PDA

View Full Version : Кара ме да ревнувам

Carlos
06-15-2006, 21:05
Абе хора, проблемчето е следното:
С приятелката ми много се обичаме, много се разбираме... Всичко 6, ама тя обича да ме кара да ревнувам... Разправя ми разни нейни фантазии с Брад Пит, с Валери Божинов... :) Айде как да е, майтапи се така, ама ако се направя на засегнат, я виждам как се радва от това. Остава доволна. Разправя ми колко й свирели шофьорите, като ходела по пътя, особено като била с няква нейна приятелка... И различни такива ситуации. Вие правите ли така с вашите приятелки/приятели? А те на вас?
И на какво може да се дължи това? Защо го прави???
Благодаря предварително!

Atika
06-15-2006, 21:09
Mmm moje bi ne e sigurno v teb i v chuvstvata ti ili prosto iska da si pogadelichka samochuvstvieto s tova kolko mnogo si vliuben v neq ... Obache da te kara da revnuvash ot zvezdi ..dosta bezsmisleno e ...

ziky
06-15-2006, 21:11
Тва са детски работи..не че аз съм мн голям де ма тва е тъпо..немислиш ли...

*Poli*
06-15-2006, 21:17

Дам.... доста тъпи4ко е тва.... Сигурно е доста мъни4ка :lol: 6том си измисля подобни игри4ки :lol:

niki7o
06-15-2006, 21:17
mi tupo e :roll:

Atika
06-15-2006, 21:20
Mislq che vyprosa ne beshe "priqtelkata mi typa li e" ... ne moje da se sdyrjate ot dopylnitelni komentari ..

ziky
06-15-2006, 21:24
Mislq che vyprosa ne beshe "priqtelkata mi typa li e" ... ne moje da se sdyrjate ot dopylnitelni komentari ..

хиахиахиахиаЬХИАИХЬИХЬ :D:D:D

`Death`Whore`
Приятелката ти има голямо самочувствие и има нужда от постоянно внимание. За мен това са жени, недостойни за уважение. Аз се погнусявам, когато ми подсвиркват.

Carlos
... Obache da te kara da revnuvash ot zvezdi ..dosta bezsmisleno e ...
А това според мен е на майтап, ама ако все пак се направя на засаегнат й става хубаво...

ziky
06-15-2006, 21:26
... Obache da te kara da revnuvash ot zvezdi ..dosta bezsmisleno e ...
А това според мен е на майтап, ама ако все пак се направя на засаегнат й става хубаво...

Не просто момичето незнае как да се държи с момче и си мисли че Господ работи за нея :wink:

NaI_MiLi4KaTa
06-16-2006, 01:26
На мен също понякога ми става приятно, че приятелят ми ме ревнува (но в по-безобидните ситуации разбира се). Но никога не бих го карала да ревнува освен, ако не сме скарани и т.н. Явно твоето момиче не се радва на достатъчно внимание от теб, за да постъпва така. Аз така си го обяснявам, защото... друга причина не мога да измисля... освен, ако наистина е малка и просто мисли, че прави нещо велико. Защо не си поговориш с нея и да й кажеш, че не е много забавно ? :smt016

belluci
06-16-2006, 04:13
xaxaxa boje kakvi gluposti.Tupi,izturkani i ploski jenski nomerca sa tva.

RoSsY88
06-16-2006, 05:17
Ех,преди време и аз карах бившият си мн да ме ревнува...разправях му как ме гледат момчета,кои са ми предложили,разказвах му за бившите си приятели...де да знам доставяше му удоволстие да ме ревнува,чуствах се обичана...уви тва беше голяма грешка и вече не правя такива неща...Ами кажи да се спре,щот наистина може да те загуби ако продължава така...

koalka
06-16-2006, 06:04
Ами според мен иска да види,че я обичаш и да се почувства желана,но няма право да го прави,ако ти се чувстваш наранен и я обичаш.Поговори сериозно с нея!

