View Full Version : a sq de?!?!
taka zna4i s moq sme okolo godina zaedno no i dvamata ne sme go pravili dosega... oba4e sme si govorili za tova i toi mi e kazal 4e iska no iska az da kaja koga za6toto iska az da sam napalno gotova za tova... razbirase tova e mnogo hubavo no... na4i az iskam da go napravim na den dena mi no problema e tam 4e v nas po4va remont i stava malko slojni4ko 6toto nqma kade...oba4e az si mislq za hotel...mislite li 4e e tapo (na 17 sme)? moga da namerq koi da mi zapazi staq no nz kak 6te mu se stori ideqta... davaite mneniq i sa6to taka kak da bade parviq pat...iskam da go podluda o6te ot sega do togava (do den dena mi a toi e sled okolo mesec) iskam da po nakaram da me iska mnogo silno no kak da go postigna v kafene? help pls
alkobalko
06-15-2006, 18:44
Kato nachalo vie ste zaedno veche dosta vreme i sum sigurna, che toi go iska ne po-malko ot teb. Pravi mu chest, che e kazal ti da reshish koga. Za men tova pokazva, che naistina durji na teb. A sega po problema ti. Da, kofti e, che pochvate remont i varianta u vas otpada. Ne znam kak stoqt neshtata pri nego. Nqma li variant da go napravite u tqh? Ako ne, hotelut ostava kato posleden variant. A otnosno tova kak da stane...ami nqma specialna recepta. Vsishko shte si doide samo. Prosto se druj estestveno i izjivei tozi mig. Nai-vajnoto e vzaimnata blizost i fizicheska i duhovna. I spokoino nqma nachin toi da ne te iska. Prosto nqkoi put dokato si govorite mu namekni za "sledvashta faza v otnosheniqta vi". Toi hte se doseti, budi sigurna i shte chaka tozi mig s neturpenie. Kakvoto i da reshite ne zabravqite da se pazite, za da ne stane nqkoi gaf. Pojelavam vi uspeh i prqtno izkarvane. :D
a kak da go podludq dokato sme na kafence
tva poslednoto pak az go pitamm :)
taka zna4i s moq sme okolo godina zaedno no i dvamata ne sme go pravili dosega... oba4e sme si govorili za tova i toi mi e kazal 4e iska no iska az da kaja koga za6toto iska az da sam napalno gotova za tova... razbirase tova e mnogo hubavo no... na4i az iskam da go napravim na den dena mi no problema e tam 4e v nas po4va remont i stava malko slojni4ko 6toto nqma kade...oba4e az si mislq za hotel...mislite li 4e e tapo (na 17 sme)? moga da namerq koi da mi zapazi staq no nz kak 6te mu se stori ideqta... davaite mneniq i sa6to taka kak da bade parviq pat...iskam da go podluda o6te ot sega do togava (do den dena mi a toi e sled okolo mesec) iskam da po nakaram da me iska mnogo silno no kak da go postigna v kafene? help pls
принципно е така и аз не обичам да правя с който каквото и да е било сещаш ли се когато тя се почустваготова тогава....обаче това нещо не се планира смисал може но е глупаво....просто то само си ида се някога...няма значение че сте на 17 има време за сичко..не избързвайте....просто могат да станат мн неща с лоши последствия и може мн неща да се объркат....вярно е млако по големи сте на по 17 но това не преи това нещо да си дойде само.....например мога да дам пример с първата целувка с момичето или момчето зависи....тя сама си идва в най подходящия момент......неможе да я предвидиш а ако си правиш планове те или се провалят или ефекта не е същия както ако не си ги правила.... :)
Ами мисля,че доста време вече ходите и е нормално да мислите за това,така че какво чакате :D Обичате се и ако той и ти сте готови не виждам нищо лошо.Ами щом във вас не може,може да опитате у тях и ако там не може отидете на хотел.Успех!
NaI_MiLi4KaTa
06-16-2006, 02:35
На мен това с хотела не ми звучи много подходящо и не би ми допаднало. Съгласна съм, че ако е нагласено няма да се получи както трябва. Не бързайте, изчакайте подходящите време и място... Толко време те е чакал, ще изтърпите още малко. :smt016