View Full Version : Успех !!!
Just_One_Girl
06-15-2006, 20:06
Ей хора искам да пожелая успех на всички, които утре ще имат изпит :) Как сте сега преди него, кажете си как сте после, след като всичко е минало :)
Аз лично никак не си го слагам на сърцето, даже се кефя, че ще учим по-малко. Не е да кажеш, че съм отличничка, ама 4 ще имам. За тия които се шашкат - споко лесен е, даже по-лесен от класното :)
Така че... Успех на всички и без паника 8)
Ако говориш за изпита, който е по език след 8-ми клас, благодаря :).
Успех на всички, които се борят за "елитните" гимназии. Нека влязат там, където искат :).
xora nqkoi znae li kfa 6te e temata po literatyra sled 7-mi klas plssss kajete ili koq predpolagate 4e 6te e ?
^BaBy^GirL^
06-15-2006, 22:31
Темите п0 литература ще са готови на 22 вечерта но ест че ние няма да ги знаем :D Аз се надявам да е " Една българка " или поне " Ангелинка " [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
WILD__BOY
06-16-2006, 05:54
xora nqkoi znae li kfa 6te e temata po literatyra sled 7-mi klas plssss kajete ili koq predpolagate 4e 6te e ?
Е аз я знам ;)
Патриотизмът в живота на хъшовете. - "Немили недраги" Иван Вазов.
IKisseDAGirL
06-16-2006, 06:33
мм на една моя приятелка след мъничко й почва изпита и трябва да стискам палци :) и на ръцете, и на краката, навсякъде :mrgreen:
Just_One_Girl
06-16-2006, 11:34
Хахаха лелее бахти изпита :lol: Отивам в 8:15, започва в 10:15 :lol: Квестор ми беше най-готиния възможен даскал :lol: Каза ни, че "всичко е позволено, стига да не те хванат". Познайте какво значи :lol: :lol: :lol: По-яко преписване никога не е било. Подвикват се отговори, хвърчат листи с отговори, че даже и целите листи, по които пишем минаваха по редиците :lol: :lol: :lol: Лудница! За по-малко от час бяхме готови :lol:
Ако говориш за изпита, който е по език след 8-ми клас, благодаря :).
Успех на всички, които се борят за "елитните" гимназии. Нека влязат там, където искат :).
и аз така ето ся се пребирам след изпита по немски пфуу осрах 1 упражнение(онова с когато )
По англиски беше много лесен изпита...само на четенето въпросите бяха объркваши някои :? . иНаче и 1-вата тема за съчинение беше мн. лесна само да не беше 100-120 думи, щото аз написах 140.
HeavenSent
06-16-2006, 12:21
A az ne mislq 4e izpito po angliiski be6e lesen...tozi listening naprao me razbi... pak i daskalkata mn manka6e :?
LoVe_RuSlAn
06-18-2006, 13:54
Oh dano se padne edna bylgarka ili do ikago i nazad ili pyk opyl4entzite na 6ipka 4e drugite temi ...
Jessika_MG
06-18-2006, 14:40
Е аз я знам ;)
A znae6 li koi t6e spe4eli na svetovnoto :roll: ?
Е аз я знам ;)
Ти сериозно ли???Сигурен ли си????????Моля те отговори?!!!Откъде знаеш???????Или се бъзикаш с нас?????????
Патриотизмът в живота на хъшовете????????????