View Full Version : балсам-неотмиващ се...
Тьй като ненамерих такава тема....Вьпроса ми: Вреди ли ако не го измиеш,до каква степен вреди ( аок изобщо вреди ) какьв ефект има в/у косата ти?
ПО ЗДРАВИ
Тьй като ненамерих такава тема....Вьпроса ми: Вреди ли ако не го измиеш,до каква степен вреди ( аок изобщо вреди ) какьв ефект има в/у косата ти?
ПО ЗДРАВИ...........мноооооооуу..... .лайнян!!!!! АБЕ ДЕБИЛ КВИ СА ТИЯ ИДИОТСКИ ВЪПРОСИ БЕ?????
crazy_mouse
06-15-2006, 18:37
Ми щом е "неотмиващ се" значи нищо не става като не го измиеш.Той просто не се мие.Ми аз имам и по принцип трябва да оформя косата,да и предава блясъм обаче моя е на Sunsilk и изобщо не ми харесва така че не си го взимай този.Иначе на Avon хич не е лош,имах един който беше спрей и изобщо не беше лош.
ПО ЗДРАВИ...........мноооооооуу..... .лайнян!!!!! АБЕ ДЕБИЛ КВИ СА ТИЯ ИДИОТСКИ ВЪПРОСИ БЕ?????
Ха, пич като гледам какьв ти е езика немисля че ще зачета "НЕИДИОТСКИЯ" ти пост. Айде сьс здраве :?