elencheto
06-15-2006, 19:15
zdraveite...nz ot kade da zapo4na...ne mi e tolkova golqm problema,no iskam suvet...1vo-nqmam izkliu4itelno mn naistina istinski priqtelki-xaaxxax-edna osnovno.Tq e prekrasno momi4e,kato sestra mi e.2ro-imam si edno gadje ot godina nqkade...I dvamata gi 4uvstvam ednakvo blizki-ako trqbva da izbiram nikoga ne moga da se razdelq s nikoi ot tqh...i da se vurna na osnovniq problem-ot 1 mesec nasam ne mogat da se ponasqt,postoqnno govorqt zad gurba na drugiq,nenavijdat se-i ot tova stradam nai-mnogo az.ne moga da gi reduvam,za6toto kogato izlezna s ediniq,drugiq se surdi,no ne moga da sum i s dvamata,za6toto prosto ne iskat da se vijdat i pri polojenie 4e do sega vinagi vsi4ko be6e perfektno-vinagi vsi4ko si be6e normalno,izlizahme si trimata,veselqhme se i t.n.-ne znam kakvo gi promeni tolkova.Kum dvamata vinagi mi e bilo ednakvo otno6enieto-vinagi trimata navsqkade-nz tova revnost li e kakvo e-4e tolkova da se namrazqt......iskam vsi4ko da se naredi,vsi4ko da e kakto predi,za6toto ako produljavat taka ne iskam da gi vijdam i dvamata(kolkoto i da mi e trudno da go kaja)...pls daite mi suvet kakvo da napravq za da bude vsi4ko kakto be6e... :smt010 :smt010 :smt010