Влез

View Full Version : beshe mi priqtno HAVE A NICE LIFE !

06-15-2006, 22:43
znachi da si spodela i az moqta istoriq nadqvaiki se da polucha mneniqot nqkoi bezpristrasten..... znachi s edna macka se zehme predi okolo 2 meseca i vsichko beshe tochno.. tq imashe malko po-bogat opit ot mene no tova misla che nqmashe golqmo znachenie... vsichko beshe tochno darjeshe si na mene az na neq , sreshti , smsi-i ... ne stignahme do intimni otnosheniq tai kato tq beshe devstvena i izchakvashe podhodqshtiq moment no za men tova ne beshe problem haresvah q zaradi samata neq.....imahme ponqkoga sporove che az sam si malko inat i chesto iskam da stava moeto no mn pati i otstapvah nali znaete po umniq v kraina smetka otstapva :) .... edin den obache kaza che trqbva da se razdelim bez da mi dade obosnovatelna prichina ... kaza samo che az ne sam napravil nishto .. vsichko mi e tochno takvia neshta.. az poneje sam uporit i uspqh da izkopcha nqkfa prichina se pak e tapo da te zarejat bez da znaesh zashto... kaza neshto ot roda che prichinite sa kompleksni tq veche ne darjala na men kolkoto az na neq tova bilo osnovnoto i glavnata prichina zabelejete e che ne sam q bil slushal dostatachno bil sam mn uporit takiva neshta eee kajete sega verno hora ima vsqkakvi stranni ,obiknovenni.... ama tova za men e absoliutno tapo misla obache che beshe iskrenna sega moje i drugi neshta da ima nikoi ne e bezgreshen no mi chudno kak moje da darjish tolova vreme na 1 chovek i izvednaj da ti e vse edno da ne izpitvash veche nishto da nqma kakvo da si kajete.... kazah i che moga da se promenq shtom tolkova darji na tova da mi dade vtori shans no takav film nqmashe i sega mi e mn shit vse oshte si q obicham ot edna strana iskam da se borq da i pokaja che bih napravil vischko za neq no pak ot druga strana tq veche absoliutno ne i puka za mene ako az ne se obada tq nqma da go napravi ta mai she e nai hitro kakto kazva DMX v edna pesen : If you love something let it go, if it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was..........

ziky
06-15-2006, 22:47
не виш това са си детински истории......не си я слушал и не си и огаждалл....чай бре ти да не си куче =P~ се каквото кажат жените...че ние не сме ли хора...я се стегни млако и и си май достойство....просот тя е от тези дето нямат сериозни отношения към сериозните връзки и е на моменти харесвате до момента до който не види някоя друга звезда и после сичко омръзва за 1 максимум 2 месеца....имай достойнство и постъпши както намриш за добре :)

Carlos
06-15-2006, 22:49
Явно те лъже... Ако те обичаше толкова много нямаше да те остави заради твоя инат. Щеше да иска да се промениш, но не на всяка цена. Щеше да те обича такъв, какъвто си. А щом не може и втори шанс да ти даде... Или има друг причина, или не те обича

06-15-2006, 22:51
awe qvno ne sam go obqsnil tochno nachi opredeleno ne e takava tq e po dalgite vrazki sigoren sam che ne e zaradi drugo momche v tova pone sam ubeden prosto ...... dea znam i az i vikam che tfa sa prostotii tq vika : priemi go prosto che problema e v moq televizor .....

ziky
06-15-2006, 22:51
Явно те лъже... Ако те обичаше толкова много нямаше да те остави заради твоя инат. Щеше да иска да се промениш, но не на всяка цена. Щеше да те обича такъв, какъвто си. А щом не може и втори шанс да ти даде... Или има друг причина, или не те обича

Да именно....намира си причина за да ет заебе...независимо каква е рано или късно става...

06-15-2006, 22:53
e chak obich nali za 2 meseca ne vseki e sposoben da obikne no kakto i da e kato i kazah che mgoa da se promenq tq kaza che nqma smisal da iska ot men neshto koeto ne sam chovek si e takav nemojel da se promeni nefki takiva prostotii awe nqma znachenie veche e minalo qvno e po osobena nqkfa i taka :)

iLoveChocolate
06-24-2006, 16:40
s men se slu4i po6ti su6toto,ala az pusnah su6testvoto koeto obi4am sled 6 meseca i ne vqrvam otnovo nqkoi put to da se vurne. :( :( :( :(

06-25-2006, 11:51
kvo se zanimava6 s taq jenata e ka6a ne si tro6i nervite za neq ako iska prislujnik da si naeme hi4 ne i obra6tai vnimanie to neinoto dai mi h.i dai mi p...a nau4i me da e.a

djigi
06-25-2006, 12:05
Ти едва ли можеш да се промениш, а и какъв е смисъла да го правиш и то заради едно момиче. Иначе (според мен) минал й е интереса, вече няма тръпка и за това се отдръпва, а ти - просто продължаваш напред!