kato razbra 4e as i o6te nqkolko momi4eta go haresvame se vuzgordq i re6i da se pravi na mn velik i nedostupen, no slava Bogu go zabravih...
A sega mi e mn kofti 6toto pak si haresvam 1 mom4e i imam 4uvstvoto 4e ako toi razbere 6te stane po absolutno su6tiq na4in. E vie kfo mislite? Kak moga da preodoleq problema si?
NeSTa_86
06-15-2006, 18:27
емии пробвай сееее :0 няма смисъл да живееш в страх ;) и не забравяй ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИЦИ е поне така казват де
miloto_zver4e
06-15-2006, 18:28
MILa ne mislq 4e e vajno kak izglejda6,a kak se 4uvstva6!nujno e da ima6 samo4uvstvie,no ne i prekaleno koeto da e nepokrito!mislq 4e e nai dobre da si pazi6 dostoinstvoto i ako nqkoe mom4e ne ti obru6a vnimanie zna4i mnogo gubi!kaji si "ne znae kakvo ispuska"!spored men 6e se 4uvstva6 strahotno sled tova!ponqkoga ne e vajno kak izglejda6 a kakvo ima6 v sebe si!!USPEH!!!:)
Хаха...спокс...тва че си на 14 и си нямала гадже до сега не е въобще болка за умиране...познай кой е на 20 и все още не е имал сериозна връзка...за всичко си има време казвам аз...
Виш първото изречение което прочетох ми стана ясно за какво става въпрос.......за сичко си има време...няма да се притесняваш....това не те прави нито по глупава нито никаква по малко от другите...можеби си стеснителна-приеемливо е секичовек е така....просто не трябва да се отчайваш....бъди себе си и някога макар и късно или рано ще имаш гадже и няма да се чустваш зле.... :)
[quote="tujnata"]Tazi tema e po-skoro, 6toto iskam da si kaj vsi4ko, koeto me natujava i se nadqvam taka da mi stane po-dobre. Nz kuf mi e problema, no sam na 14 i do sega ne sam imala gaje, a mislq 4e tfa ne e e normalno 6toto vs mi fr sa imali ili pone sa se zabivali s mom4etata, koito haresvat. Moje bi si haresvam prekaleno gotini mom4eta za men, vupreki 4e po toq vupros ni6to ne moga da napravq-vse pak ne si izbiram koi xaresvam! Minalata godina bqh vlubena mn dulgo v 1 mom4e, koeto kato razbra 4e as i o6te nqkolko momi4eta go haresvame se vuzgordq i re6i da se pravi na mn velik i nedostupen, no slava Bogu go zabravih...
A sega mi e mn kofti 6toto pak si haresvam 1 mom4e i imam 4uvstvoto 4e ako toi razbere 6te stane po absolutno su6tiq na4in. E vie kfo mislite? Kak moga da preodoleq problema si?[/quote
edna pliqtelka ima sushti problem
ama az kato mom4e da si dam mnenieto
ako go haresvash tolkova napravo liskuvai
napravi mu nqkuv znak neshto ala-bala
vseedno igraesh na risk pe4eli-risk gubi :-D
sujelqvam za pravopisnite si greshki #-o
znam 4e na vs se slu4va
А да забравих да спомена че велики личности колкото ги искаш само че колко са велики те си знаят..сичко е въпрос на свалки....от там нататъка секи е велик до няква степен...обикновено момичетата с еправят на недостъпни и си падат по "истинските мъже"с руси коси......обаче па и момчетата не падат по ниско :D
seksi_kote_f
06-15-2006, 19:57
ako probva6 ni6to nqma da zagubi6 :D
Axxxel и аз като теб съм на 20 години и съм нямал сериозна връзка.
Абе NeSTa_86 как така им завърташ главите на тия момичета.Я дай едно съветче. :wink:
i as imam takaf problem, trudnoe da zabravi6 nqkogo, kogoto si obi4ala mnogo
nasty_13
06-16-2006, 17:25
1. ti si izbira6 kogo da haresva6..ako sa tvyrde gotini za tebe emi promeni si malko viziqta 4e da izleze 4e ti di tvarde gotina za tqh...nie ot foruma nqma kak dsa ti pomognem..trqq se fane6 v ryce i da deistva6. :wink:
{sweet4e}
06-16-2006, 17:35
Наистина може да си промениш визията,но аз не съм те виждала де...ама аз така направих когато започнах да 'водя връзки' с момчета.
Иначе трябва по някакъв начин да флиртуваш с него-дали с поглед или да го заговориш случайно,ти избираш.Само не се дръж...как да кажа.... #-o невинна или по-скоро непохватно.Трябва да добиеш самочувствие и така няма да направиш някой ГАФ.
АИДЕ ДЕЙСТВАЙ и ПОМНИ-ГЛАВАТА ГОРЕ!!!!!!!!!!!!!!!!