Влез

View Full Version : Имам нужда от съвет!!!

LuDaTTa
06-15-2006, 22:36
Значи харесвам едно момче,което е 1 година по-малко от мен!Запознахме се на морето..когато бяхме на лагер миналото лято!От тогава излизаме на кафета и се срещаме по дискотеки!И той ме харесва но проблема ми е възраста!Има и други проблеми на морето той ходише с едно момиче което ходише с мое бившо гадже,смисъл ходише и с двамата макар те знаеха...другия и приятеля естествено не беше на лагера!Просто незнам как ще реагират хората около мен макар се правя,че не ми пука от мнението на хората,а само на приятелите ми но все пак вътрешно ми е кофти .. знам,че хората винаги говорят .. но гадно ми е :(А момчето е голям сладур...и адски много си го уважавам,но ме е страх да не стане така,че да тръгнеме и той да ме зареже...защото както най-често става,когато искаш нещо много и най-накрая го получиш и някак си ти омръзва тръпката вече я няма ....ПОМОГНЕТЕ ДАЙТЕ СЪВЕТ НЕЗНАМ .. аз съм много объркана .. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

ziky
06-15-2006, 22:42
Ако мислиш че отношенията ви могат да се влушат недей...но ако мислиш че няма проблем след като му признаеш и кажеш пак да сте си приятели ого направи....мн рядко момоче и момиче дори и да си казват остават най добри приятели или дори приятели след признание за чуства или след раздяла...а още по трудно е да се види момче и момиче най добри птиятели без да е имало някоя любовна авантъра м-у тях...

LuDaTTa
06-15-2006, 22:45
Мерси много :) Честно казано той иска много повече от мен да тръгнем .. аз се инатя .. ама знам ли леле само каква каша ми е в главата ](*,)

ziky
06-15-2006, 22:50
Мерси много :) Честно казано той иска много повече от мен да тръгнем .. аз се инатя .. ама знам ли леле само каква каша ми е в главата ](*,)

Принципно трябва да е така че и двамата да сте съглансни в едно мнение за да се разирате занапред....не е ли така няма да се разбирате...+това той иска да тръгнете....ти не искаш следователно след като има разногласия няма да има консенсус......

LuDaTTa
06-15-2006, 22:53
Мерси още веднъж .. ще обмисля думите ти ...

ziky
06-15-2006, 23:08
Мерси още веднъж .. ще обмисля думите ти ...

Няма защо...фпрума и аз сме за това...ако не друго поне в това ме бива... :---)

NaI_MiLi4KaTa
06-16-2006, 01:31
[-X [-X [-X Разликата във възрастта не е чак толкова голяма, че да прави впечатление. Съмнявам се хората да ви "говорят". Но ако отношението ти към него се базира само на "уважение"... смисъл не виждам.