View Full Version : OBI4AM SA6ENCETO!!!
Obiknah edno momi4e.....koeto dori ne sam vijdal.....koeto e mn dale4 ot men.....spored vas normalno li e? OBI4AM Q MNOGO!!! :smt007
priti_kiti
06-15-2006, 22:57
Ми за мен е някак си нереално ама... както си прецениш :-k и все пак мисля,че за да има истинска любов трябва да си виждал половинката си
`Death`Whore`
06-15-2006, 22:57
Човек не е само думите, които казва. Човек е мимика, поглед, отношение. А за тези неща ти нямаш представа. Мислиш ли тогава, че я обичаш?
ne 4e ne sam q vijdal vaob6te....ne sam q vijdal na jivo, no mislq 4e moje6 da opoznae6 du6ata na edin 4ovek po mnogo drugi na4ini.... :-)
`Death`Whore`
06-15-2006, 23:03
Но не си виждал очите И, не си виждал усмивката И, когато И казваш нещо мило. Тези неща са част от душата.
Много,ама прекалено много се престараваш с думата ОБИЧАМ....май не правиш ралзика м-у обичам и харесвам или изобщо не си запознат с истинското значение на тая дума...
da_evil i az te obi4am s cqloto si surce! iskam da sum s teb naistinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ti si mi vsi4koooooo! ne me interesuva kakvo mislqt drugite az te obi4am bez da sum te vijdala na jivo!
`Death`Whore`
06-15-2006, 23:10
Личи си, че и двамата сте заклети чатъри - пишете на латиница и не признавате правопис и пунктуация. Чатете си в Мирката обаче!
Много,ама прекалено много се престараваш с думата ОБИЧАМ....май не правиш ралзика м-у обичам и харесвам или изобщо не си запознат с истинското значение на тая дума...
priqtelu povqrvai mi....prekaleno dobre znam razlikata......i tam e problema..... :cry: a az prosto nz kak se polu4i tova.....
`Death`Whore`
06-15-2006, 23:13
Не знаеш как се е случило така, че обичаш...а знаеш ли защо обичаш?
И аз се влюбих в Emma Watson, но ми мина.
според мене е нормално ако ти завра една фадрома с говна в устата и те накарам да се изсере6 докато ги гулташ
NaI_MiLi4KaTa
06-16-2006, 01:36
:lol: И на мен ми се е случвало да съм толкова привлечена от някой в чата, но това е временно. Не избързвайте :smt016
Както казах тук някои от форума много леко използват думата "ЛЮБОВ"!Дори смея да твърдя повечето.Та ти дори не я познаваш за Бога! Продължавай да се лъжеш.Момче я се стегни малко!
{sweet4e}
06-16-2006, 07:51
Човек не е само думите, които казва. Човек е мимика, поглед, отношение. А за тези неща ти нямаш представа. Мислиш ли тогава, че я обичаш?
daaaaaa
sexy_dizzy
06-16-2006, 08:15
Съгласна съм с повечето мнения.Някой ден ще разбереш какво е да обичаш и тогава ще се смееш на сегашните си думи и представа за "любов".