Carlos
06-16-2006, 22:26
БЛАГОДАРЯ на всички! :)

seksi_kote_f
06-17-2006, 13:27
Prosto iska da ti prevl4e vnimanieto i da te nakara malko da revnuva6 i da i stava qko da te gleda kak se nervi6 zaredi tova nedei pravi go naro4no spoko :wink:

momi4eto_M_!_S_T
06-17-2006, 13:29
moje pi4 da iska da vidi dali q obi4a6 momi4etaa ako neznae6 obi4at mom4etata da gi revnuvat no ne mnoo 4e e dosadno :)
:smt019

ycMuBkaTa
06-17-2006, 13:33
Мисля, че повечето момичета обичат да говорят така, как ги харесват и как се отнасят с тях другите момчета. Май си мислят, че така ще изглеждат по-харесвани неоснователно в чуждите очи.

IsTiNsKa_LuBoV
06-17-2006, 13:39
Abe neznam spored men tova momi4e iska da te nakara da revnuva6 naro4no za6toto moga samo da poso4a edin primer:
Predi vreme hodih s edno mom4e i super mnogo go revnuvah za6toto mi prave6e vsi4ko nai-gadno za da az stradam...Sprqh da mu obru6tam vnimanie i leka poleka sprqh da go revnuvam...po4nah i az da mu pravq takiva ne6ta (sled kato bqhme kusali 2 puti)i nakraq se oburnaha ne6tata!I toi sega kazva :sega vijdam kakvo ti e bilo na teb predi :D
SMQH :D:D:D
Ama se svur6i rabotata
:d

momi4eto_M_!_S_T
06-17-2006, 13:46
Абе хора, проблемчето е следното:
С приятелката ми много се обичаме, много се разбираме... Всичко 6, ама тя обича да ме кара да ревнувам... Разправя ми разни нейни фантазии с Брад Пит, с Валери Божинов... :) Айде как да е, майтапи се така, ама ако се направя на засегнат, я виждам как се радва от това. Остава доволна. Разправя ми колко й свирели шофьорите, като ходела по пътя, особено като била с няква нейна приятелка... И различни такива ситуации. Вие правите ли така с вашите приятелки/приятели? А те на вас?
И на какво може да се дължи това? Защо го прави???
Благодаря предварително!

eto ti i dokazatelstvo vij temata "da revnuva..no kak" Pisalo e edno momi4e!!! vij kvo e napisala !!!6te se uveri6 v tfa deto ti kazah !!! :smt019 :smt019

MaDdNeSs_GirL
06-17-2006, 23:19
Mmm moje bi ne e sigurno v teb i v chuvstvata ti ili prosto iska da si pogadelichka samochuvstvieto s tova kolko mnogo si vliuben v neq ... Obache da te kara da revnuvash ot zvezdi ..dosta bezsmisleno e ...
Глупости! Просто обича да бъде забелязвана, но не просто забелязвана, а обича и да изтъква това нейно качество.

Absconding
06-17-2006, 23:35
Аз не го правя, защото ревността е нещо, което определено не подкрепям в една връзка, но тя може би го прави, защото не си й показал по достатъчно ясен начин (за нея), че я обичаш и си мисли, че с ревността ти ще подсили чувствата ти и ще ти покаже, че може да я загубиш. Това е само хипотетично. Иначе мога само да ти кажа, че е безсмислено да се дразниш от такива неща.. Брад Пит, Валери Божинов.. както и на теб, така и на нея й е ясно, че тя с тези хора не може да има нищо. Това са просто фантазии нормални почти за всяко момиче.

Petinka``
06-18-2006, 00:02
Spored men nqma kakwo da goworish tolkowa s neq moje da i stane dosadno .. prosto wsqko momiche obicha da se chuwstwa obichano i kato te kara da q rewnuwash tq go useshta..apyk i da rewnuwash ot wreme na wreme e mn polezno za edna wryzka samo da ne e prekaleno mnogo zashttoo togawa moje da q prowali.. a i mislq che trqbwa i da tq da te porewnuwa malko :P