PDA

View Full Version : kak da mu se obadq

06-15-2006, 20:06
Vsi4ko se slu4i predi okolo mesec .moi poznat me zapozna s nai-sladkoto mom4e na sveta(na 22 godini)izlqzohme vednaj i pove4e ne sme se vigdali toi skoro e idval do nas no me e nqmalo (poznava po malkiq mi brat)mnogo iskam da se vidi pak no neznam kak.toi mi dade telefona si no neznam kakvo da mu kaja ili izob6to da se obajdam li ili da go ostavq toi da me pot1rsi.az sam na 17 godini ,no neznam to4no kakvo da napravq.ako nqkoi moje da mi dade savet 6te sam mu mnogo blagodarna:)))))))) :D

ziky
06-15-2006, 20:09
Значи незнам на колко си.....обаче нека да ти дам съвет за телефона:обади му се и му кажи разбрах че си ме търсил за нещо но ме е нямало кажи какво има или нещо такова..или му се обади и му кажи..здравей какво правиш..от кога не сме се виждали.....а и си ме търсил и някви такива...намери повод за разгвор.....няма страшно не трябва да се притесняваш.....страха е враг на сичко......а да и срама де :) ако го харесваш и искаш да се видите го направи.....принципно момчето прави това нещо но защо винаги да е така?направи нещо по различно :)

He3HauKa
06-15-2006, 20:15
Ako te e sram dam u se obadish mu napishi sms ,, Razbrah che si idval do nas nqmam nishto protiv ako pak go napravish ili pyk da ppiinem kafence ... ''

Carlos
06-15-2006, 22:11
Пиши му, обади му се... Кажи, че ти е било много приятно като сте излизали и искаш да повторите. Давай по-смело :) Питай го кога ще се видите пак, нещо от сорта :) УСПЕХ!

NaI_MiLi4KaTa
06-16-2006, 01:15
Значи незнам на колко си.....обаче нека да ти дам съвет за телефона:обади му се и му кажи разбрах че си ме търсил за нещо но ме е нямало кажи какво има или нещо такова..или му се обади и му кажи..здравей какво правиш..от кога не сме се виждали.....а и си ме търсил и някви такива...намери повод за разгвор.....няма страшно не трябва да се притесняваш.....страха е враг на сичко......а да и срама де :) ако го харесваш и искаш да се видите го направи.....принципно момчето прави това нещо но защо винаги да е така?направи нещо по различно :)

Напълно съм съгласна, мисля, че това е начинът. Просто трябва да се престрашиш.